Türkiye’nin en büyük öğrenci organizasyonu TEMÖB (Türkiye Endüstri Mühendisliği Öğrencileri Buluşması) ‘ün 38. Ayağı, TOBB ETÜ Endüstri ve Verimlilik Topluluğu ev sahipliğinde 24-28 Eylül’de!

TOBB ETÜ’nün en aktif öğrenci topluluğu niteliğini taşıyan Endüstri ve Verimlilik Topluluğu’nun kurulduğu ilk günden bu yana temel amacı; düzenlediği seminer, kamp ve teknik geziler sayesinde, öğrencilerin mezun olmadan profesyonel iş hayatı hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak ve aynı zamanda sosyal yönlerini de ortaya çıkarmaktır.

Düşünülenin aksine sadece endüstri mühendisliği bölümüne değil, tüm bölümlere hitap eden topluluğumuz, düzenlediği eğitim ve teknik geziler sayesinde bunu kanıtlamış olup, kulüp içi çalışma takımlarında ve Yönetim Kurulu’nda, farklı bölümlerden öğrencilere yer vererek isteyen TOBB ETÜ öğrencisinin bölümüne bakmaksızın, topluluk içinde aktif rol alabilmesine olanak sağlamıştır.

Katılım ve içerik açısından Türkiye’nin en büyük öğrenci organizasyonu olarak kabul edilen Türkiye Endüstri Mühendisliği Öğrencileri Buluşması, kısa adıyla TEMÖB, öğrenci tabanlı olup seminer, konferans ve bilgi alışverişi amaçlıdır. 1996 yılından beri düzenlenmekte olup, Türkiye Cumhuriyeti’nde ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde endüstri mühendisliği eğitimi veren 55 farklı üniversitenin öğrencilerini ortak bir platformda bir araya getirerek;

  • Endüstri mühendisliği alanında bilgi alışverişinde bulunmalarını,
  • Endüstriyel sorunlara grup bakış açısı ve yaklaşımıyla çözümler öne sürmelerini,
  • Üniversite – iş dünyası işbirliğini sağlamayı,
  • Seminer, teknik gezi, atölye çalışması gibi çeşitli aktivitelerle kapsamlı bir şekilde bilgi edinmelerini sağlamayı,
  • Geleceğin endüstri mühendisleri olarak Türkiye ve dünyadaki güncel gelişmeleri yakından izleyebilmelerini sağlamayı amaç edinmiş,

Türkiye’nin ilk ve en büyük buluşmalar zinciridir.

Bu buluşmalar sırasında, akademik dünyanın ve iş dünyasının alanlarında en başarılı isimleri, katılımcılarla söz konusu TEMÖB için belirlenmiş konuyla ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaşmaktadırlar. Bu dönem 38.si düzenlenecek olan TEMÖB’ün konsepti “Fütüristik İnovasyon” olarak belirlenmiştir.

Şubat ve Eylül aylarında olmak üzere yılda iki kere düzenlenen TEMÖB, her seferinde farklı bir üniversitenin ev sahipliğinde gerçekleşir. 5 gün boyunca gün içinde birbirinden değerli oturumların sonrasında geceleri de Ankara’nın en güzel mekanlarında konuklarla tanışma, kaynaşma fırsatı elde etmek ve konukların güzel vakit geçirmesini sağlamak amacıyla eğlenceler düzenlenmektedir.

38. TEMÖB’e kaydolmak için Endüstri ve Verimlilik Topluluğu TEMÖB Temsilcisi Gizem Özmen’e aşağıdaki numaradan ulaşılabilir.

Gizem Özmen:

0538 302 00 15

Program, konuşmacılar ve daha detaylı bilgi için twitter’dan @38temob hesabını ve etuevt.org’u takip edebilirsiniz!