warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Pfizer Prevenar Takımı Temsilcisi

İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Sağlık

Sağlık

Başvuru Sayısı

725 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

725 başvuru

Departman

Sağlık

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Aşı İş Birimi, Prevenar ile 2008’den bu yana Pfizer Türkiye’ye en çok katkı sağlayan iş birimlerinden biri olmuştur. 2016 yılında Sağlık Bakanlığı’nın risk grubundaki erişkinler için geniş çaplıbir bağışıklama programı başlatma kararı alması ile ülkemizde 15M kişilik bir risk grubu zatürre aşılarına ücretsiz erişim hakkı kazanmıştır. Erişkin aşılama oranlarının çok düşük olduğu ülkemizde, bu uygulama toplum sağlığı açısından önemli katkılar sağlayacaktır. Bununla birlikte, Pfizer Türkiye olarak, yıllardır Sağlık Bakanlığımız ile sürdürdüğümüz ortaklığı da bir ileri seviyeye taşımıştır. Buna ek olarak, 2015 yılında meningokok aşısı Nimenrix’in portföye katılması ile Aşı İş Birimi yeni bir odak kazandı. Özel pazarda yeni bir takımla tanıtılan Nimenrix, portföyün anlamlı büyüme fırsatları getiren diğer aşısı oldu. Çocuklarda menenjit aşılama bilinci ve oranlarının oldukça düşük olduğu ülkemizde Nimenrix, 2017’de yeni gelecek endikasyonuyla aşılanan çocuk sayısını artırmamıza ve pazarın lider firması olmamıza önemli katkı sağlayacaktır.

Aranan Nitelikler
  • Üniversitelerin Lisans bölümlerinden mezun olmak
  • Müşteri ile etkin iletişim kurmasını sağlayacak üst seviyede özgüvene sahip olmak
  • Kendini geliştirme, yeni şeyleri keşfetme ve deneme konularında istekli ve proaktif olmak
  • Çoklu paydaş yönetim becerisine sahip olmak
  • Stratejik düşünebilme ve planlama becerisine sahip olmak
  • Sonuç alma becerisine sahip olmak
  • Değişime uyum ve yönetme becerisine sahip olmak
  • Zorlayıcı durumlar karşısında pozitif tutuma sahip olmak


İŞ TANIMI

Lokasyon – Ankara
 
Prevenar Aşı Takım Temsilcisi, sorumlu olduğu 3.basamak kurumlarda aşı liderleri geliştirir,kurumda aşı polikliniklerinin kurulmasına destek olur, klinikler ve kurum idaresi ile yakın çalışır ve etkin işbirliğinde bulunur. Dernek veya diğer kurum üstü hekim yapılarıyla işbirlikleri kurar ve bu konuda Proje Yöneticisi ile ortak çalışır. Kısa ve uzun vadeli stratejik hedeflere ulaşılması için işini yönetirken, pazarlama/medikal/pazara erişim takımları ile ürün bazlı stratejik planların oluşturulmasına katkı sağlar. Çoklu paydaş yönetimi gerektiren ortaklıkların oluşturulmasında kurumnezdinde Aşı İş Birimi’ni temsil eder. Prevenar takımı Bölge Müdürüne bağlı olarak çalışır.

Sorumluluklar
  • Sorumlu olduğu kurumlarda aşılamaya liderlik edecek hekimlerin tespiti ve uygun aksiyonlarla, bu hekimlerin kurum içinde bir lider olarak yetiştirilmesini sağlaması.
  • Erişkin aşılama polikliniklerinin kurulmasında kurum yönetimine ve Aşı Liderine destek olması.
  • Sağlık kurumu içinde bulunan uzmanlıklar ve kliniklerde, erişkin risk grubu aşılama takvimine uygun aşılama bilincini yayacak “iletişim bağlarını” kurması.
  • Kurum içinde veya dışında, aşılama bilincini veya aşılanma oranlarını arttıracak “yenilikçi” projelerin oluşturulması ve hayata geçirilmesi.
  • Müşterilerin aşılama konusunda ihtiyaçlarını belirlemesi, içgörülerini ortaya çıkarması ve yapılacak tüm iletişim/projelerde hekim odaklı yaklaşım sergilemesi
  • Kurumsal iş planını geliştirmesi, bunu en iyi yansıtacak objektif setini oluşturması  ve dönem içinde düzenli olarak takip etmesi.
  • İş modelinin geliştirilmesi için öğrendiklerini zamanında paylaşması ve paylaşılanları bölgesine uyarlayarak kullanabilmesi.

Aday Kriterleri

En çok 10 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı

Firma Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Firma Temsilcisi Firma Temsilcisi Maaşları Firma Temsilcisi Nasıl Olunur? Firma Temsilcisi Nedir? Firma Temsilcisi İş İlanları

İlaç Sanayi

Hakkımızda

DÜNYADA PFIZERİnsanların daha uzun, sağlıklı bir yaşam sürmesi ve yaşam kalitesinin yükseltilmesi için çalışan Pfizer, 1849 yılında kuruldu. Bugün 150

Şirket Sayfasına Git

Firma Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Firma Temsilcisi Firma Temsilcisi Maaşları Firma Temsilcisi Nasıl Olunur? Firma Temsilcisi Nedir? Firma Temsilcisi İş İlanları