İkinci El Oto Ekspertiz Uzmanı

VAVA CARS TURKEY OTOMOTİV A.Ş.

İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

39 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

3 - 6 yıl arası

Departman

Operasyon

Operasyon

Başvuru Sayısı

97 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

3 - 6 yıl arası

Başvuru Sayısı

97 başvuru

Departman

Operasyon

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

VavaCars'ta biz sadece bir teknoloji şirketi değiliz. Bizler, Türkiye'deki otomotiv sektöründe devrim yaratmaya kararlı, kullanılmış otomobil endüstrisinde vizyoner, yenilikçi ve öncüleriz. Şirketimiz, derin bir bağlılık, proaktif inisiyatif ve girişimci ruh kültürüyle büyümektedir. Çalışanlarımız sadece bir iş yapmıyor, sınırları zorluyor ve normları çiğniyor. Pratik, departmanlar arası işbirliğinin gücüne ve sadece kendi sektörümüzde değil, ötesinde statükoya meydan okumanın gücüne inanıyoruz.

Mesleki geçmişiniz, eğitim geçmişiniz veya sektörünüz ne olursa olsun, istisnai bir çalışma geçmişiniz ve yenilik tutkunuz varsa, sizi ekibimizde görmek isteriz. VavaCars'ta mesele sadece ne yaptığınız değil, neler yapabildiğinizdir.

Otomotiv endüstrisinin geleceğini yeniden tanımlarken bu heyecan verici yolculukta bize katılın. İşimiz sadece araba alıp satmak değil,

insanların kullanılmış araba pazarını nasıl algıladıklarını yeniden şekillendiren benzersiz bir kullanıcı deneyimi yaratmak. Sadece oyunu değiştirmiyoruz - yeni bir oyun yaratıyoruz.

Kariyerinizi hızlı şeride yönlendirmeye hazır mısınız? VavaCars yolculuğuna bugün başlayın!

OPERASYON

Alanında uzman ekspertizler, mekanik teknisyenleri, üretim çalışanları ve operasyon profesyonellerinin yer aldığı küresel bir ekibe katılın ve gezegenin en çeşitli araçlarını yenileyin.

VavaCars'ta İkinci El Oto Ekspertiz Uzmanı pozisyonundan ne beklenir:

Araçların kaporta ve mekanik aksamına dair detaylı incelemeler yapar, gerekli fotoğraf ve raporları düzenleyerek bilgi akışına katkıda bulunur, VavaCars araç parkında hedeflenen kalite seviyesinin yakalanmasını sağlar.

  • VavaCars’ın standartlarına uygun bir şeklide araçların ekspertiz süreçlerini yürütmek
  • Araçların kaporta kondisyonunu incelemek, orijinal dışı herhangi bir onarım, boya, değişim olup olmadığını tespit etmek
  • Araçların mekanik aksamını ve elektronik donanımlarını kontrol ederek, bakım ihtiyacı veya aktif arızaların tespit edilmesi
  • Aracın VavaCars sistemlerinde kayıtlı olan versiyon/donanım/paket/opsiyon gibi değişken bilgilerini kontrol etmek, varsa önceki ekspertiz bilgileri ile karşılaştırmak, eksiklik ve/veya farklılıkları tespit etmek
  • Araçların ilk ekspertizleri ile ortaya çıkan her türlü farklılıkların değerlendirmesini yapmak.
  • Sürecin gerektirdiği tüm ölçümleme ve fotoğraflama işlemlerini gerçekleştirmek
  • Araç anahtar sayısı, dijital ekipmanları, yedek lastik, avadanlık ve kilitli bijon gibi detayları kontrol etmek

Bize ne katacaksın?

  • 3 yıl ve üzeri ikinci el araç ekspertiz deneyimi
  • Otomobil kaporta ve mekanik aksamları konusunda bilgi ve tecrübe sahibi (Boyalı yüzey/değişen parça kontrolü, mekanik arıza tespiti, diagnoz)
  • Ekspertiz süreçlerinde gerekli ekipmanı kullanabilen (Boya kalınlığı ölçüm cihazı, diagnostik test cihazları)
  • B sınıfı sürücü belgesi ve temiz sürüş kaydı
  • Teknolojiye yatkın, iyi seviyede bilgisayar ve tablet kullanabilen
  • Gelişime ve değişime açık

Biz Kimiz?

VavaCars olarak, Türkiye'de ikinci el araç alım satım işlemleri için bir platformdan daha fazlasıyız; otomotiv endüstrisinde devrim yaratıyoruz. Misyonumuz, otomobil alım satım deneyimini sorunsuz, şeffaf ve güvenilir bir sürece dönüştürmektir.

Sadelik, şeffaflık ve rahatlığa öncelik vererek, müşterilerimizin evlerinin rahatlığında çevrimiçi olarak arabalara göz atmalarını, değerlendirmelerini ve satın almalarını mümkün kıldık. Kapsamlı hizmetlerimiz sadece işlemlerin ötesine geçiyor, VavaServis ve VavaGaraj gibi girişimlerle, bakımdan lastik satın almaya kadar araçla ilgili her türlü ihtiyacı karşılıyor, kullanıcılarımıza stressiz bir deneyim sağlıyoruz.

2019'daki lansmanımızdan bu yana, VavaCars yalnızca binlerce otomobilin ticaretini başarıyla yapmakla kalmadı, aynı zamanda müşterilerin, küresel sponsorların ve yatırımcıların güvenini kazandı. Sadece istisnai hizmet sunmaya değil, sürekli yenilik yapmaya ve mümkün olanın sınırlarını zorlamaya inanıyoruz.

Başarımızın temelinde özverili ve deneyimli Vavan ekibimiz yer almaktadır. Büyümeye ve pazarı yeniden tanımlamaya devam ederken, inovasyon yolculuğumuza katılmaya hazır, ileri görüşlü bireyleri aramızda görmeyi dört gözle bekliyoruz. VavaCars'ta mesele sadece başardıklarımız değil, birlikte inşa ettiğimiz çığır açıcı bir gelecek. Sizi işbirliği fırsatlarını keşfetmeye ve heyecan verici devrimimizin bir parçası olmaya davet ediyoruz.


Aday Kriterleri

Lise(Mezun)

Ekspertiz Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Ekspertiz Uzmanı Ekspertiz Uzmanı Maaşları Ekspertiz Uzmanı Nasıl Olunur? Ekspertiz Uzmanı Nedir? Ekspertiz Uzmanı İş İlanları

Ekspertiz Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Ekspertiz Uzmanı Ekspertiz Uzmanı Maaşları Ekspertiz Uzmanı Nasıl Olunur? Ekspertiz Uzmanı Nedir? Ekspertiz Uzmanı İş İlanları