A-Talent Staj Programı

Ata Holding A.Ş.

A-Talent Staj Programı

Ata Holding A.Ş.

Afyon, Amasya(Suluova), İstanbul(Avr.), Kocaeli(Gebze), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

5 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Stajyer

Departman

Diğer

Diğer

Başvuru Sayısı

556 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Stajyer

Başvuru Sayısı

556 başvuru

Departman

Diğer

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Biz Kimiz?

Ata Grubu, sekiz ülkede çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren, tamamına veya çoğunluk hissesine sahip olduğu 30'dan fazla şirketi bir araya getirmektedir. Grup, 60 bine yakın çalışana iş imkanı sunmaktadır ve yaklaşık 2 milyar dolarlık iş hacmine sahiptir.

Ata Grubu'nun kökleri 1969 yılında kurulan Seri İnşaat'a dayanmaktadır. Seri İnşaat, Ata İnşaat’ın ortaklarından biri olarak Türkiye’nin en büyük projesi GAP’ın kapsamı içindeki Atatürk Barajı ve Hidroelektrik Santrali’ni 120 ayda bitirmiş ve 2 milyar dolarlık maliyeti karşılamıştır.

Grubun 1994 senesinde kurulan gıda şirketi TFI TAB Gıda Yatırımları şemsiyesi altında Burger King, Popeyes, Arby’s, Sbarro ve Subway gibi 5 global ve Usta Dönerci, Usta Pideci, Amasya Et Ürünleri gibi 3 ulusal marka bulunmaktadır. TFI TAB Gıda Yatırımları bugün, Türkiye ve Çin başta olmak üzere 5 farklı coğrafyada 2.700’ü aşkın restoranla müşterilerine hizmet vermektedir.

Çin’de 2012 yılı itibarı ile Burger King markası ile yaklaşık 1.400 restaurant ve yaklaşık 20.000 çalışan ile hizmet vermektedir. Sadece üç yıl içinde BK China, Burger King'in kendi küresel operasyonel temel performans göstergelerine göre bir numaralı Burger King operatörü olmuştur.

TFI TAB Gıda Yatırımları aynı zamanda, temsil ettiği markalara ve üçüncü parti şirketlere hammadde, depolama, lojistik hizmeti sunan ekmek, et, patates fabrikaları, lojistik ve motosikletli dağıtım şirketlerinin de sahibidir.

Yine gıda yatırımları kapsamında, 2005 senesinde kurulan AtaSancak Acıpayam Tarım İşletmesi, Avrupa’nın en büyük çiğ süt ve damızlık üreticisi konumundadır. 2021 senesinde Milgo markasının kurulması ile birlikte katkısız, doğal süt ve süt ürünleri de bu işletmede üretilmektedir.

Grubun, Ata Holding çatısı altında ise teknoloji, finans, inşaat malzemeleri ve turizm gibi çeşitli sektörlerde de şirketleri bulunmaktadır. Ata Yatırım, Ata Portföy gibi şirketlerle finans, ATP (ATA Teknoloji Platformları – Bist 100) ile teknoloji, Entegre Harç, Ata GYO, Ata GMG (Ata Gayrimenkul Geliştirme) gibi şirketlerde inşaat ve inşaat malzemeleri, Arbeta ile de turizm sektörlerinde faaliyet göstermektedir.

ATP Teknoloji şirketi aynı zamanda Çin’de 2019 yılından itibaren operasyonuna devam etmektedir.

Ata Grubu, ATP teknoloji şirketi altında kurduğu Girişim Sermayesi Şirketi ATP Capital ile de yeni teknoloji ve servislere yatırımlar yapmaktadır.

A-Talent ile Geleceğe Adım Atmaya Hazır Mısın?

Sen de 4 kıtada ve 8 ülkede faaliyet gösteren ve çalışanları tarafından “Harika İş Yeri” seçilen Ata Grubu şirketlerinden (Ata Holding, TFI, Fasdat, Ekur (Amasya Et Ürünleri), AtaKey, Ekmek) birinde, kariyerinde sağlam adımlar atarak fark yaratmak istiyorsan A-Talent programımıza seni de bekliyoruz!

