warning
İlan yayından kaldırılmıştır

SATIŞ YÖNETİCİSİ

PAYCORE

İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

AR-GE

AR-GE

Başvuru Sayısı

120 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

120 başvuru

Departman

AR-GE

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Cardtek, EMV standartlarında çip ve ödeme sistemleri hizmet ve çözümlerinde oluşan talebe yanıt verebilmek için 2001 yılında kuruldu.
 
Ödeme sistemleri son on yıla kadar mali kurumlar tarafından düzenlenen, yönetilen ve işletilen doğrusal bir sektördü. Ancak günümüzde mobil operatörlerin, perakende sektörünün, devlet kurumları ve belediyelerin de güçlü birer oyuncu olarak banka ve finansal kurumların da üzerine dahil olduğu, dikey bir sektör haline geldi.
 
Cardtek kendine ait 5 şirketi, 300’ün üzerinde  çalışanı, AR-GE’ye verdiği değer, 300’den fazla ürün kurulumu ve otoriteler tarafından ödüllendirilen 360° çözümleri ile sektöründe eşsiz bir örnek oluşturmaktadır. Cardtek global iş ortakları ile birlikte Türkiye, ABD, Kanada, Hindistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Azerbaycan’da bulunan ofisleriyle 6 farklı ülkeden tüm dünyaya hizmet vermektedir.
 
Cardtek’in amiral gemisi olan Cardtek Payment Solutions, 2001 yılında ödeme sistemlerinde çip teknolojilerine dayalı talebi karşılamak üzere  kuruldu. Başta çip teknolojilerine acquiring, switching, issuing, kart yönetim sistemleri, sahtekarlık algılama ve önleme, sadakat uygulamaları, ulaşım gibi tüm alanlarda çözüm sunduğu gibi anında kart basım, toplu kart kişiselleştirme ve kart kernel çözümleriyle de ödeme dünyasına hizmet sunmaktadır.
 
Odak noktası ödeme sistemleri olan Cardtek Payment Solutions, 30’dan fazla ülkede 90’ın üzerinde iş ortağı ile bankalara, perakendeye, kamuya ve üreticilere çözümler sunan sektörünün lider kurumlarından bir tanesidir. Cardtek Payment Solutions çözümleri global otoriteler tarafından onaylı ve uyumludur. MasterCard akreditasyonlu dünya çapında sayılı kurumlardan biri olan Cardtek Payment Solutions, sektöre EMV eğitimi ve danışmanlık hizmeti de sunmaktadır.
 
Cardtek Hardware Solutions,  2009 yılında ödeme sistemleri sektörüne yönelik yaratıcı donanım çözümleri sunmak için kuruldu. POS Networking alanındaki uzmanlığı ile işlem yönetimi ve veri gönderiminde yüksek performanslı çözümler sunanCardtek Hardware Solutions, sektörün önde gelen firmaları arasındadır.
 
Ödüllü ManageATM ürünü, uzaktan ATM ve kiosk terminal yönetimi için kabul görmüş bir uygulamadır. ManageATM ile toplanan fiziksel çevre istatistikleri, düzeltici ve önleyici aksiyonların alınmasına büyük kolaylık sağladığı gibi sahada destek ve zaman/maliyet giderlerini de büyük ölçüde düşürür, kullanılabilirlilik ve verimde artış sağlamaktadır.
 
Cardtek Payment Processing Services, grubun finansal kuruluşlar için ödeme hizmetleri, GSM operatörleri ve bankalar için para transfer çözümleri, belediyeler için ulaşım projeleri ile perakende ve kamuya  yönelik geliştiridiği projelerle global bir çözüm ortağıdır.
 
ÖKC işlemlerinin bankalar ve Gelir İdaresi Başkanlığı arasındaki gerçek zamanlı iletişiminde üstlendiği kritik rol ve e-Para yasası ile değişen elektronik ticaret alt yapısına yönelik sunduğu çözümler Cardtek Payment Processing Services için önemli bir global referanstır. Cardtek Payment Processing Services’ın PCI DSS sertifikasının yanı sıra veri güvenliği, iş sürekliliği, hizmet yönetimi ve olağanüstü durum yönetimi alanlarında ISO sertifikaları bulunmaktadır.

