Garson - Karaca
İş İlanı Hakkında

KARACA’YLA KARİYERİNE İZ BIRAK
Karaca Grup olarak, 1973 yılından beri Karacaseverlerle buluşuyoruz. 3.800’e yakın çalışanımız ve bünyemizde bulunan 11 markayla, 48 ülkede 480 mağaza ve 2.000’in üzerinde satış noktasıyla faaliyet gösteriyor, ilkleri başararak hep daha iyisini yapıyoruz.
Biz Karaca’da önce mutlu olmak için çalışıyor, ürettiklerimizle ilham veriyoruz. Sen de kendini bulduğun bu dünyada geleceğe, hayata ve mutluluğa Karaca’yla İz Bırakmak için Basın Ekspres lokasyonunda bulunan restoranımızda Garson pozisyonumuza başvurabilirsin.
Karacada Garson Olarak Sorumlulukların:
- Masa, sandalye, servis takımlarını hazırlamak vb. servis öncesi hazırlıklarını yapmak.
- Hem iş hem de gıda güvenliği konularında mevzuat doğrultusunda hareket etmek.
- Müşteri memnuniyetini sağlayarak müşteri portföyü oluşturmak ve müşterinin devamlılığını sağlamak.
Beklenen Kriterler:
- En az 2 yıl tecrübesi olan,
- İçecek servisi ve genel servis kuralları konusunda teorik bilgiye ve pratik beceriye sahip,
- Dinamik, pozitif, misafir memnuniyetine önem veren,
- İnsan ilişkileri ve iletişim gücü yüksek, kendine güvenen,
- Dış görünüşüne ve kişisel hijyene önem veren,
- Sorumluluk sahibi, sözlü ifade ve temsil yeteneği gelişmiş,
Biz ekip olarak seni aramızda görmek için çok heyecanlıyız çünkü hayata iz bırakarak paylaşacağımız çok şey var.
Aday Kriterleri
Şirket Hakkında
Karaca Grup 3500’e yakın çalışanı ve bünyesinde bulunan 18 markası, (Karaca, Karaca Home, Emsan, Jumbo ve Cook Plus, Kaşmir Halı, Homend, Nautica Home, Weimar Porzellan, Pera Bulvarı, Cooklife, Flying Tiger, Ninja Shark) 43 ülkede 305 mağaza ve 2.000’in üzerinde satış noktasıyla faaliyet göstermektedir.