A-Talent’a Kimler Katılabilir?

-            Üniversite 3. veya 4. sınıf lisans öğrencisiysen,

-            İyi derecede İngilizce bilgisine sahipsen,

-            Yaz dönemi boyunca zorunlu stajın varsa,

-            Ağustos-Eylül ayı içerisinde haftanın 5 günü katılım sağlayabileceksen,

-            İlgili departmanlarda kariyer hedefin varsa,

-            Duyurumuzda da yer alan lokasyonlarda veya yakınında ikamet ediyorsan,

-            Öğrenmeye açık, esnek ve iyi bir takım oyuncusu olduğunu düşünüyorsan,

A-Talent programı tam sana göre!

İçeride Seni Neler Bekliyor?

-            1 ay boyunca Ata Grubunu tanıyabileceğin, öğrendiklerini pratiğe dökebileceğin ve iş hayatını deneyimleyebileceğin çalışma ortamı

-            Üst düzey yöneticilerimizle gerçekleştirilecek BizBize Ata seminer ve eğitim programı

-            Süreç boyunca sana eşlik edecek Buddy ve bağlı olduğun yöneticin ile birebir görüşme ve mentorluk seansları

-            Proje bazlı ilerleyen departmanlarımızda proje geliştirerek sunma fırsatı

-            Networking ve Happy Hour etkinlikleri

-            Kişisel veya profesyonel gelişimine katkı sağlayabilecek Ata Akademi online eğitimlerine katılım fırsatı

-            Ata Grubu bünyesi altında açılan yeni mezun pozisyonlarında öncelikli değerlendirilme imkanı

-            Şirketler özelinde hibrit çalışma ve esnek çalışma saatleri

-            Mezuniyet Partisi

Süreç Nasıl İlerliyor?

-Başvuru ve Ön Eleme

-Envanter Süreci

-Online Mülakat

-Yüz Yüze Mülakat

-Teklif

Program başvuruları LinkedIn, Kariyer.net ve Hiring Cycle üzerinden alınmaktadır. Başlangıç tarihi 1 Ağustos olup 30 Ağustos’da sona erecektir.

Teknik departman değerlendirmelerinde Makina ve Elektrik Mühendisliği öğrencileri, Üretim, Ar-Ge ve Kalite departmanında ise Gıda Mühendisliği öğrencilerine öncelik verilecektir.

A-Talent Programı, Ata Holding, TFI ve Fasdat şirketlerimiz için Beşiktaş genel merkezimizde gerçekleşecek olup, Fasdat; Lojistik ve Depo departmanları için Gebze ve Hadımköy, Ekmek Unlu Gıda; Ar-Ge ve Üretim departmanları için Gebze, Ekur Et (Amasya Et Ürünleri); Veterinerlik, Teknik ve Muhasebe departmanları için Suluova/Amasya, AtaKey; İdari İşler, İhracat ve Üretim departmanları için Afyonkarahisar Fabrika lokasyonlarında gerçekleşecektir.

Başvuru için son tarih 16 Haziran 2024!

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Öğrenci)
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

İnsan Kaynakları Stajyeri pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İnsan Kaynakları Stajyeri İnsan Kaynakları Stajyeri Maaşları İnsan Kaynakları Stajyeri Nasıl Olunur? İnsan Kaynakları Stajyeri Nedir? İnsan Kaynakları Stajyeri İş İlanları

Holding / Şirketler Grubu

Hakkımızda

Ata Holding A.Ş. Ata Holding'in misyonu, tüm Grup şirketlerini bir çatı altında toplayarak, onları uyum içinde yönetmek, geli

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Kariyer.net üzerinden elektronik olarak ileteceğiniz kişisel bilgileriniz, Ata Grubu* ve TFI TAB Gru

Detaylı Bilgi

İnsan Kaynakları Stajyeri pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İnsan Kaynakları Stajyeri İnsan Kaynakları Stajyeri Maaşları İnsan Kaynakları Stajyeri Nasıl Olunur? İnsan Kaynakları Stajyeri Nedir? İnsan Kaynakları Stajyeri İş İlanları