Domino’s ve Coffy markalarının çatı organizasyonu Domino’s Pizza Eurasia Group’ta iki üst düzey atama gerçekleştirildi. DP Eurasia Pazarlama ve Dijitalden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı (CMDO) görevine Nedim Nahmias, DP Eurasia İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı (CHRO) görevine Seda Erdem Yılmaz getirildi.
Nedim Nahmias kimdir?
Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünde aldığı lisans derecesinin ardından Bahçeşehir Üniversitesi Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi bölümünden yüksek lisans derecesiyle mezun olan Nahmias, Stanford Üniversitesi’nden İnovasyon ve Büyüme, California Üniversitesi Irvine’dan Pazarlama ve Ürün Yönetimi alanlarında eğitim gördü. 2004 -2025 yılları arasındaki 21 yıl boyunca Yemeksepeti’nde farklı görevlerde üst düzey pozisyonlarda rol alan Nahmias, halen Mavi Giyim’de Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.
Seda Erdem Yılmaz kimdir?
Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve İşletme bölümleri çift anadal mezunu olan Seda Erdem Yılmaz, Fulbright bursuyla ABD Tulane Üniversitesi’nde MBA derecesini tamamladı. Kariyerine Ernst & Young’da başlayan Seda Erdem Yılmaz, ardından Peppers & Rogers Group, PwC ve Ata Holding’de Strateji ve Başkanlık Ofisi Direktörü olarak çalıştı. 2024 ve 2025 yıllarında üst üste iki kez Türkiye’nin en beğenilen 50 CHRO’su listesinde yer alan Yılmaz, son olarak Ata Group Teknoloji Şirketleri CHRO’su olarak görev alıyordu