warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Bursa(Kestel)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Mavi yaka

Departman

Üretim / İmalat

Üretim / İmalat

Başvuru Sayısı

207 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Mavi yaka

Başvuru Sayısı

207 başvuru

Departman

Üretim / İmalat

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Hakkımızda:

Yeşilyayla Kesici Aletler 1879 yılında Bursa'da kurulmuştur. Nesiller boyu gelişerek, Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinde lider bir bıçak üreticisi konumuna yükselmiştir. PİRGE markasının ve Ecco, Gastro, Classic, Creme, Butcher's, Pure Line gibi profesyonel şeflere, kasaplara, pastacılara ve evlerin şeflerine yardımcı olmak için tahsis edilmiş serilerinin sahibi olarak, niyetimiz, dünyanın neresinde olursa olsun, insanlara, müşterilerine ve sevdiklerine sağlıklı yemek hazırlarken ve sunarken, daha kolay, daha hijyenik ve daha kullanışlı bir şekilde yardımcı olmaktır. Bundan dolayı, "tam amacına uygun" şekilde, keskinlik, paslanmazlık ve tasarıma sahip profesyonel bıçak ve pastacılık ekipmanları üretiyoruz. 2022 itibariyle, ürünlerimizin satışları Türkiye'de ve dünyada 50'yi aşkın ülkede gerçekleşmektedir. Türkiye'de ve Dünya'da profesyonel şeflerin ve evlerinin şeflerinin, ürünlerimizi kullanırken yüzlerinde bir gülümseme oluşturabilirsek çok mutlu olacağız, bu nedenle global bıçak sektöründe lider bir şirket olma sorumluluğunu taşıyoruz. Bizim yolculuğumuz 1879'da başladı ve devam etmektedir.

Keyfin Kapsamı:

Bursa Kestel Organize Sanayi Bölgesi'ndeki üretim üssümüzde istihdam edilmek ve yetiştirilmek üzere, CNC Operatörü, Enjeksiyon Operatörü, Lazer Kesim Operatörü veya Polisaj Operatörü olarak ekibimize katılacak, Vardiya Sorumlusuna bağlı olarak, günlük verilen hedefleri, Pirge Kalite Standartları'nda yapacak, İş Sağlığı ve Güvenliği kurallarına uyarak, çalışabilecek, genç, dinamik, azimli, çalışkan ve neşeli ekip arkadaşlarımızı arıyoruz.

Nitelikler:

  • Meslek Yüksek Okulu veya Meslek Lisesi, Teknik Lise Mezunu olmak,
  • Düz Lise mezunu olan adaylar için 4-5 sene operatör tecrübesi,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak veya tamamen muaf olmak,
  • En fazla 30 yaşında olmak,
  • Genç, enerjik, azimli ve muhteşem olduğunu hissetmek,
  • Ekip çalışması ve işi sahiplenmekle uzun yıllar üretim takımımızda çalışabilecek,
  • Kendini geliştirerek vardiya sorumlusu, takım lideri veya üretim şefi gibi pozisyonlarda çalışabilecek,
  • Bursa'da ve ideal olarak Kestel/Gürsu veya Osmangazi/Yıldırım bölgelerinde ikamet eden çalışma arkadaşları arıyoruz.

Sosyal Haklarımız: Maaş (İş Değerleme Primi İçerir) + Performans Primi, Bonuslar: Erzak Kartları, Kıyafet Hediye Çekleri, Yakacak Desteği, Çocuklu Ekip Arkadaşlarımız için Eğitim Desteği, Yemek, Servis, Ek Hediyeler, Muhteşem bir Ekibin üyesi olmak.

İşe Alım Süreciyle İlgili Bilgiler:

İş ilanının size uygun olduğunu düşünüyorsanız, lütfen ilanımıza başvurunuzu yapınız. Başvurunuzda ön yazıda, varsa özellikle çalışmak istediğiniz alanı belirtmenizi rica ediyoruz.

Biz, adil bir işvereniz; yukarıdaki iş tanımına uyan bütün adaylarla görüşeceğiz. İşle ilgilisi olmayan kişisel seçimlerden (din, medeni durum gibi) veya doğuştan verilen özelliklerden (cinsiyet, ırk, milliyet gibi) dolayı ayrımcılık yapmayacağımızı bildiririz.

Özür dileyerek bildirmek isteriz ki, yalnızca yukarıdaki profile uygun adaylara Kasım ve Aralık aylarında dönüş yapabileceğiz.

Bu ilanı okumak ve/veya başvurmak için harcadığınız zamandan dolayı sizlere şimdiden teşekkür ederiz.

Aday Kriterleri

4 - 10 yıl arası
Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Üretim Operatörü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Üretim Operatörü Üretim Operatörü Maaşları Üretim Operatörü Nasıl Olunur? Üretim Operatörü Nedir? Üretim Operatörü İş İlanları
Hakkımızda

Yeşilyayla Kesici Aletler 1879 yılında Bursa'da kurulmuştur. Nesiller boyu gelişerek, Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinde lider bir bıçak üret

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Servis, Prim, Yemekhane, Yakacak, Erzak Yardımı, Bayram Yardımı.

Üretim Operatörü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Üretim Operatörü Üretim Operatörü Maaşları Üretim Operatörü Nasıl Olunur? Üretim Operatörü Nedir? Üretim Operatörü İş İlanları