Bölge Satış Sorumlusu

HABİB MAKİNA SAN.VETİC.A.Ş.

İstanbul(Avr.)(Şişli)

İş Yerinde

İş Yerinde

5 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

100 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

100 başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Önemli Not: Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış adaylar tercih edilecektir

Önemli Not: İstanbul'da ikamet eden adaylar tercih edilecektir

Habib Makina 1980 yılında kurulan 44 yıllık bir makine ticaret ve ithalat firmasıdır. 

Kurulduğu ilk yıllarda daha çok dahili ticaret ile faaliyet gösteren Habib Makina sonraki yıllarda ithalat ve temsilcilik konusunda Türkiye’nin lider firmalarından biri olmuştur.

200’e yakın bayisi ile bugün Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerine en iyi hizmeti uygun fiyatlara vermeye devam etmektedir.

Habib Makina karot Tipi Delme yapan Mıknatıslı(Manyetik) Matkapları (MAB) Türkiye’ye ilk ithal eden ve bu Delme Teknolojisini ülkemize tanıtan ilk şirket olmanın gururunu yaşamaktadır.

25 yıldır Almanya’daki Manyetik Matkap Konusunda Uzman şirketlerin ilk ve Tek Distribütörü, Habib Makina bugün çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.

Yeni İstanbul Havaalanı'nın yapımı başta olmak üzere birçok çelik yapının inşaatında Habib Makina’nın ithal ettiği manyetik matkaplar ve uçlar kullanılmıştır.

20 senedir Boru ve Sac Kaynak Ağzı Açma makinalarında Italya'nın ve dünyanın lider markalarının tek ve lider Türkiye distribütörü yine Habib Makina’dır.

Çelik yapı inşaatında çalışan Türkiye’nin lider firmaları Habib Makina’nın kaliteli ürünlerini ve servisini tercih etmektedir.

Habib Makina'da Ne Yaparsın?

  • Habibmakina’nın Türkiye satış ekibinin değerli bir üyesi olursun. Genel toplantılarda fikirlerini söyler, sorumlulukların dışına da çıkar, işi nasıl daha da iyi yapabiliriz diye çalışma arkadaşlarınla birlikte kafa yorarsın.
  • Ticari anlaşma yaptığımız bayilerimizle ortaklarımızın Habibmakina'daki iletişim kişisi olur, onların sorunlarını çözersin, gerektiğinde onları Habib Makina'ya karşı savunursun.
  • Dönemsel ve düzenli bayi ziyaretleri yaparsın

Ne Arıyoruz?

  • İstanbul'da ikamet eden.
  • En az teknik lise eğitimi almış.
  • 3 - 5 sene satış tecrübesi tercih edilir
  • Araç kullanmak için ehliyet. Düz vites artıdır.
  • Seyahat etmeye uygun olmak, seyahatten keyif almak.
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış adaylar tercih edilecektir.
  • Office becerileri (özellikle Excel)

Aday Kriterleri

3 - 5 yıl arası
Lise(Mezun)
Yapıldı

Bölge Satış Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bölge Satış Sorumlusu Bölge Satış Sorumlusu Maaşları Bölge Satış Sorumlusu Nasıl Olunur? Bölge Satış Sorumlusu Nedir? Bölge Satış Sorumlusu İş İlanları