warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Yönetici Asistanı

Eczacıbaşı Topluluğu

İstanbul(Asya)(Beykoz)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Yönetim

Yönetim

Yönlendirme Sayısı

606 yönlendirme

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Yönlendirme Sayısı

606 yönlendirme

Departman

Yönetim

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Eczacıbaşı-Monrol Nükleer Ürünler, kurulduğu günden bu yana yaptığı yatırımlar ve ürettiği ürünler ile Türkiye'de nükleer tıp sektörünün gelişmesine öncülük eden, yüksek hizmet kalitesinden ödün vermeden büyüyen, yüksek kalitede radyofarmasötik ilaç üretimi gerçekleştiren bir nükleer tıp kuruluşudur. Yurt içindeki ve yurt dışındaki üretim tesisleri, farklı ürün çeşitleri (PET & SPECT) ile nükleer tıp merkezlerine hizmet veren ilk üretici Türk firmasıdır.


Yeni Takım Arkadaşımızdan Neler Bekliyoruz?


  • Genel Müdürün yazışmalarını gerçeklestirmek, telefon trafiğini yönetmek, gelen görüşme taleplerini ve aramalarını eksiksiz olarak kayıt altına almak ve en kısa sürede kendisine iletmek.
  • Toplantı ve görüşme taleplerini ilgilisiyle görüşerek değerlendirmek,yeri ve zamanı tespit ederek her iki tarafa da bilgi vermek.
  • Randevuları takip ederek önceden ilgilisine hatırlatmak ve gerekli dokümanı hazır etmek.
  • İş sehayati gerekliliği olan yöneticinin tüm seyahatlerinin organizasyonunun (Yurt içi  ve yurt dışı ulaşım, konaklama,pasaport, vize) mümkün olduğunca kurumsal anlaşmalı seyahat acentesi aracılığı ile yapıldğını takip etmek ve seyahat raporlarını tutmak.
  • Şirketin kalite politikası ve hedefleri doğrultusunda isi ile ilgili faaliyetlerin gerçeklesmesi için, talimat ve prosedürlere uygun olarak bilgi akısını sağlamak.



Nasıl bir takım arkadaşı arıyoruz?


  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden en az önlisans derecesinde mezunİleri seviyede İngilizce dil bilgisine sahip,
  • MS Office programlarını etkin kullanabilen,
  • Yönetici asistanı konusunda en az beş yıl deneyimli,
  • Zaman yönetimi, planlama, organizasyon ve raporlama konularında yetkin,
  • Toplantı, seyahat vb. organizasyonlarda tecrübeli,
  • Etkin iletişim becerilerine ve problem çözme becerisine sahipsen


Sen tam bize göresin!
Yeni ekibin heyecanla seni bekliyor.
Bizce sen de «Kariyeri, Gelişimi, Hayatı ve Geleceği Eczacıbaşı’nda Yaşamalısın!»


Burada Senin için Ne var?


  • Kişisel, mesleki ve teknik yetkinliklerini sürekli geliştirebilir seni ve kariyerini destekleyecek eğitim programlarımıza katılabilirsin.
  • 40’tan fazla kuruluş arasında 120’den fazla uluslararası pazarda global fırsatlar ve rotasyon imkânı her zaman kapını çalabilir.
  • Eczacıbaşı’nda izinler, kişinin toplam çalışma deneyimi baz alınarak kıdem yılına göre hesaplanır. İzin hakkın da seninle birlikte gelir.
  • Farklı ödüllendirme yöntemleriyle başarıları her daim alkışlarız.İşinin niteliğine uygun olarak farklılaşan çalışma modelleri ile lokasyon bağımsız ya da hibrit çalışma imkanlarından yararlanabilir, esnek çalışma saatleriyle çalışma programını kendin belirleyebilirsin.
  • Eczacıbaşı’nda anne ve baba olmak ayrıcalıklı.Eczacıbaşı’nda anne olan çalışanlarımıza aylık kreş yardımı ve baba olan çalışanlarımıza 21 iş günü babalık izni hakkı sağlanır.



İstihdamda fırsat eşitliği sağlamaya kararlıyız. Çeşitliliğe değer veririz ve ırk, din, renk, ulusal köken, cinsiyet, cinsel yönelim, yaş, medeni durum veya kıdem durumuna göre ayrımcılık yapmayız.


 #KadınİşiErkekİşiBilmeyiz 


Türkiye’nin lider markalarında dinamik, eğlenceli ve sürekli öğrenebileceğin bir çalışma ortamı arıyorsan, doğru yerdesin!

Aday Kriterleri

5 - 10 yıl arası
Ön Lisans(Mezun)
Yapıldı

Yönetici Asistanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yönetici Asistanı Yönetici Asistanı Maaşları Yönetici Asistanı Nasıl Olunur? Yönetici Asistanı Nedir? Yönetici Asistanı İş İlanları
Hakkımızda

ECZACIBAŞI TOPLULUĞU Dr. Nejat F. Eczacıbaşı tarafından 1942’de temelleri atılan Eczacıbaşı Topluluğu, sanayi alanındaki ilk girişimini, 1952’de İst

Şirket Sayfasına Git

Yönetici Asistanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yönetici Asistanı Yönetici Asistanı Maaşları Yönetici Asistanı Nasıl Olunur? Yönetici Asistanı Nedir? Yönetici Asistanı İş İlanları