warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Proje Yönetim Mühendisi

Randstad Türkiye

Kocaeli, İstanbul(Asya)(Ataşehir)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Mühendislik

Mühendislik

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Mühendislik

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Randstad 4.400 sube ve 29.000 çalışan ile 5 kıtada, 39 ülkede,  toplam 580.300 kişiye istihdam sağlayan dünyanın lider İnsan Kaynakları ve danışmanlık hizmetleri şirketlerindendir. Randstad Arjantin, Belçika & Lüksemburg, Kanada, Şili, Fransa, Almanya, Yunanistan, Hindistan, Meksika, Hollanda, Polonya, Portekiz, İspanya, İsviçre ve İngiltere gibi önemli pazarlarda ilk üçte ve Avustralya ile ABD’de ise önde gelen pozisyonlarda yer almaktadır.Randstad Holding, nv’nin merkezi, Hollanda’nın Diemen kentinde olup ve hisseleri NYSE Euronext Amsterdam borsasında işlem görmekte olan bir şirketin 2014 yılı cirosu 17.3 milyar Euro'dur. 

Başvuran adaylara ait tüm özgeçmişler değerlendirildikten sonra, sadece ilgili işe ait tüm gereksinimleri sağlayan adaylar ile iletişime geçilecek ve mülakat daveti yapılacaktır. Tüm başvurular gizli tutulacaktır.

====================================================


The Randstad Group operating in 39 countries on 5 continents, is the world’s leading global HR solutions provider services. It holds top 3 positions in various key markets such as Argentina, Belgium Luxembourg, Canada, Chile, France, Germany, Greece, India, Mexico, the Netherlands, Poland, Portugal, Spain, Switzerland and the United Kingdom, as well as major positions in Australia and the United States. Randstad has 29.000 corporate employees working from 4.400 branches, and are employing over 580.300 people. Randstad generated a revenue of 17.3 billion EUR in 2014. Randstad Holding, nv is headquartered in Diemen, the Netherlands, and is listed on the NYSE Euronext Amsterdam exchange, where options for stocks in Randstad are also traded.

After the screening of all th CVs received, we will only contact the candidates WHO meet the requirements of the job to arrange an interview. All applications are considered strictly confidential.

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz çelik yapılar konusunda faaliyet gösteren müşterimiz için İstanbul (Asya) ve Kocaeli lokasyonlarında görevlendirilmek üzere "Proje Yönetim Mühendisi" aramaktayız.

Gereklilikler:
  • Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği Fakültelerinden mezun,
  • Çelik konstrüksiyon yapılar konusunda tecrübeli,
  • Yapı statik hesap ve 2-3 boyutlu çizim programları konusunda bilgi sahibi,
  • Minimum literatürü takip edebilecek düzeyde İngilizce bilgisine sahip,
  • Microsoft Office uygulamalarını etkin biçimde kullanabilen,
  • İletişim ve koordinasyon becerisi yüksek, ifade yeteneği güçlü,
  • Takım çalışmasına yatkın, insiyatif kullanabilen,
  • Takım Pozitif düşünebilen ve düzenli,
  • Analitik düşünce yapısına sahip,
  • Askerlikle ilişiği olmayan,
  • Yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli olmayan,
  • Aktif sürücü ehliyet olan


İŞ TANIMI

Satış ve Pazarlama Müdürlüğüne bağlı olarak;                                                                     
Satış ve proje ekibi ile birlikte, endüstriyel depo raflarının regülasyonlar çerçevesinde tasarım ve projelendirmesini yapmak, optimize çözümler sunmak.

Aday Kriterleri

2 - 8 yıl arası
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf

Proje Yönetim Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Proje Yönetim Mühendisi Proje Yönetim Mühendisi Maaşları Proje Yönetim Mühendisi Nasıl Olunur? Proje Yönetim Mühendisi Nedir? Proje Yönetim Mühendisi İş İlanları

Maden ve Metal Sanayi / Demir- Çelik 2+

Hakkımızda

Randstad, İK hizmetleri sektöründe dünya lideridir. İnsanları ve kuruluşları gerçek potansiyellerini gerçekleştirmelerinde destekliyoruz. Bunu, günümü

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

kvkk aydınlatma metniRandstad Türkiye, sosyal medya veya CV'lerin direkt olarak e-mail adresimize ge

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası.

Proje Yönetim Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Proje Yönetim Mühendisi Proje Yönetim Mühendisi Maaşları Proje Yönetim Mühendisi Nasıl Olunur? Proje Yönetim Mühendisi Nedir? Proje Yönetim Mühendisi İş İlanları