Cardtek, global büyüme stratejisi doğrultusunda 2010 yılında New York’ta ofisini açtı.  Kuruluşu itibariyle ABD ve Kanada’yı yüksek kalite hizmet ve çözümleri ile buluşturdu. Öncelikle Kuzey Amerika’daki EMV geçiş sürecinde, sonrasında ise bu süreci takip edecek olan mobil ve dijital ödeme sistemlerinin birleşmesinde aktif rol almaktadır. Önemli referansları arasında ABD’nin en büyük işlem merkezlerinden FIS, Kanada’nın lider işlem merkezlerinden Everlink ve IPS (Google cüzdan kart kişiselleştirme çözümleri) sayılabilir.
 
Cardtek’in 14 yıllık tecrübesi ile mobil ödeme sektörüne yeni teknolojiler ve çözümler sunmak için kurulan şirketi Cardtek Mobile & EMV Solutions’ın çözümleri arasında mobil finansal sistemler, TSM (her türlü güvenli elementin yaşam döngüsü yönetimi ve kontrolü) mobil sadakat uygulamaları, mobil cüzdan ve NFC sayılabilir.
 
Cardtek Mobile & EMV Solutions 6 veri merkezi ile 6 farklı ülkeden ondan fazla mobil ağ operatörüne, otuzdan fazla servis sağlayıcısına mobil ödeme çözümleri sunmar. Önemli referansları arasında T-Mobile, Vodafone, Trevica (bir MasterCard şirketi), Orange, Turkcell, SSB SIA, YKB, DenizBank ve Samsung SEAP bulunmaktadır.
 
Cardtek, ödeme sistemleri alanında geliştirdiği yeni teknolojilerden doğan bilgi birikimini Cardtek Professional Services eğitim şirketi ile çalışanlarının yanı sıra, müşterilerine de sunuyor. Cardtek Professional Services, ülkemizin genç ve dinamik insanlarını ödeme dünyasıyla ilgili son yenilikler ve teknolojinin işleyişi hakkında bilgilendiriyor ve uygulama geliştirici olmaya teşvik ediyor.

Siz de, bu hızlı gelişim ve büyümeyi gerçekleştiren inovatif ekibin bir parçası olmak, global platformda gerçekleştirilen ilklere imzanızı eklemek istiyor ve bunu başarmak için aşağıda yer alan niteliklere sahip olduğunuzu düşünüyorsanız, Cardtek ‘in size sunduğu kariyer olanaklarını görüşmek üzere özgeçmişinizi iletmenizi bekliyoruz.
  • Üniversitelerin tercihen Mühendislik bölümlerinin birinden mezun,
  • Yazılım ürünlerinin satış ve ürün yönetimi faaliyetlerinde en az 5 yıl deneyimli,
  • İyi düzeyde etkin İngilizce bilgisine sahip,
  • Yurt içi ve dışı seyahat engeli bulunmayan,
  • Sürücü ehliyetine sahip ve otomobil kullanabilen,
  • Askerlik görevini tamamlamış,
  • Bay veya Bayan.


İŞ TANIMI


Türkiye'de ve dünya çapında, şirketler grubumuzun geliştirmiş olduğu portal yazılımlarının kurumsal pazarlama, ürün ve satış yönetimi faaliyetlerini yürütmek.


  

Aday Kriterleri

5 - 10 yıl arası
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Satış Geliştirme Yöneticisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Geliştirme Yöneticisi Satış Geliştirme Yöneticisi Maaşları Satış Geliştirme Yöneticisi Nasıl Olunur? Satış Geliştirme Yöneticisi Nedir? Satış Geliştirme Yöneticisi İş İlanları
Hakkımızda

Ödeme sistemleri alanındaki yazılım ihtiyacını karşılamak üzere 2001 yılında kurulan Paycore, bankacılık, telekom, ödeme hizmet sağlayıcıları, kart

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Araba, Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Tam Gün Sağlık Hizmetleri.

Satış Geliştirme Yöneticisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Geliştirme Yöneticisi Satış Geliştirme Yöneticisi Maaşları Satış Geliştirme Yöneticisi Nasıl Olunur? Satış Geliştirme Yöneticisi Nedir? Satış Geliştirme Yöneticisi İş İlanları