warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Bilgi Sistemleri İç Kontrol Denetçisi

Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.

Kocaeli(Çayırova)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

İç Denetim

İç Denetim

Başvuru Sayısı

241 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

241 başvuru

Departman

İç Denetim

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

GENEL BİLGİ

Yıllardır Türkiye'nin ve Finansın En İyi İşvereni (Great Place to Work) olan Kuveyt Türk, katılım bankacılığı sektöründen ilk ve tek banka olarak Avrupa’nın da en iyi iş vereni seçilmiştir.

Ürettiği bankacılık yazılımlarını 20’yi aşkın ülkeye ihraç etmekte olan Bankamız, 2010 yılında bankacılık ve finans sektörünün ilk AR-GE merkezini kurmuştur. Bugün itibariyle bankacılık ve finans sektöründe 2 AR-GE merkezi olan tek finansal kuruluştur.

KİMİ ARIYORUZ?

Kariyerine “İyi ki” diyeceği bir ortamda, Bankamızın İç Kontrol Başkanlığı bünyesinde Bilgi Sistemleri İç Kontrol Denetçisiolarak devam etmek isteyen, birikimi, tecrübesi ve uzmanlığı ile Bankamıza katkı sağlayacak ve aşağıdaki şartları sağlayan adayların başvurularını bekliyoruz.

·  Üniversitelerin mühendislik fakültelerinin Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Elektrik–Elektronik Mühendisliği, Sistem Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri  ile Endüstri Mühendisliği bölümleri veya bunların yetkili makamlarca tanınmış, Türkiye ve yabancı ülkelerdeki eşleniklerinden lisans mezunu

·     Bilgi sistemleri kontrolleri, denetimi, yönetişimi veya bilgi güvenliği alanlarında en az 3 yıl tecrübeli

·    BDDK’nın bilgi sistemlerine yönelik düzenlemeleri ve COBIT, ITIL, ISO 27001 vb. çerçeve ve standartlar hakkında bilgi sahibi

·   Tercihen CISA, CRISC, CISSP, CISM, ISO 27001 LA sertifikalarındanbiri veya birkaçına sahip veya sertifika sürecinde

·      Çok iyi derecede İngilizce bilen

·      Sürekli öğrenmeye, öğrendiğini uygulamaya ve araştırmaya önem veren

·      Detay odaklı, sistemli ve organize çalışan

·      Güçlü iletişime ve sosyal yetkinliklere sahip

SUNULAN ÖZEL İMKANLAR

Bilgi Sistemleri İç Kontrol ekibi, rekabetçi ücretlerine ve Bankanın sağladığı yan haklara ek olarak günlük harcırah alırlar. Ayrıca, İç Kontrol Başkanlığı, kariyer yolculuğunun sağlam temellerle sürdürülmesi için çalışanlarını eğitim ve sertifika programları ile desteklemektedir. Profesyonel kariyer yönetimi desteğinin yanında teknik ve beşerî yetkinliklerini artırmaya yönelik Yetkinlik Gelişim Programı, Veri Analistliği Programı, Veri Bilimcisi Programı vb. programlar ile ulusal ve uluslararası sertifikaların alınması desteklenmektedir.

Aday Kriterleri

3 - 10 yıl arası
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf, Tecilli

İç Kontrol Denetçisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İç Kontrol Denetçisi İş İlanları
Hakkımızda

Kuveyt Türk Katılım Bankası 31 Mart 1989’dan bu yana faizsiz finans alanında faaliyetlerini yürütmektedir. Kuveyt Türk, müşteri odaklı yaklaşımı, tekn

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. | Büyükdere Cad. No: 129/1 Esentepe / Şişli / İstanbul.Mersis No: 0

Detaylı Bilgi

İç Kontrol Denetçisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İç Kontrol Denetçisi İş İlanları