Daha iyi bir deneyim için uygulamada aç
İnsan Kaynakları Müdürü
Seyidoğlu Gıda San Ve Tic AŞTam Zamanlı
Orta düzey yönetici
İnsan Kaynakları
İnsan Kaynakları
396 başvuru
Tam Zamanlı
Orta düzey yönetici
396 başvuru
İnsan Kaynakları
aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşı arıyoruz.
“İnsan Kaynakları Müdürü” alınacaktır.
İnsan Kaynakları Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.
İnsan Kaynakları Müdürü İnsan Kaynakları Müdürü Maaşları İnsan Kaynakları Müdürü Nasıl Olunur? İnsan Kaynakları Müdürü Nedir? İnsan Kaynakları Müdürü İş İlanları70 yıllık bir geçmişi olan Seyidoğlu Gıda, helva, reçel, tahinpekmez ve kakaolu krema başta olmak üzere 300’den fazla ürün çeşidiyle pek çok yeniliğe imza atmış olup, lezzeti ve kalitesiyle tüketicinin tercih ettiği sektörün öncü markalarından biridir. 1950’li yıllarda baklavacılıkla işe başlayan Seyidoğlu, 1970’lere gelindiğinde Yönetim Kurulu Başkanımız olan Necati Göksu’nun girişimleriyle Seyidoğlu Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak yapılanmış ve helva, reçel, tahin-pekmez gibi yeni ürünlerle faaliyetlerine devam etmiştir. Günümüzde ise hızla büyüyerek Türkiye’de ve dünyada tercih edilen bir marka olmuştur. Günde 150 kilo helva üretimiyle başlayan bu serüven, 2005’ten itibaren İstanbul Hadımköy’deki 8 bin metrekare kapalı alana sahip tesislerde, şimdilik 40 ton helva, 60 ton reçel, 30 ton kakaolu fındık kreması ve 20 ton tahin-pekmez üreterek devam etmektedir. Yeni Fabrika ek tesis yatırımıyla Seyidoğlu gıda kapalı üretim alanını 20 bin metre karenin üzerine çıkarmıştır. Seyidoğlu Genel Müdürlüğü’nü üçüncü kuşak olan Mehmet Göksu yürütmektedir.
70 yıllık bir geçmişi olan Seyidoğlu Gıda, helva, reçel, tahinpekmez ve kakaolu krema başta olmak üzere 300’den fazla ürün çeşidiyle pek çok yeniliğe imza atmış olup, lezzeti ve kalitesiyle tüketicinin tercih ettiği sektörün öncü markalarından biridir. 1950’li yıllarda baklavacılıkla işe başlayan Seyidoğlu, 1970’lere gelindiğinde Yönetim Kurulu Başkanımız olan Necati Göksu’nun girişimleriyle Seyidoğlu Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak yapılanmış ve helva, reçel, tahin-pekmez gibi yeni ürünlerle faaliyetlerine devam etmiştir. Günümüzde ise hızla büyüyerek Türkiye’de ve dünyada tercih edilen bir marka olmuştur. Günde 150 kilo helva üretimiyle başlayan bu serüven, 2005’ten itibaren İstanbul Hadımköy’deki 8 bin metrekare kapalı alana sahip tesislerde, şimdilik 40 ton helva, 60 ton reçel, 30 ton kakaolu fındık kreması ve 20 ton tahin-pekmez üreterek devam etmektedir. Yeni Fabrika ek tesis yatırımıyla Seyidoğlu gıda kapalı üretim alanını 20 bin metre karenin üzerine çıkarmıştır. Seyidoğlu Genel Müdürlüğü’nü üçüncü kuşak olan Mehmet Göksu yürütmektedir.
Şirket Sayfasına GitKİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE DAİR MUVAFAKATNAME(ÇALIŞAN ADAYI)SEYİDOĞLU GIDA SAN. ve TİC. A.Ş.’ye (İşveren) açık rızaya bağlı olarak işlenebilecek şahsıma ait kişisel verilerimin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hükümlerine uygun olarak işlenmesine açık rıza veriyorum.Bu kapsamda:• Çalışan adaylarının başvuru süreçlerinin yürütülmesi ve insan kaynakları politikaları kapsamında açık pozisyonlara uygun personel temin edilmesi amaçlarıyla kimlik bilgilerimin (Ad, Soyad, TC Kimlik No, Uyruk, Doğum Tarihi/Yeri, Fotoğraf, Yabancı çalışanlar için; (Pasaport Fotokopisi, Pasaport Numarası, Uyruk, Veriliş Tarihi, Oturum İzinleri), İletişim bilgilerimin (Adres / Telefon / E-Posta Bilgileri), Eğitim ve Mesleki Deneyim bilgilerimin (Diploma Bilgileri, Tamamlanan Kurs ve Eğitimlere ilişkin bilgiler, Sertifikalar, Meslek İçi Eğitimler, Sürücü Belgesi, Önceki Çalıştığı İşyeri Bilgileri ve işyerindeki çalıştığı bölüm ve pozisyonu, Askerlik Statüsü) ve Sağlık bilgilerimin (Engellilik Durumu, Şöförler için Psikoteknik Değerlendirme Belgesi)işlenmesine açık rızam vardır.İşlenen kişisel verilerimin kimlere ve hangi amaçla aktarılabileceği ve özellikle 6698 sayılı Kanunun 11. maddesinde düzenlenen haklarım konularında Kanunun 10. Maddesine uygun olarak aydınlatıldığımı ve bu nedenle yukarıda yer alan açık rıza beyanımın bilgilendirmeye ve özgür irademe dayalı olduğunu beyan ederim.Referans Taahhüdü Referans olarak belirttiğim kişiler ile referans kontrolü yapılması amacıyla iletişime geçilebileceğini, referans olarak belirttiğim kişilerin kişisel verilerinin Şirket tarafından işlenmesine yönelik ilgili kişilere gerekli bilgilendirmeyi yaptığımı /izinleri aldığımı taahhüt ederim.
Detaylı Bilgiİnsan Kaynakları Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.
İnsan Kaynakları Müdürü İnsan Kaynakları Müdürü Maaşları İnsan Kaynakları Müdürü Nasıl Olunur? İnsan Kaynakları Müdürü Nedir? İnsan Kaynakları Müdürü İş İlanları