warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Denizli(Merkez)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

İnsan Kaynakları

İnsan Kaynakları

Başvuru Sayısı

186 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

186 başvuru

Departman

İnsan Kaynakları

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Alindair Soğutma Sistemleri San. ve Tic. A. Ş.,  bugünün dünyasını yüzyıllar öncesinin en doğal soğutma tekniğini uyarlayarak haklı bir gurur taşımaktadır. Alindair ile soğutma mekanlarda geçmiş, bugün ve geleceğin teknolojileri, konfor, verimlilik ve sağlıkla buluşmakta, dünün emanetini, geleceğe taşımaktadır.

Evaporatif Soğutma’nın lideri olan şirketimiz,
Yönetim Danışmanımız, Koçtor ve Eğitimcimiz Dr. M. Naci Çuhacı kolaylaştırıcılığında yeniden yapılanmakta olup gelişen ve büyüyen organizasyonumuzda istidam edilmek üzere İnsan Kaynakları Müdürü istihdam edilecektir. 

Kısa İş Tanımı:

İnsan Kaynakları Müdürü, personelin mutlu ve huzurlu bir ortamda beyin ve gönül güçlerini işe koşarak yüksek performansla çalışabilmeleri için kadrolama, geliştirme, ücretleme ve uyum düzeyini artırıcı çalışmalar ileilgili süreçlerin yönetimi ve iyileştirilmesinden sorumlu yöneticidir.

 

Temel Görev ve Sorumlulukları 

·        Şirketin personel ihtiyacını kadro planları doğrultusunda tespit etmek, işe alım mülakatı ve sürecini gerçekleştirmek. 

·        Göreve yeni başlayan personeli, şirketin çalışma prensipleri, ücret ve yan menfaatleri hakkında bilgilendirerek İnsan Kaynakları Prosedürü ve Koçluk Talimat uyarınca oryantasyona tabi tutulması, deneme dönemi sürecinin takibinin yapılmasını sağlamak. 

·        Çalışan personelin şirkete bağlılığını artırıcı, motive edici, çeşitli motivasyon faaliyetlerini planlamak, onaya sunmak ve onayın ardından uygulanmasını sağlamak. 

·        Şirket iş süreçlerindeki gelişmeler ve revizyonlara bağlı olarak gerekli olan iş analizlerinin yapılmasını sağlamak. 

·        Yürütülen faaliyetler ve yapılan işler doğrultusunda personelin görev tanımlarının hazırlanmasını, ihtiyaçlar doğrultusunda revizyonlarının gerçekleştirilmesini sağlamak. 

·        Personelle yakın iletişim kurmak, personel ile yönetim arasında iletişimi sağlamak. 

·        Şirket prensipleri doğrultusunda personel memnuniyetini sağlamak için şirket içi hizmetlerin (Yemek, personel taşıma servis, güvenlik vb.) etkin bir şekilde yürütülmesini sağlamak. 

·        Bireysel Performans Değerlendirme Sistemi Yönetmeliği’ne göre 3600 Performans Değerlendirme Sistemi ‘ni uygulamak ve değerlendirmek. 

·        Şirket içi kariyer planlaması hazırlamak, çalışan personelin rotasyona tabi tutularak, çeşitli departmanlarda görev yapmasını ve bir üst kariyere hazırlanmalarını sağlamak. 

·        Gelişen teknoloji, yapılan iş, personelin gelişimi için duyulan gereksinimler ve şirket ihtiyaçları doğrultusunda, içi/ dışı eğitim programları hazırlamak ve organize etmek. 

·        Şirket gereksinimleri ve yürütülen faaliyetler doğrultusunda organizasyonel yapılanmayı şirket stratejileri doğrultusunda sağlamak. 

·        Personel ücretlerinin belirli standartlar çerçevesinde dengelenmesini sağlamak, kontrol etmek, işe giriş ücretlerini bu standartlar çerçevesinde belirlemek. 

