Kıdemli Arge Laboratuvar Uzmanı

Michael Page

İstanbul(Avr.)(Sarıyer)

İş Yerinde

İş Yerinde

52 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Departman

AR-GE

AR-GE

Başvuru Sayısı

61 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Başvuru Sayısı

61 başvuru

Departman

AR-GE

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Müşterimiz Hakkında Deneyimli profesyoneller tarafından kurulan müşterimiz, karmaşık yer altı koşulları için petrol sahası kimyasalları ve sistemleri üretmekte, sağlamakta ve uygulamaktadır. Türkiye'de bulunan en rekabetçi şirketlerden biridir ve müşterileriyle işbirliği yaparak endüstriye son teknoloji çözümleri uygulamaktadır. Müşterimizin ofisi Maslak'ta bulunmaktadır.

İş Tanımı Laboratuvar prosedürleri için yöntemler geliştirme ve analiz etme. Çapraz fonksiyonel toplantılara ve proje görüşmelerine etkin bir şekilde katılma. İşbirliğine dayalı ve kapsayıcı bir çalışma kültürü oluşturma. Laboratuvar iş akışlarındaki darboğazları ve verimsizlikleri belirleme. Petrol ve gaz kuyularının su arıtma işlemleri için kimyasal çözümlerin formülasyonuna ve hazırlanmasına katılma. Laboratuvar ekipmanını işbirliği yaparak koruma ve doğru sonuçları sağlama. Su ile ilgili tedaviler için deneyler tasarlamak ve yürütmek için denetçilerle işbirliği yapma. Deneysel verileri belgeleme ve analiz etme, gözden geçirilmek üzere kapsamlı raporlar hazırlama. Su arıtma işlemleri için standart işletme prosedürlerinin (SOP'ların) geliştirilmesine katkıda bulunma. Laboratuvarda ISO Standartlarını sürdürme ve HSE Standartları ile Kimyasal Hijyen planını takip etme.

Aradığımız Profil Kimya, Kimyasal & Çevre Mühendisliği, (Mikro) Biyoloji veya ilgili bir alandaki lisans/yüksek lisans derecesi. En az 4 yıl su arıtma alanında tercihen laboratuvar deneyimi. Su arıtma kimyası konusundaki bilgi, özellikle ölçek ve korozyon, çöktürme ve koagülasyona odaklanmış. Güçlü araştırma, analitik ve iletişim becerileri. Yeni ürünler, sistemler ve kompozisyonları tasarlama yeteneği, güçlü araştırma becerileri ile. Laboratuvar teknikleri ve ekipmanları konusunda bilgi sahibi. API prosedürleri ve test yöntemleri ve/veya ASTM, BS prosedürleri, kimyasalların QA/QC bilgisi. HSE'ye uyum ve gerekli düzenlemeleri takip etme.

Teklif Edilenler Son 5 yılda Türkiye'nin en iyi 500 ihracatçısı listesine giren hızla büyüyen bir organizasyonun bir parçası olma fırsatı.

Aday Kriterleri

4 - 10 yıl arası
Üniversite(Mezun)
Yapıldı
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

Su Şartlandırma Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Su Şartlandırma Uzmanı Su Şartlandırma Uzmanı Maaşları Su Şartlandırma Uzmanı Nasıl Olunur? Su Şartlandırma Uzmanı Nedir? Su Şartlandırma Uzmanı İş İlanları