Gratis - E-Ticaret Depo Elemanı (İstanbul)

Gratis

İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Bugün güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

Depo / Antrepo

Depo / Antrepo

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Depo / Antrepo

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Gratis, 2009 yılında Sedes Holding bünyesinde kurulan bir kişisel bakım ve kozmetik marketi zinciridir. En yaygın mağaza ağı ile sektörünün lideri olan Gratis, 2023 yılı itibari ile 81 ilde 700’ü aşkın mağazasıyla hizmet vermektedir. “Güzel Bak Kendine” mottosu ile 15 yıldır kişisel bakım sektöründe hizmet veren Gratis, dünyanın önde gelen markaları başta olmak üzere makyaj ürünlerinden bebek bakımına, temizlik ürünlerinden hijyene, ev-yaşam ürünlerinden atıştırmalığa kadar pek çok markaya ait 15 farklı kategoride 15.000’i aşkın ürünü tüketicileri ile buluşturmaktadır.


Müşterilerine zengin ürün yelpazesi kadar yenilikçi hizmetler sunmayı da öncelikleri arasına alan Gratis, 2017 yılında kişisel bakım hizmetleri vermek için ilk Beauty mağazasını açmıştır. 2023 yılı itibariyle 12 ilde 55’i aşkın mağaza sayısına ulaşan Beauty güzellik merkezleri, Türkiye’nin her yerinde aynı kalite ve standartlarda kişisel bakım hizmetleri sunmaktadır. Gratis ayrıca sektöre nitelikli eleman kazandırmak amacıyla 2022 yılında Beauty Akademi’yi kurmuştur. Beauty Akademi’de eğitim alan ve sonrasında istihdam edilen kadın uzmanlar; manikür, pedikür, kalıcı oje, nail art, kaş ve saç şekillendirme gibi alanlarda eğitimlerini tamamladıktan sonra Beauty güzellik merkezlerinde hizmet vermektedir. 


Türkiye’deki kadın istihdamının artırılmasını önemseyen Gratis, 5 bin 500’e yakın kadına istihdam sağlayarak sektöründe mağaza çalışanlarının tamamı kadın olan tek marka unvanına sahiptir. Kadın çalışan ve kadın yönetici oranları ile ilk 100 şirket arasında yer alan Gratis, aynı zamanda tüketiciler tarafından ‘aşık olunan marka’ ve ‘kişisel bakım sektörünün 1 numaralı markası’ seçilmiştir. 


Yenilikçi ve dinamik duruşu, ileri teknolojik alt yapısı ve uzmanlaşmış mağazacılık anlayışı ile birçok ilke imza atan Gratis, sektördeki hizmet çıtasını en üst seviyelere taşımıştır. Müşteriler, çalışanlar ve tedarikçiler nezdinde en cazip satış kanalı olan Gratis’in amacı; kolay ulaşılabilir, hızlı, rahat ve heyecan veren kaliteli bir alışveriş deneyimi sunmaktır.


Siz de büyüyen, dinamik bir ortamda bizimle çalışmak ve kariyerinizde ilerlemek istiyorsanız hemen başvurun!

İş Tanımı

  • El terminaline düşen tüm iş emirlerini eksiksiz, hatasız ve zamanında yerine getirmek,
  • Ürünlerin depolama, düzen ve işleyişini sağlamak,
  • Depodaki tüm süreçlere destek olmak,
  • Toplama, iade, etiketleme, ve bunun gibi depo içerisinde yapılması gereken tüm işleri yerine getirmek.

Genel Nitelikler

  • Lise mezunu,
  • Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek,
  • Esnek ve vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
  • Tercihen Perakende / Mağazacılık  sektöründe, depo alanında deneyimli,
  • Anadolu Yakası/Çiftehavuzlar, Avrupa Yakası/Büyükçekmece ulaşım problemi olmayan.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)

Depo Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Depo Elemanı Depo Elemanı Maaşları Depo Elemanı Nasıl Olunur? Depo Elemanı Nedir? Depo Elemanı İş İlanları
Hakkımızda

2009 yılında Sedes Holding bünyesinde kurulan Gratis, Türkiye çapında 650’nin üzerindeki mağazası ile kişisel bakım sektöründe lider konumundadır. “Gü

Şirket Sayfasına Git

Gratis İş İlanları

Depo Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Depo Elemanı Depo Elemanı Maaşları Depo Elemanı Nasıl Olunur? Depo Elemanı Nedir? Depo Elemanı İş İlanları