warning
İlan yayından kaldırılmıştır

AR-GE & Veri Analiz Uzmanı

AdresGezgini A.Ş.

İzmir

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Departman

AR-GE

AR-GE

Başvuru Sayısı

898 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Başvuru Sayısı

898 başvuru

Departman

AR-GE

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Firma Tanımı:
 

2007 yılında Elektronik mühendisliği mezunu Akademisyenler tarafından kurulan AdresGezgini A.Ş. İzmir’in yeni ticaret merkezi Bayraklı’da, Folkart Towers B Kule 36. katta 420 m2’lik kendi Ar-Ge ofisinde 60’ın üzerinde çalışanı ile hizmet vermektedir. Ayrıca İstanbul Levent Google Dome, Folkart Towers B Kule 25. kat ve Almanya Düsseldorf'da üç ayrı ofisi daha bulunmaktadır. Türkiye’nin en büyük, bünyesinde en çok sertifikalı uzman bulunduran Google Premier Partneri AdresGezgini A.Ş. aralıksız olarak her çeyrekte Google’dan Platin Ajans ödülü, her yıl All-Star ajans ödülü almaktadır. Kuruluşundan bu yana sayısız başarılı proje geliştiren AdresGezgini Ar-Ge Merkezi, 2017 yılının ilk çeyreğinden itibaren Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından resmi olarak tescil edilmiştir.

 

Aranan Nitelikler:

 

AdresGezgini Veri Analiz Ekibi'nin Ar-Ge projelerinde görevlendirmek ve dijital pazarlama ve Google Ads alanlarında yetiştirmek üzere, Veri Analizi yapabilecek sayısal ve analitik becerilere sahip Proje ve Portföy Yöneticisi Adayları arıyoruz. Adaylarda aranan şartlar aşağıdaki gibidir:

 
  • Tercihen, üniversitelerin, 4 Yıllık SAYISAL ağırlıklı bölümlerinden mezun,
  • Tercihen  Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Matematik, İstatistik ve eşdeğer bölümlerden mezun, 
  • İzmir’de ikamet eden,
  • Tercihen TÜBİTAK TEYDEB, KOSGEB vb. proje deneyimi olan,
  • Ofis ortamında çalışmak isteyen, (Pandemi süresince belirli oranda uzaktan çalışmanız istenebilir)
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak,
  • Dijital reklamcılık konusunda kariyer hedefi olan,
  • Bilgisayar ve internet kullanımına hakim,
  • Eğitim materyallerini takip edebilecek düzeyde iyi derecede İngilizce bilen,
  • Periyodik raporlama, analiz becerilerine sahip,
  • Kendini geliştirmeye, takım çalışmasına yatkın,
  • İletişim becerileri kuvvetli,
  • İş disiplini ve özgüveni yüksek,
  • Diksiyonu düzgün, prezentabl, sunum becerileri yüksek olmak.

İŞ TANIMI

İş Detayı:

 

Adayların görevi şirket içinde yürütülen dijital pazarlama ve yazılım odaklı Ar-Ge projelerinde görev almak, proje içerisinde gerekli analiz/raporlama çalışmaları yapmak olacaktır. Hizmet verdiğimiz alanlarda yeterli iş tecrübesine sahip olmayan adaylar öncelikli olarak Google Ads ve Facebook başta olmak üzere, YouTube, Gmail, Instagram, Yandex, Twitter, LinkedIn reklamları ile ilgili yoğun bir eğitim programından geçirilecek ve eğitimin çeşitli aşamalarında bu konularda sertifikasyon sınavlarına gireceklerdir. Eğitim ve sertifikasyon aşamalarından başarı ile geçen adayların görevi; şirketin Ar-Ge projelerinde aktif görev almak, kurumsal firmaların dijital ortamdaki stratejilerini belirlemek, dijital veriler üzerinden analiz yapmak, bu analizler üzerinden rapor hazırlamak, müşterilere sunmak, müşteri portföyü yönetmek ve AdresGezgini ofisinde müşteri toplantıları yapmak olacaktır. Eğitim programı üniversitelerle yapılan işbirlikleri çerçevesinde çok sayıda kişisel gelişim ve teknik eğitimleri de içerecektir. Eğitim aşamalarında Google İstanbul, Google Dublin, AdresGezgini Düsseldorf,  ya da Google California ofislerinde yapılacak kısa süreli eğitimler için şehir dışı ya da yurtdışı seyahatleri olabilir.


ÖNEMLİ NOT: Uygun görülen adaylarla bağlayıcılığı ve eğitim tazminatı olan minimum 2 yıllık  rekabet yasağı da içeren bir iş sözleşmesi yapılacaktır, kısa vadeli ve/veya geçici bir iş arayan adaylar için uygun bir pozisyon değildir.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf

Veri Analiz Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Veri Analiz Uzmanı Veri Analiz Uzmanı Maaşları Veri Analiz Uzmanı Nasıl Olunur? Veri Analiz Uzmanı Nedir? Veri Analiz Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

AdresGezgini A.Ş.2007 yılında İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü bünyesindeki İzmir Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde üniversitenin Elektrik-Elektronik M

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

ADRESGEZGİNİ YAZILIM TASARIM BİLİŞİM İLETİŞİM VE REKLAM HİZMETLERİ SANAYİ VE VE TİCARET ANONİM ŞİRKE

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Tam Gün Sağlık Hizmetleri.

Veri Analiz Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Veri Analiz Uzmanı Veri Analiz Uzmanı Maaşları Veri Analiz Uzmanı Nasıl Olunur? Veri Analiz Uzmanı Nedir? Veri Analiz Uzmanı İş İlanları