warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Endüstriyel Yağlar Bölge Satış Sorumlusu

OEMLUBE ENDÜSTRİYEL ÇÖZÜMLER TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Manisa

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

1 - 5 yıl arası

Departman

Satış ve Pazarlama

Satış ve Pazarlama

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

1 - 5 yıl arası

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Departman

Satış ve Pazarlama

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

      

OEMLUBE Endüstriyel Çözümler 2008 yılından günümüze İç Anadolu ,Güney Marmara ve Ege Bölgelerinde uluslararası şirketlerin endüstriyel yağlar satışında sektörde edinilen tecrübeler sonrasında kurulan firmamız başta Ege Bölgesinde üretim yapan tüm sektörlerde Endüstriyel yağlayıcı ürünler konusunda hizmet vermek için kurulmuştur.

Uzun yıllara dayanan madeni yağ tecrübemizle, müşterilerimizin madeni yağ konusundaki problem ve ihtiyaçlarına en hızlı şekilde verimli çözümler üretmekte, müşterilerimizin güvenilir bir çözüm noktası olmaya özen göstermekteyiz.

Manisa merkezli şirketimiz İzmir, Aydın, Denizli, Uşak ve Muğla bölgelerinde de faaliyetlerini sürdürmektedir. 2019 yılı itibariyle yoluna kaliteli ve çok çeşitli ürünlerle sektördeki varlığını daha da güçlendirerek devam ettirmektedir. Sürekli iyileştirme ve müşteri memnuniyetini prensip edinmiş olan şirketimiz, uzman danışmanlarımız ile mühendislik çözümler üreterek, minimum maliyet ile maksimum verim sağlayarak, birinci sınıf lojistik hizmeti ve servis ağı sunarak, her yerde daima ulaşılabilen bir “ENDÜSTRİYEL YAĞLAR ÇÖZÜM NOKTANIZ” olmayı hedeflemektedir.

GENEL NİTELİKLER

Üniversitelerin Makine, Endüstri, Metalurji, Kimya bölümleri ön lisans mezunu.

Üniversitelerin Makine Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği ,Metalurji ve Malzeme  Mühendisliği, Kimya Mühendisliği lisans bölümleri mezunu.

Madeni Yağlar satış ya da endüstriyel ürünler satışında en az 1 yıl tecrübeli,

MS Office programlarını iyi seviyede kullanabilen,

Motivasyonu yüksek, proaktif, sonuç ve çözüm odaklı,

İkna etme ve pratik düşünme yeteneğine sahip,

Takip ve süreç izleme yeteneği gelişmiş, araştırmacı, dinamik ve takım çalışmasına uyumlu,

İletişim becerileri yüksek ve insan ilişkilerinde başarılı,

B sınıfı sürücü ehliyetine sahip ve aktif araç kullanabilen,

Haftanın belirli günleri şehir dışında konaklayabilecek ve seyahat engeli bulunmayan,

Askerlik hizmetini tamamlamış, ( Erkek adaylar için )

Manisa ve İzmir illerinde ikamet eden ve edebilecek,

İŞ TANIMI

Endüstriyel sanayi kuruluşları ve atölyelere metal işleme yağlarını ve genel bakım madeni yağlarının tanıtılması için satış ziyaretlerinin planlanması ve satış faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi.

Maden ocakları, beton santralleri, lojistik firmalarına bakım yağlarının tanıtılması için ziyaretlerin planlanması ve satış faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi ve raporlanması,

Yapılan ziyaretler sonucunda müşterilerin kullanmakta olduğu madeni yağ ürünleri için portföyde olan ürünleri için muadil çalışması yapılması ve fiyat tekliflerinin hazırlanarak müşteriye iletilmesi.

Yeni müşterilerin kazanılması ve müşteri portföyünün geliştirilmesi,

Yıllık satış hedeflerinin tutturulması,

Müşterilerin satış potansiyellerinin gelişimini izlemek mevcut müşterinin satış hacminin artırılması için saha çalışması yapmak.

Müşterilerin teknik sorunlarını ve taleplerini anlayarak onlara çözüm önerileri sunmak,

Pazar araştırması yaparak hedef müşteri grubu oluşturmak,

Bölgesine ait haftalık, aylık, yıllık raporlamaları hazırlayarak düzenli olarak satış müdürüne iletmek ve raporlamalar doğrultusunda yeni pazar belirlenmesi için katkıda bulunmak.

Aday Kriterleri

Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Bölge Satış Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bölge Satış Sorumlusu Bölge Satış Sorumlusu Maaşları Bölge Satış Sorumlusu Nasıl Olunur? Bölge Satış Sorumlusu Nedir? Bölge Satış Sorumlusu İş İlanları
Hakkımızda

OEMLUBE Endüstriyel Çözümler 2008 yılından günümüze İç Anadolu ,Güney Marmara ve Ege Bölgelerinde uluslararası şirketlerin endüstriyel yağlar satışınd

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Araba, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Erzak Yardımı, Bayram Yardımı.

Bölge Satış Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bölge Satış Sorumlusu Bölge Satış Sorumlusu Maaşları Bölge Satış Sorumlusu Nasıl Olunur? Bölge Satış Sorumlusu Nedir? Bölge Satış Sorumlusu İş İlanları