warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Sanovel Unique Genç Yetenek Programı

Sanovel İlaç

İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Diğer

Diğer

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Diğer

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Türk ilaç sektörünün önde gelen oyuncularından Sanovel olarak, bilimin ışığında küresel hedeflerimiz ve üretimimiz, Ar-Ge’miz ve özel insan kaynağımızdan aldığımız güçle, tam 40 yıldır bir ömür sağlık için çalışıyoruz. Köklü değerlerimizden aldığımız güç ve yenilikçi vizyonumuzla Türk ilaç endüstrisinde ve uluslararası pazarlarda toplum sağlığı alanında iz bırakan başarılara imza atıyoruz.


Sürekli Gelişim” odağımızdan yola çıkarak oluşturduğumuz, ülkemizgenç yeteneklerinin gelişime olan tutkularını desteklemek ve onları kariyerlerine hazırlayacak ilk adımlarında yanlarında olmak üzere Sanovel UNIque Genç Yetenek Programımızı hayata geçiriyoruz.

Bu doğrultuda Fabrika & Merkez birimlerimizdeuzun ve kısa dönem staj programlarımıza katılarak kendi potansiyelini keşfedecek, aynı zamandatoplum sağlığına katkı sağlamanın gururunu Sanovel ile birlikte yaşayacak genç yeteneklerimizi arıyoruz.

Eğer;

  • Üniversitelerin lisans ya da yüksek lisans programlarının 3., 4. sınıflarında (ve Eczacılık bölümü için 5.sınıf) okuyor ya da yeni mezun olduysan,

  • İlaç sektörüne ilgi duyuyor,kariyer yapmak istediğin alanı keşfetmek ve ilaç endüstrisinin dinamiklerini Sanovel Liderleriyle birlikte deneyimlemek istiyorsan,

  • Kişisel ve kariyer gelişiminin gerekliliklerini bilereksürekli gelişim odağındaysan,

  • Yeni”ve “farklı” olan her şeye merak duyuyorsan,

  • Kadının ve erkeğin birlikte ürettikleri, birlikte geliştikleri,eşit, dengeli ve değerli bir çalışma ortamı içinde yer almak istiyorsan,

  • İyi seviyede İngilizce biliyorsanSanovelUNIque Genç Yetenek Programı’na başvurularını bekliyoruz!


Son Başvuru Tarihi: 17 Mart 2023

*Programımız kontenjanlarla sınırlıdır. Okulu, staj programını karşılayan adaylar öncelikli olarak değerlendirilecektir.

Sanovel UNIque Genç Yetenek Programı ile Seni Neler Bekliyor?

  • Deneyimlemek istediğin alan ve değerlendirme sürecinde gözlemlenen kabiliyetlerin ile beraber potansiyeline ve eğitimine en uygun departman ve birimde görev alacaksın.

  • Sanovelliler’in yürüttüğü projelerde yer alacak ve departmanın işleyişine paralel olarak farklı sorumluluklar üstleneceksin. Bu sayede staj sürecin boyunca ilgili alana dair deneyim kazanacak, iş süreç ve akışlarına hâkim olacak, alanında derinleşmeye başlayacaksın.

  • Aynı zamanda departman içerisinde ve diğer departmanlarda bulunan uzman ve liderlerimiz ile bir araya gelerek“Deneyim ve Gelişim Diyalogları” yapacaksın. Bu sayede ilaç endüstrisi içerisinde bir organizasyonun var olan birim ve çalışmalarını 3600 öğrenme ve gözlemleme imkânı bulacaksın.

  • Bu görüşmeler sonrasında farklı iş ve departmanlardaki sorumluluklar senin merakını harekete geçiriyorsa; “rotasyon” uygulamasıyla deneyimini çeşitlendirebileceksin.

  • Sanovel Akademi kapsamında gelişimini sağlayacak eğitim programları ile deneyimini ve gelişimini destekleyebileceksin.

  • Farklı üniversite ve bölümlerden bu programa dahil olan arkadaşlarımızla“Lunch & Learn” uygulamaları ile bir araya gelerek deneyimlerini paylaşacaksın.

  • Anlatmakla bitmez, deneyimlemen ve bu programın“UNIque’liğini(Biricikliğini)” görmen lazım. Hadi başvurunu yap ve bu eşsiz deneyimin adaylarından biri de sen ol!

*Fabrika birimlerimizde gerçekleşecek olan staj programlarımız, yerinde deneyim sunabilmek adına Silivri’de bulunan yüksek teknolojiye sahip, FDA onaylı fabrikamızda gerçekleşecek olup Silivri, Çorlu, Çerkezköy, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar’da ikamet eden ya da edebilecek olan adaylar değerlendirmeye alınabilecektir.

*Merkez birimlerimizde gerçekleşecek olan staj programlarımız ise, Levent’te bulunan merkez ofisimizde, hibrit çalışma düzenine uyum sağlayabilecek adaylar değerlendirmeye alınabilecektir.

Başvuru kriterlerini sağlayan adaylarımız ile değerlendirme süreci için iletişime geçeceğiz. Süreçle ilgili detayları ayrıca paylaşacağız.

Not: Biz, her birimizi eşsiz ve değerli kılan asıl şeyin; bakış açılarımız, hayatlarımız, özgeçmişlerimiz ve farklılıklarımız olduğuna inanırız. Etnik köken, din, dil, ırk, yaş, cinsiyet, cinsel yönelim, uyruk, maluliyet veya kültürel farklılık ayrımı yapmıyor; tüm insan kaynakları süreçlerinde dengeli, eşitlikçi ve adil bir yaklaşımı benimsiyoruz.


Aday Kriterleri

Üniversite(Öğrenci), Yüksek Lisans(Öğrenci)

Uzun Dönem Stajyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Uzun Dönem Stajyer Uzun Dönem Stajyer Maaşları Uzun Dönem Stajyer Nasıl Olunur? Uzun Dönem Stajyer Nedir? Uzun Dönem Stajyer İş İlanları
Hakkımızda

1983 yılında kurulan Türk ilaç sektörünün lider şirketlerinden Sanovel, güçlü Ar-Ge’si, 60’tan fazla marka ve 180’i aşkın üründen oluşan geniş ürün po

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA BİLDİRİMİ VE MUVAFAKATNAMESanovel İlaç Sanayi ve Tic

Detaylı Bilgi

Uzun Dönem Stajyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Uzun Dönem Stajyer Uzun Dönem Stajyer Maaşları Uzun Dönem Stajyer Nasıl Olunur? Uzun Dönem Stajyer Nedir? Uzun Dönem Stajyer İş İlanları