warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Ambar Operasyonları Sorumlusu

Şişecam

Eskişehir

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Tedarik Yönetimi

Tedarik Yönetimi

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Tedarik Yönetimi

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

1935 yılında tüm dünyanın saygı duyduğu global lider Mustafa Kemal Atatürk’ün vizyonu doğrultusunda Türk cam sektörünü kurmak amacıyla temelleri atılan Şişecam, cam ve kimyasallar alanında güçlü bir küresel oyuncudur. Düz cam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve cam elyafı gibi camın tüm temel alanlarında faaliyet gösteren tek küresel şirket olan Şişecam, cam ev eşyası alanında en büyük iki, cam ambalaj ve düz cam alanlarında ise en büyük beş global üretici arasında yer almaktadır. Şişecam, dünyanın en büyük üç soda üreticisi arasında olmasının yanı sıra krom kimyasallarında dünya lideridir.

Düz cam, cam ev eşyası, cam ambalaj, kimyasallar, otomotiv, cam elyaf, maden, enerji ve geri dönüşüm iş kollarında öncü bir rol üstlenen Şişecam, üretim faaliyetlerini Türkiye’nin yanı sıra Almanya, İtalya, Bulgaristan, Romanya, Slovakya, Macaristan, Bosna Hersek, Rusya Federasyonu, Gürcistan, Ukrayna, Mısır, Hindistan ve ABD’de yürütmektedir.

Yetkin insan kaynağı ve akıllı teknolojilerle ana faaliyet alanlarındadünyanın en büyük 3 üreticisinden biri olma hedefine 88 yıllık deneyim, 25 Bini aşkın çalışan, dört kıtada 14 ülkeye yayılan üretim faaliyetleri ve 150 ülkeyi aşan satış ağına sahip Şişecam, tüm ekosisteminin gelişimini destekleyen kapsayıcı bir yaklaşım ile büyüme yolculuğunu sürdürmektedir. Şişecam, güçlü adımlarla ilerleyen Şişecam, yarının ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak dijital altyapısını ve kültürünü dönüştürmeye kesintisiz devam etmektedir. 88 yıllık deneyim, 25 Bini aşkın çalışan, dört kıtada 14 ülkeye yayılan üretim faaliyetleri ve 150 ülkeyi aşan satış ağına sahip Şişecam, tüm ekosisteminin gelişimini destekleyen kapsayıcı bir yaklaşım ile büyüme yolculuğunu sürdürmektedir. Şişecam, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları ile uyumlu ve entegre olarak hayata geçirdiği CareForNext stratejisi ile gezegeni korumak, toplumu güçlendirmek ve yaşamı dönüştürmek için sorumluluk almakta, tüm deneyim ve yetkinliklerini her alanda sürdürülebilir gelişim için kullanmaktadır.

Şişecam Cam Ambalaj bünyesinde Eskişehir Fabrikası’nda görevlendirilmek üzere;

  • İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri’nin İşletme, İktisat, Lojistik, Maliye, Kamu Yönetimi ve Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezun
  • Tercihen Lojistik ve Depo Operasyonları, Tedarik Zinciri alanlarında deneyimli
  • MS Office uygulamalarına hâkim, tercihen SAP kullanabilen
  • Benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyimli
  • Problem çözme, planlama, iş takip yeteneğine sahip
  • Depo yönetimi, malzeme yönetimi, taşeron yönetim konularında bilgili ve deneyimli
  • Depolarında sayım ve kontrol yapabilecek, neden / sonuç ilişkisini anlayabilecek ve yorumlayabilecek
  • Eskişehir'de ikamet eden/edebilecek olan

Ambar Operasyonları Sorumlusu aranmaktadır.


İŞ TANIMI

  • Sevkiyat kurallarına uygun olarak, mal ve hizmet çıkışının sağlanması
  • Depo mal giriş ve çıkışlarının sistemde yapılması, takip edilip raporlanması
  • Sistemsel transferlerin yapılması irsaliye kesimi, iade takibi, fiziki işlemlerin yapılması
  • Depo düzeninin sağlanması, siparişlerin hazırlanması, yükleme işlerinin yönetilmesi
  • Depo stoklarının yıl sonu ve ara sayımlarını gerçekleştirilmesi, analiz edilmesi ve takibinin yapılması
  • Tedarikçilerden gelen malzemelerin uygun şekilde teslim alınması, depolama işleminin yapılması

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun)

Ambar Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Ambar Sorumlusu Ambar Sorumlusu Maaşları Ambar Sorumlusu Nasıl Olunur? Ambar Sorumlusu Nedir? Ambar Sorumlusu İş İlanları
Hakkımızda

1935 yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün vizyonu doğrultusunda Türk cam sektörünü kurmak amacıyla temelleri atılan Şişec

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Prim, Yemekhane, Yakacak, Tam Gün Sağlık Hizmetleri, Hayat Sigortası, Erzak Yardımı, Bayram Yardımı, Bireysel Emeklilik.

Ambar Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Ambar Sorumlusu Ambar Sorumlusu Maaşları Ambar Sorumlusu Nasıl Olunur? Ambar Sorumlusu Nedir? Ambar Sorumlusu İş İlanları