warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Bursa(Nilüfer)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Operasyon

Operasyon

Başvuru Sayısı

392 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

392 başvuru

Departman

Operasyon

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Bourbon Bursa Otomotiv, dünya çapında 6.000'den fazla çalışanı bulunan uluslararası Groupe Plastivaloire'ın Türkiye'deki tek temsilcisidir.

Uzun yıllardır otomotiv sektöründeki Plastik Enjeksiyon ve Boya süreçlerinde engin tecrübesi ve uzmanlığı ile sektörde tanınan ve güvenilen bir marka haline gelmenin gururunu yaşamaktayız.

Yenilikçi ve heyecan verici projeler üzerinde çalışarak ana sanayi liderleri ile işbirliği yapıyoruz. Bizimle aynı heyecanı paylaşarak, üretim ve geliştirmeye odaklanan dinamik bir çalışma ortamında zorlu roller üstlenmeye istekli, yetenekli ve hırslı çalışma arkadaşları arıyoruz.

Mükemmelliğe ve ekip çalışmasına değer vererek Bourbon Bursa Otomotiv'deki her bireyin daha fazla büyüme ve ilerleme potansiyeline sahip olduğuna inanıyoruz.

Plastivaloire bünyesindeki hedefler doğrultusunda müşteri siparişlerinin projelendirilmesinden teslim edilmesine kadar tüm plastik enjeksiyon, montaj ve boyahane üretim planlama süreçlerindeki operasyonlardan sorumlu olacak, üretim ve üretim planlama süreçlerinin geliştirilmesine, stok ve kalite yönetimine katkıda bulunacak ekip arkadaşı arıyoruz.

GENEL NİTELİKLER

·        Üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun; tercihen Endüstri Mühendisi,

·        Otomotiv sektöründe, üretim planlama görevinde en az 2-3 yıl tecrübeli. 

·        Operasyonel verimlilik konusunda bilgi sahibi; Kaizen, VSM, Kanban, vb. araçların kullanımında tecrübeli.

·        ERP program kullanımı konusunda tecrübeli; tercihen SAP SD, PP ve WM modülleri ile çalışmış.

·        MS Office programlarından Excel kullanma bilgisi yüksek ve Power Point kullanabilen; bu araçlar yardımı ile analiz ve raporlama yapma konusunda tecrübeli.

·        Analitik düşünebilen, çözüm odaklı, dikkatli ve planlı çalışma disiplinine sahip, problem çözme metodolojisine hâkim.

·        En az B2 seviye İngilizce bilgisine sahip.

·        Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek.

·        Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.

İŞİN TANIMI

·        Müşterilerden EDI ve diğer kaynaklar aracılığı ile gelen ürün siparişlerinin alınması, konsolide edilerek analiz edilmesi, sipariş dalgalanmalarının belirlenerek raporlanması, gerekli durumlarda müşteriler ile sözlü ve/veya yazılı iletişim kurulması.

·        Müşterilerden gelen siparişler doğrultusunda stok hedefleri, alt-üst stok yeterlilikleri, makine verimlilikleri, hammadde sıralamaları, ambalaj yeterlilikleri, vb. kısıtlara göre kısa ve orta vade üretim planlarının oluşturulması.

·        Oluşturulan üretim planlarının ERP sistemine girilerek iş emirlerinin açılması ve açılan iş emirlerinin üretim takip sistemine aktarılması.

·        Üretim planları oluşturulurken mevcut stok miktarlarının gerekli durumlarda fiziki doğrulamasının yapılması.

·        Yapılan üretim planlarına karşılık üretilen ürünlerin bir sonraki prosesine ilerlemesinin takibi.

·        Üretim bölümlerinin planlanan – gerçekleşen uyum durumunun kontrolü ve periyodik raporlanması.

·        Üretim planlama ve takip eden ilgili süreçlerde ortaya çıkan sapmaların ve aksaklıkların takip edilmesi, ilgili ekipler ile problemlerin tekrarlanmaması için gerekli problem çözme çalışmalarının yapılması, aksiyonların takip edilmesi.

·        Müşteri siparişlerine göre üretim kapasite yeterlilik hesaplamalarını yaparak, bölümler için gereken işgücü, makine/kalıp yeterliliği, üretim vardiya ekleme/çıkarma ve fazla mesai hesaplamalarının yapılması, raporlanması.

·        Yeni proje ve mühendislik değişiklikleri devreye alma çalışmaları sırasında üretim planlama proje liderliği çalışmalarının yapılması.

·        Üretim planlama hedeflerinin gerçekleştirilmesi için yeni stratejiler geliştirmek, metot iyileştirme için yeni yöntemler oluşturmak. Maliyet azaltma, kalite ve verimlilik arttırma alanında çalışmalar yapmak.

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun)
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

Üretim Planlama Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Üretim Planlama Sorumlusu Üretim Planlama Sorumlusu Maaşları Üretim Planlama Sorumlusu Nasıl Olunur? Üretim Planlama Sorumlusu Nedir? Üretim Planlama Sorumlusu İş İlanları
Hakkımızda

BOURBON BURSA OTOMOTİV PLASTİK A.Ş ISO/TS 16949:2009 ve  ISO 14001 Kalite belgeli olan firmamız 2002 ocak ayından itibaren otomotiv sektöründe plastik

Şirket Sayfasına Git

Üretim Planlama Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Üretim Planlama Sorumlusu Üretim Planlama Sorumlusu Maaşları Üretim Planlama Sorumlusu Nasıl Olunur? Üretim Planlama Sorumlusu Nedir? Üretim Planlama Sorumlusu İş İlanları