Terteks Tekstil İthalat İhracat ve Pazarlama A.Ş.

29.9b takipçiTakip Et

Hakkında

Şirket İlanları

Terteks Tekstil İthalat İhracat ve Pazarlama A.Ş. Hakkında

http://www.twigy.com

TERTEKS TEKSTİL İTHALAT İHRACAT VE PAZARLAMA A.Ş.

 
  • Terteks 1989 yılında kuruldu.
  • İthalat ve pazarlama şirketi olan Terteks’in, Türkiye çapında 800 perakende satış noktasında ürünleri satılmaktadır.
  • Barbie ve Fisher Price çocuk ayakkabılarının, De Fonseca ev ve moda grubu terliklerinin tek yetkili dağıtıcıdır.
  • Brezilya markaları olan Rider, Grendha, Melissa, Ipanema ve Monique’in plaj ve ayakkabılarında da tek yetkili dağıtıcıdır.
  • Kendi markası olan “Twigy” terlik ve ayakkabıları ile “Twigy Taraftar” konseptli terlik ve çocuk ayakkabıları için yılda 2 koleksiyon hazırlar ve dağıtımını yapar.
  • Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray kulüplerinin lisanslı terlik ve ayakkabı üreticisidir.
  • 2003 yılında Beşiktaş Kulübü’ nden ‘En Başarılı Lisansiye Ödülü’ almıştır.
  • İran, Rusya, Ukrayna gibi komşu ülkelere ihracat yapmaktadır.
  •  

    Henüz aramıza katılmadın mı?

    Aradığın şirket ilan yayınladığında bildirim al veya
    özgeçmişini saniyeler içinde oluştur!

    İlgini Çekebilecek Diğer Şirketler

    Benzer firmalar hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki şirketlere göz atabilirsin.

    Bu sayfadan Kariyer.net'te yayınlanan Terteks Tekstil İthalat İhracat ve Pazarlama A.Ş. iş ilanlarını görüntüleyebilir, işe alım yapılan pozisyonlardan size uygun ilanlara başvurabilirsiniz. Terteks Tekstil İthalat İhracat ve Pazarlama A.Ş. iş ilanlarına başvuru yapmadan önce işe alım yapılan departmanlar ve çalışan profili hakkındaki detaylı bilgileri inceleyebilirsiniz.