boogy akademi & Buyem Sertifika Logoboogy the event company bünyesinde kurulan boogy akademi ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi stratejik işbirliği ile, 2012’de Türkiye’de ilk kez başlatılan  “Etkinlik ve Eğlence Sektöründe Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı” istekli ve başarılı gençleri %80 burs fırsatıyla nitelikli iş gücü olarak sektöre kazandırmaya devam ediyor. 

boogy akademi’nin ilk uzun dönemli projesi, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) stratejik işbirliği ile gerçekleştirilen “Etkinlik ve Eğlence Sektöründe Pazarlama Yönetimi” sertifika programı, 2012’de ilk mezunlarını verdi. 2013 dönemi ise 2 Kasım’da başlıyor. Gösterilen yoğun ilgiye karşılık, 8 haftalık ders programı 2013 itibariyle 10 haftaya çıkarıldı! 

Türkiye’de bir ilk olan bu sertifika programına zorlu bir kabul süreci sonucunda seçilen tüm katılımcılara boogy akademi tarafından  %80 burs fırsatı sağlanıyor! Katılımcılar, sertifika programını başarıyla tamamladıkları takdirde, Boğaziçi Üniversitesi Yeterlilik Sertifikası ve boogy akademi Başarı Belgesi almaya hak kazanıyor. Böylece katılımcıların iş başvurularına bir adım önde başlamalarına destek olunurken, sektörde nitelikli işgücü kriterleri oluşturulmasına da katkı sağlanıyor.

Seçilecek Tüm Katılımcılara boogy akademi’den %80 Burs Fırsatı!

boogy akademi, etkinlik ve eğlence sektörüne ilgi duyan istekli ve başarılı gençlere destek olmak amacıyla,  sertifika programına seçilen tüm katılımcıların %80 katılım bedelini burs ile karşılıyor.

2. Sertifika Programı 2 Kasım 2013’te Başlıyor!

boogy akademi ve BÜYEM işbirliği ile düzenlenecek 2. Sertifika Programı, 02 Kasım 2013 – 04 Ocak 2014 tarihleri arasında 10 hafta boyunca her Cumartesi günü, saat 10:00- 17:00 arasında BÜYEM binasındaki eğitim salonunda gerçekleştirilecek.

Hangi Dersler Var?

10 haftalık sertifika programının ders başlıkları; Etkinlik ve Eğlence Sektöründe Stratejik Planlamaya Giriş – Stratejik Planlama – Pazarlama Yönetimi – Hizmet Sunulan İş Alanları – Pazarlama İletişimi Yönetimi – İlişki ve Zaman Yönetimi – İmaj Yönetimi – Etkin Sunum Teknikleri – Finans Yönetimi ve Etkinliklerin Ölçümlenmesi konularından oluşuyor.

Derslerle birlikte katılımcıların Sertifika Yeterlilik Belgesi almaya hak kazanmaları için tamamlamaları gereken; etkinliklere aktif sorumluluk alarak katılım gösterecekleri “Etkinlik Stajı”, “Grup Projesi Sunumları” ve “Sertifika Sınavı” modülleri bulunuyor.

Kimler Katılabilir?

Her dönem 25 kişinin alındığı sertifika programına halen üniversite 3. veya 4. sınıfına devam eden öğrencilerle birlikte 2010 – 2012 yılları arasında üniversiteden yeni mezunlar başvurabiliyor.

Programa seçilmeyi etkileyen değerlendirme kriterleri arasında; başvuru yapan adayların kariyer beklenti ve hedeflerinin programın içeriğiyle uyumlu olması, sosyal aktiviteleri ve hobileri, geçmiş staj deneyimleri, başvuru formu cevapları ve birebir mülakat yer alıyor.

Detaylı bilgi ve başvuru için; www.boogyakademi.com