warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Düzce, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yeni Başlayan

Departman

Satış ve Pazarlama

Satış ve Pazarlama

Başvuru Sayısı

959 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yeni Başlayan

Başvuru Sayısı

959 başvuru

Departman

Satış ve Pazarlama

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Omkataş  A.Ş. olarak  geleceğimizin teminatı , yeni mezun gençlerimizin istihdamına yönelik düzenlemiş olduğumuz Kariyer Akademi programı çerçevesinde 2023 Yılı Güz Dönemi başvuru alımlarımız başlamıştır.  

Atölyeden-ofise eğitim programı kapsamında;  üretimin her bir aşamasından beyaz yaka daki  "üretim planlama" , "müşteri temsilciliği" , "satış destek " , " ofis yönetimi" , "yurt içi / yurt dışı satış / ihracat"  vb. bir çok departmana yönelik 3 aylık periyot sürecinde kısmi süreli eğitimler  verilerektir. Eğitimler sonunda  seçilmiş olan stajyer adaylar hakkında değerlendirme  yapılacaktır. 

Değerlendirme sonrası başarılı görülen adaylar tam gün süreli firmamızda istihdam edilmek üzere ana personel kadromuza dahil edilecektir. 

Bu doğrultuda ;

-       199ve üzeri doğumlu

-       Üniversitelerin Endüstri, İşletme Mühendisliği başta olmak üzere  4 yıllık ilgili fakültelerden mezun veya ( Ocak 2024’de mezun olabilecek)

-        Zaruri durumlar hariç haftada min. 5 tam gün ve program sürecinde Cumartesi günleri devam edebilecek

-        Üretim Planlama , Satış Destek , Müşteri Temsilciliği ve Ofis Yönetimi alanları üzerinde çalışmakta istekli ve kariyer hedefi olan

-        Orta derecede İngilizce bilgisine sahip ,

-        MS Office uygulamalarını orta düzeyde kullanabilen,

-        Planlama ve organizasyon kabiliyeti yüksek , sorumluluk almada kendisine güvenen

-        Sistematik ve analitik düşünce sahibi, hızlı problem çözme yeteneğine sahip

-        İfade ve ikna yeteneğini etkin bir şekilde kullanabilen,

-        Ekip çalışması ve işbirliğine yatkın olan,

-        İstanbul ve Düzce fabrikamız için ayrı ayrı yakın lokasyonlar da ikamet eden ulaşımda , işe gelip gitmede sorun yaşamayacak , gönüllü stajyerler arıyoruz.

NOT :

-        Yayınlamış olduğumuz ilanımız zorunlu stajyerlik için düzenlenen bir program değildir , bu program ; büyüyen ve gelişen firmamızın geleceğe dönük takım arkadaşı ihtiyacını karşılamak adına düzenlenmiş olan yeni mezun Kariyer Akademi  programıdır.

-        Üniversitelerin öğrencilerinden istediği zorunlu stajyerlik programı değildir, pozisyon için başvuran adaylardan mezun oldukları/olacakları okullarına ait sigorta yaptırma zorunluluğu aranmamaktadır.

-        Stajyerlerimizin sigortası eğitim süresince kısmi süreli olarak firmamız tarafından yapılacaktır.

-        Stajyerlik programı 1 + 2 ay şeklinde planlanmış olup 1. ayın sonunda stajyerlerin öğrenme arzusu , istek ve performansına göre devam edip/edemeyeceğine karar verilecektir,  performansı beğenilen adaylar ile +2 ay ilave süreç dahilinde kariyer programına devam edilecektir.

-       Başvuru yapan adayların CV’leri incelenip uygun görülmesi halinde önceden belirtilecek bir tarihte kendileriyle online görüntülü mülakat yapılacaktır.

      (Bu program Düzce ve İstanbul fabrikalarımız için düzenlenecek bir programdır, ulaşım problemi olmayan yakın lokasyonlar da yaşayan adaylar tercih edilecektir, bu nedenle belirtilen şehirlerde ikamet  edecek yeri olmayıp şehir dışından başvuran adayların başvuru yapmamaları önemle rica olunur.)

Not :  Eğitim sürecinde adaylara  aylık 8500 tl  stajyer destek ücreti verilecektir.

 

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)

Stajyer Mühendis pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Stajyer Mühendis Stajyer Mühendis Maaşları Stajyer Mühendis Nasıl Olunur? Stajyer Mühendis Nedir? Stajyer Mühendis İş İlanları
Hakkımızda

OMKATAŞ OLUKLU MUKAVVA A.Ş. , 2500 m2 kapalı 5000 m2 açık Çekmeköy/İstanbul ve 9500 m2 kapalı alana sahip Düzce Fabrikası ile karton koli ve ku

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Servis, Yemekhane.

Stajyer Mühendis pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Stajyer Mühendis Stajyer Mühendis Maaşları Stajyer Mühendis Nasıl Olunur? Stajyer Mühendis Nedir? Stajyer Mühendis İş İlanları