warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Sigorta Danışmanı

Sigortam.net

İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman Yardımcısı

Departman

Müşteri Hizmetleri / Çağrı M...

Müşteri Hizmetleri / Çağ...

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman Yardımcısı

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Müşteri Hizmetleri / Çağrı Mer...

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Sigortam.net'te heyecan verici bir yolculuğa çıkıyoruz! Türkiye'deki ilk ve en büyük sigorta pazarı olan Sigortam.net, 9 milyondan fazla müşteriye hizmet vermek için şu anda 25'ten fazla sigorta şirketi ile işbirliği yapıyor ve bu sadece bir başlangıç. Hayalimiz, teknolojinin yönlendirdiği ve daha iyi müşteri deneyimi ile sigorta sektörüne olumlu etki yapan bölgenin lider teknoloji şirketi olmak.

 

İş arkadaşlarımız ve müşterilerimiz olmak üzere insanı önceliklendirmenin değerine yürekten inanıyoruz ve organizasyonu olağanüstü yeteneklerle yeniden inşa ediyoruz. Gelişim odaklı ve hızlı tempolu bir ortamda öğrenme arzusuna sahip, güçlü bireylerden oluşan bir ekibiz. Görevini baştan sona sahiplenecek, statükoya meydan okuyacak, aksilikler karşısında vazgeçmeyecek ve yeni şeyleri test edecek arkadaşlarımızı da heyecanla aramıza bekliyoruz. Hızlı ve veri odaklı karar verme DNA'mızın bir parçası: Hızlı kararlar vermenin, test etmenin, öğrenmenin ve iyileştirmenin değerine inanıyoruz.

 

Sigortam.net'te ekip olarak başarılı veya başarısız oluruz. Çalışma arkadaşlarımız başkalarının başarısından dolayı kendilerini tehdit altında hissetmezler, aksine onlardan ilham alırlar. Tevazu ise karşılaştığımız her adayda aradığımız "olmazsa olmaz" bir nitelik. Bu meydan okumaya ve heyecan verici yolculuğa hazırsanız, gelin ve bize katılın! Geleceğin Sigorta Danışmanlarını Arıyoruz!

 

Teknolojiyi en iyi şekilde kullanan Türkiye’nin, en büyük ve en güvenilir “Dijital Sigortacılık Markası” olan Sigortam.net tele satış ekiplerinde konumlandırılacak geleceğin Sigorta Danışmanlarını arıyor.

 

Profil:

  • Minimum ön lisans, tercihen lisans mezunuysan,
  • Yeni mezun olmuş ve kariyerinde satış yetkinlikleri kazanmayı hedefliyorsan veya tele satış alanında 1-2 yıl tecrübeliysen,
  • Vardiyalı çalışma sistemine uymaya elverişliysen,
  • “Satış yapmak benim işim, hele bir de yüksek primler varsa” diyorsan,
  • Merak ve ilgini müşterinin ihtiyacını anlamaya odaklayabiliyorsan,
  • İletişim, uyum sağlama ve takım çalışması konusunda takımın parlayan yıldızıysan Sen de bizim gibi “Müşterinin Şampiyonu” olma yolculuğunda birlikte başarmaya inanıyorsan ilanımıza hemen başvur!

 

Gelişim Serüveni İçerikleri

Kemerlerini sıkıca bağla, Sigortam.net’te tele satış alanında öğrenme ve gelişim dolu serüvenin başlıyor, bu serüvende;

  • Kapsamlı telesatış eğitimi,
  • Oryantasyon süreci boyunca yanında olacak buddy,
  • İhtiyacın olduğu her anda seninle olan Takım Liderin,
  • Gelişim yolculuğunu görebileceğin kariyer haritaları ve her zaman seni desteklemeye hazır Sigortam.net Liderleri burada!

 

Sigortam.net'li Olmak

  • Satış performansına bağlı prim sistemi,
  • Uzaktan çalışırken internet, kahve, çay ihtiyaçların için destek ödemesi (hibrit modelde çalışıyoruz),
  • Doğum gününde çılgınca eğlenebilmen için 1 günlük izin,
  • Sigortam.net Basketbol takımının maçlarını en önden izleme keyfi,
  • Satış kampanyaları ile birbirinden farklı sürpriz hediyeler seni bekliyor.

 

Burada limit sensin, performansını ödüllendirecek maddi/manevi takdir mekanizmalarını senin için tasarladık! Aramıza katılmanı ve satış ekibimize dahil olmanı heyecanla bekliyoruz.

 

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun)

Sigorta Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Sigorta Danışmanı Sigorta Danışmanı Maaşları Sigorta Danışmanı Nasıl Olunur? Sigorta Danışmanı Nedir? Sigorta Danışmanı İş İlanları

İnternet / Sigortacılık

Hakkımızda

Sigortam.net, 2000 yılında çıktığı yolculuğunda Türkiye'nin ilk ve en büyük dijital sigorta brokerı olarak, 20'den fazla sigorta şirketi ile işbirliği

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU (“KVKK”) USUL VE ESASLARI UYARINCA KİŞİSEL VERİLERİNİ

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Kaza Sigortası.

Sigorta Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Sigorta Danışmanı Sigorta Danışmanı Maaşları Sigorta Danışmanı Nasıl Olunur? Sigorta Danışmanı Nedir? Sigorta Danışmanı İş İlanları