warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Yakıt ve Hizmet Satın Alma Uzmanı

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş.

İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satınalma

Satınalma

Başvuru Sayısı

229 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

229 başvuru

Departman

Satınalma

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

PEGASUS HAKKINDA

Türkiye’de havacılık sektörünü değiştiren Pegasus Hava Yolları, 6000 kişilik deneyimli kadrosu, üstün emniyetli ve kalite anlayışıyla sunduğu uygun fiyatlı hizmetleriyle Türkiye’nin lider düşük maliyetli hava yoludur.

Hava yolu ile yolculuğun herkesin hakkı olduğuna inanan Pegasus, uyguladığı “Düşük Maliyetli Hava Yolu” modeli ile misafirlerine uygun fiyatlı, zamanında kalkan ve genç uçaklarla seyahat etme imkânı sağlamaktadır. Pegasus Hava Yolları, misafirlerini 35’i yurt içinde, 76’sı yurt dışında olmak üzere toplam 42 ülkede 111 noktaya ulaştırmaktadır. 5,3’lük yaş ortalamasıyla Türkiye’nin en genç filosuna sahip olan Pegasus’un 2019 yılı 2. çeyrekte zamanında kalkış ortalaması %87,74 olarak gerçekleşmiştir. Pegasus Hava Yolları, dünyanın devlet destekli markalaşma programı Turquality’ye kabul edilen ilk hava yolu şirketidir. 

Havacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan şirketimizin, Yakıt ve Hizmet Satın Almaları Müdürlüğü'ne bağlı görev alacak Yakıt ve Hizmet Satın Alma Uzmanı arıyoruz.

GENEL NİTELİKLER

  • Üniversitelerin Uçak, Makine, Elektrik-Elektronik veya Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun, 
  • Ticari Havacılık sektöründe minimum 2 yıl deneyimli,
  • İleri seviyede yazılı ve sözlü İngilizce bilgisine sahip,
  • MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, ileri derecede MS Excel bilgisine sahip,
  • İletişim ve koordinasyon yeteneği kuvvetli,
  • Planlama ve koordinasyon becerisi ile analitik yetkinlikleri gelişmiş,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
  • Anadolu Yakası’nda ikamet eden veya edebilecek olan.


İŞ TANIMI

  • Şirketimizin ihtiyaç ve planlamaları doğrultusunda ilgili departmanlar tarafından belirlenmiş şartnameler ve talepler çerçevesinde Pegasus Havayolları bünyesinde gerçekleşen, tüm yakıt ve teknik hizmet satın alma süreçlerinin emniyetli ve ekonomik şekilde hayata geçirilmesi için yapılacak sözleşmelerinin yönetilmesi, planlanması, sonuçlandırılması ve geliştirilmesi.
  • Anlaşma görüşmelerini uygun yönetim düzeyinde yürüterek optimum fiyat ve kalite dengesine sahip anlaşmaların yapılması süreçlerinin yönetilmesi.
  • Anlaşmalarla ilgili süreçlerin takip edilmesi, koordine edilmesi.
  • Yakıt ve Hizmet Satın Alma Müdürlüğünü ilgilendiren toplantılara katılmak ve üst amiri ile ekibine bilgilendirmede bulunmak.
  • Gerektiğinde tüm yeni, yenilenmiş ve fesih edilmiş anlaşmaları yayınlayarak iç departmanlara iletmek.
  • Bütün anlaşmaları düzenli şekilde muhafaza etmek ve gerektiğinde sunmak.
  • İç departmanlarla ilgili olarak yer hizmetleri şirketleri, havalimanı otoriteleri ve yakıt tedarikçilerine yapılması gereken ön ödemeleri bildirmek ve yapılmasını temin etmek.
  • Uçak ve malzeme garanti takipleri, sigorta bildirimleri, hasar ve kredilerin alınmasının takibi.
  • Entegre Yönetim Sistemleri gerekliliklerinin Yakıt ve Hizmet Satın Alma Müdürlüğü faaliyetlerinde uygulanmasından sorumludur. Şirketin tüm politika ve iş dokümanlarına uygun olarak işleri gerçekleştirir ve birlikte iş yapılan tüm paydaşların da bu şekilde çalıştığından emin olur.

    Aday Kriterleri

    2 - 4 yıl arası
    Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
    Yapıldı, Muaf, Tecilli
    İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

    Satın Alma Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

    Satın Alma Uzmanı Satın Alma Uzmanı Maaşları Satın Alma Uzmanı Nasıl Olunur? Satın Alma Uzmanı Nedir? Satın Alma Uzmanı İş İlanları
    Hakkımızda

    1990 yılında havacılık sektörüne giriş yapan Pegasus, 2005’te ESAS Holding tarafından satın alınarak düşük maliyetli iş modelini benimsedi. Türkiye’ni

    Şirket Sayfasına Git
    Şirketin Aydınlatma Metni

    Pegasus Çalışan Adayı Kişisel Verilerinin Korunması ve İşlenmesi Aydınlatma Metni1. VERİ SORUMLUSUKi

    Detaylı Bilgi
    Yan Haklar

    Özel Sağlık Sigortası, Servis, Kreş, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Tam Gün Sağlık Hizmetleri.

    Satın Alma Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

    Satın Alma Uzmanı Satın Alma Uzmanı Maaşları Satın Alma Uzmanı Nasıl Olunur? Satın Alma Uzmanı Nedir? Satın Alma Uzmanı İş İlanları