warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Asya)(Tuzla)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Planlama

Planlama

Başvuru Sayısı

224 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

224 başvuru

Departman

Planlama

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İlk yıllarından itibaren yerli ve global markaların resmi bayilikleri ile başlayan dağıtım ağı bugün 14.000’i aşkın müşteri ve 24.000 çeşit ürün ile başarıyla devam etmektedir. Dağıtım ağında bulunan Schneider Electric,  ABB Elektrik, Hitachi Energy, Eaton, Philips (Signify) gibi markaların yanında ABB (Hitachi Energy)  İspanya, Legrand İtalya ve LS Elektrik Kore firmalarının da Türkiye distribütörlüklerini yapmaktadır. 

Vekmar Elektrik, yıllar içerisinde oluşan müşteri gereksinimlerine paket çözümler sunabilmek için  projelendirme, danışmanlık, pano imalatı  ve komple anahtar teslimi çözümlerinin yanı sıra hizmet verilen tesislerin sürekliliğini sağlamak için servis ve bakım hizmetleri sunan organizasyonlar kurmuştur. Kurulan organizasyonlar özellikle Endüstriyel tesisler olmak üzere, Bankacılık Merkezleri, Liman Projeleri, Köprü/Otoyollar, Ticari Bina ve Hastane /Sağlık Hizmetleri alanlarında sayısız başarılara imza atmıştır. Vekmar Elektrik’in  genç ve dinamik ekibi sayesinde hızlı karar ve aksiyon alabilen yapısı ile hem Türkiye’de bir çok prestijli projede yer alıp hem de dünyada 96 ülkeye yapılan ihracat ile sektöründe dünya markası olması yolunda önemli adımlar atmıştır. Gerek tedarikçileri gerekse müşterileri ile her zaman uzun soluklu ilişkileri kurmayı kendine misyon eden Vekmar Elektrik ticari etik ve prensipler konusunda hiçbir zaman taviz vermeden yoluna devam etmektedir.  Sektörde geçen 29 Yılın ardından her gün öğrenilen yeni teknik veya ticari bilgilerin kontak kurulan yeni insanlara karşı hizmet sunma isteğinin 66 deneyimli mühendis kadrosu ile ilk günkü heyecanla devam etmektedir.

Stratejik hedeflerimiz doğrultusunda, sürekli genişleyen insan kaynağımız, ürün ve hizmet çeşitliliğimiz, çözüm götürdüğümüz coğrafyalar ve müşteri portföyümüz ile enerji sektörünün devlerinden olan firmamızın Merkez ofisinde  görevlendirmek üzere ''Planlama Mühendisi''  ekip arkadaşı arıyoruz.

  • Üniversitelerin Elektrik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun,
  • Tercihen orta gerilim proje sektörü alanında bilgi ve tecrübe sahibi,
  • Tercihen İngilizce bilen,
  • Elektrik satış sektöründe kendini geliştirmek isteyen,
  • İstanbul/Anadolu Yakasında (Kartal, Pendik, Tuzla, Gebze) ikamet eden,
  • MS Office programlarını etkin kullanabilen,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak,
  • Dinamik çalışma ortamlarına uyum sağlayabilen.

 

İŞ TANIMI

  • Satış ekibinden gelen sipariş ve projeleri yönetmek,
  • Teknik satın alma yapmak,
  • Stokları yönetmek,
  • Mevcut ve potansiyel müşterilerin taleplerini ve ihtiyaçlarını yönetmek,
  • Projeleri ve olası fırsatları takip ederek iş hacminin artmasına katkı sağlamak,

Aday Kriterleri

1 - 4 yıl arası
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

Planlama Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Planlama Mühendisi Planlama Mühendisi Maaşları Planlama Mühendisi Nasıl Olunur? Planlama Mühendisi Nedir? Planlama Mühendisi İş İlanları
Hakkımızda

İlk yıllarından itibaren yerli ve global markaların resmi bayilikleri ile başlayan dağıtım ağı bugün 14.000’i aşkın müşteri ve 24.000 çeşit ürün ile b

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Araba, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Yemekhane.

Planlama Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Planlama Mühendisi Planlama Mühendisi Maaşları Planlama Mühendisi Nasıl Olunur? Planlama Mühendisi Nedir? Planlama Mühendisi İş İlanları