İstanbul(Avr.)(Büyükçekmece, Beylikdüzü), Kırklareli(Lüleburgaz), Tekirdağ(Çorlu, Kapaklı, Çerkezköy)

İş Yerinde

İş Yerinde

Bugün güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

AR-GE

AR-GE

Başvuru Sayısı

90 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

90 başvuru

Departman

AR-GE

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Beyaz eşya-otomotiv-elektrik elektronik vb. sektörler için ihracata yönelik plastik hammaddesi üreten kurumsal müşteri firmamızın fabrikasındaki ARGE departmanında istihdam edilmek üzere ARGE PROSES YÖNETİCİSİ (Plastik) aranmaktadır. 

  • Lisans mezunu (Üniversitelerin tercihen Kimya Mühendisliği, Makine, Polimer, Malzeme, Endüstri Mühendisliği veya Kimya bölümlerinden mezun)
  • İyi derecede İngilizce konuşabilen
  • Ms Office programlarına hakim olmak
  • Otomotiv yan sanayinde, beyaz eşya veya plastik sektöründe enjeksiyon ve kalıp alanında deneyimli olmak
  • Yazılı ve sözlü iletişimi güçlü, takım çalışmasına yatkın, problem çözme yetkinliği yüksek, riskli konuları nasıl yöneteceğini bilen, planlama yeteneği yüksek, analitik bakış açısına sahip olması gerekmektedir.
  • Müşteri ile iletişim kurabilecek, şirketi temsil edebilecek, analitik, çözüm odaklı, konusuna hakim, hızlı adapte olabilen, takım çalışmasına yatkın

Adayların Çorlu, Velimeşe, Çerkezköy, Kapaklı, Lüleburgaz, Beylikdüzü, Büykçekmece, Silivri bölgesinde ikamet etmesi veya edebilecek durumda olması gerekmektedir.  

İŞ TANIMI:  

  1. İç ve dış müşterilerin ihtiyaç/beklentilerini ve sektör dinamikleri göz önüne alınarak; ürün tasarımına yönelik üretilebilirlik, ürün geliştirme, malzeme temin kolaylığı, proses iyileştirme ve müşteri yapısına göre ürün tasarımına yönelik denemelerin yapılması gibi konular için ihtiyaç olan araştırma, sunum, yayın, dokümantasyon, proje takibinin yapılarak raporlanmasından ve işin gerçekleşmesinden sorumludur.
  2. Müşteri şikayeti gelmesi halinde, müşteride proses denemelerine eşlik ederek, probleminin teknik çözümünü sağlar.

HUMAN KAPİTAL Türkiye İş Kurumu'nun 02.07.2022 tarih 228 numaralı izin belgesi ile faaliyet gösteren özel istihdam bürosudur. İş arayanlardan ücret alınması yasaktır.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

Süreç / Proses Geliştirme Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Süreç / Proses Geliştirme Uzmanı Süreç / Proses Geliştirme Uzmanı Maaşları Süreç / Proses Geliştirme Uzmanı Nasıl Olunur? Süreç / Proses Geliştirme Uzmanı Nedir? Süreç / Proses Geliştirme Uzmanı İş İlanları