·        Zam dönemlerinde piyasa/sektör koşulları, performans değerlendirme sonuçları ve departman yöneticilerinden gelen önerileri doğrultusunda yeni dönem ücretlerini belirlemek ve yönetimin onayına sunmak. 

·        Personele sunulan sosyal yardım ödemelerinin yapılandırılması, uygulanması ve yaygınlaştırılmasını sağlamak. 

·        Çalışma ve Disiplin Yönetmeliğini yürütmek ve değerlendirmek. 

·        Şirket içinde uygulanan personel politikalarıyla ilgili; departman yöneticileri ve üst yönetim arasında koordinasyonu sağlamak. 

·        Şirkette yürütülen kalite yönetim sisteminin yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmak. 

·        Bölümünün faaliyetlerini kalite yönetim prensipleri çerçevesinde (prosedür, yönetmelik, talimat, form gibi) yazılı hale getirilmiş olan dokümantasyonu geliştirmek. 

·        Personel bilgi dosyalarının düzenli tutulmasını sağlamak ve personel ile ilgili her türlü bilginin (aldığı eğitimler, ödüler, ihtar-uyarı-ceza, ödüller vs.) bu dosyalara kayıt edilmesini sağlamak. 

·        Personelin puantaj, bordro, devam-devamsızlık, yıllık ücretli izin-ücretsiz izin işlemlerinin yürütülmesini sağlamak ve denetlemek. 

·        İş sözleşmessona eren personelin veya emekli olan personelin işlemlerinin takibinin yapmak. (ücret tahakkuku, kıdem-ihbar tazminatı, senelik izin hak edişi..) 

·        İş Kanunu, SGK Kanunu ve ilgili iş hayatını düzenleyen diğer ilgili kanunlar çerçevesinde personel ile ilgili yapılması gereken işlemlerin yürütümü ve denetimini sağlamak. 

·        Personel özlük ve tahakkuk işlemlerinin bilgisayar ortamında güncel tutulmasını sağlamak. 

·        İş Sağlığı ve İş Güvenliği faaliyetlerini yürütülmesini sağlamak. 


Genel Yeterlilikler

·      Lisans mezunu (ÇEKO / Endüstri Mühendisliği / İşletme); tercihen insan kaynakları veya Endüstri Psikologluğu alanında yüksek lisans veya MBA yapmış,

·      İlgili pozisyonda en az 5 yıllık deneyim.

·      Endüstriyel üretim sektöründe faaliyet gösteren firmaların İnsan Kaynakları bölümlerinde işe alım, eğitim, organizasyon geliştirme, performans ve ücret yönetimi süreçlerinde yönetici olarak etkin olarak görev almış,

·      Dinamik, iletişimi güçlü, takım çalışmasına yatkın ve gelişime açık,

·      MS Office ve ERP uygulamalarında yetkin

·      Yönetim; koçluk, mentorlük ve liderlik bilgi ve becerisi

·      Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek,

·      İş takibi ve sonuçlandırma konusunda başarılı ve sorumluluk sahibi olan,

·      Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,

·      Literatür takip edebilecek ve akıcı konuşabilecek düzeyde İngilizce bilen

·      Denizli’de ikamet eden ya da edebilecek

Aday Kriterleri

7 - 99 yıl arası
Üniversite(Mezun)
Yapıldı

İnsan Kaynakları Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İnsan Kaynakları Müdürü İnsan Kaynakları Müdürü Maaşları İnsan Kaynakları Müdürü Nasıl Olunur? İnsan Kaynakları Müdürü Nedir? İnsan Kaynakları Müdürü İş İlanları

İnsan Kaynakları Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İnsan Kaynakları Müdürü İnsan Kaynakları Müdürü Maaşları İnsan Kaynakları Müdürü Nasıl Olunur? İnsan Kaynakları Müdürü Nedir? İnsan Kaynakları Müdürü İş İlanları