warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Proses Mühendislik Elektronik Ürün Lideri

OYAK RENAULT OTOMOBİL FABRİKALARI A.Ş.

Bursa(Nilüfer)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 2 yıl tecrübeli

Departman

Mühendislik

Mühendislik

Başvuru Sayısı

252 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 2 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

252 başvuru

Departman

Mühendislik

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Oyak Renault’ya katılmak; gücünü çeşitlilikten ve inovasyondan alan, dünyanın en büyük otomotiv organizasyonuna adım atmak demek. Geleceğin mobilite çözümlerini birlikte geliştirmek için siz de bizim kadar heyecanlı mısınız? Cevabınız evet ise; neden Oyak Renault sorusuna da cevabınız var demektir.

Oyak Renault; çünkü:

Her yönü ile değişen ve dönüşen otomotiv sektöründe; yüksek teknolojiye sahip ürünler, üretim ve iş süreçleri üzerinde çalışma fırsatı elde ederek bu hızlı değişim içerisinde her zaman güncel kalırsınız.

Dünya’nın en büyük otomotiv organizasyonu olan Renault – Nissan – Mitsubishi ittifakı çatısı altında global yönetim anlayışına sahip bir kurum kültürünü deneyimlerken küresel ölçekte kariyer fırsatlarını yakalayabilirsiniz.

Anlamlı ve zorlayıcı işler, geliştirici projeler ve takım çalışmaları ile her rolde ve her seviyede şirketin başarısına katkı sağladığınızı hissedersiniz.


Görev Tanımı:

 Yürürlükteki standartlara ve mesleki prosedürlere uygun olarak araç elektroniği mesleği ve bileşenleriyle ilgili olarak;


 Proje ve seri hayat konularını takip etmek ve katılım sağlamak:

  • Araç elektroniği proses mühendisliği olarak, araç elektroniği prosesi ile ilgili çalışma konularında ve toplantılarda bölümü temsil etmek.
  • Seri hayatta ve projelerde elektrik/elektronik bileşenlerle ilgili yapılan değişiklikleri takip ederek üretime (ürün ve proses) etkilerini analiz etmek, bildirmek, gerekli aksiyonları takip ederek hedeflere uygun olarak devreye alınmasını sağlamak.
  • Yeni ürünlerin (donanım, yazılım, kalibrasyon, konfigürasyon) fabrikada üretim süreçlerinde devreye alınmasına liderlik etmek (proje ve seri).
  • Yeni uygulamalarda ve iyileştirme çalışmalarında fizibilite ve risk analizlerini yapmak, üretilen araçları takip etmek ve sonuçlarını raporlamak.
  • Seri değişikliklerin veya projelerle gelen yeniliklerin özellikle araç elektroniği prosesine etkilerini analiz etmek ve ekip içerisinde ilgili kişilerle paylaşmak. Yapılması gereken hazırlıkları takip etmek ve endüstriyel deneme öncesinde gerekli aksiyonları almak veya aldırmak.
  • Kalite/Maliyet/Süre uygunluğuna karar vermek için endüstriyel deneme organize etmek, gerçekleştirmek ve sonuçlarını raporlamak. Deneme sonucunun uygunluğu durumunda ilgili değişiklik notlarının (DEVO) planlamaya göre uygulanmasını sağlamak.
  • Proje fazlarında ve seri hayat değişiklik süreçlerinde hedeflere uygun olarak(kalite/maliyet/süre/insan kaynakları) merkez mühendislik ekiplerince hazırlanan SIDIS elektronik kontrol programlarını devreye almak, lokal programlarla yönetilecek konular için SIDIS IV programlarını hazırlamak ve devreye almak, deneme süreçlerinde karşılaşılan problemleri raporlamak ve aksiyon alınmasını sağlamak.
  • Araç elektroniği prosesiyle ilgili programlarda optimizasyon, hata analizi, risk analizi çalışmalarını gerçekleştirmek ve raporlamak.
  • Araç elektroniği konusundaki standart ve prosedürleri takip etmek, gerekli durumda değiştirilmesini sağlamak, yeni prosedürler oluşturmak ve yürürlüğe koymak.
  • Diğer fabrikalarla iletişim kurarak uygulamalarla ilgili geri bildirim vermek veya almak.
  • Merkez ekiplerle iletişime geçerek, uygulamayla ilgili risk ve zorlukları paylaşmak, yaşanılan zorlukların nasıl aşıldığı ile ilgili bilgilendirme yaparak sonraki projelerde dikkate alınmasını sağlamak.


Araç elektrik/elektroniği ile ilgili konularda endüstriyel sistemin performansına katkı sağlamak:

  • Elektrik/Elektronik hatalarla ilgili 1. Seviye analiz çalışmalarını yürütmek ve 2. Seviye analiz çalışmalarını desteklemek.
  • Kalite problemlerinde geçici ve kalıcı çözüm bulma konularına çalışmak ve uygulamak.
  • Elektrik/Elektronik problemlerle ilgili toplantı düzenlemek veya düzenlenmiş olan toplantılara katılım sağlamak (REACT, QRQC, GFD EE, QRR vb), problemleri raporlamak ve takip etmek.
  • Merkez ve lokal ürün mühendislik ekipleriyle, fabrikasyon, kalite, lojistik, bakım ekipleriyle iletişim içerisinde bulunarak problemleri ilgili seviyede ele aldırmak ve bölümler arasında bilgi akışını ve koordinasyonu sağlamak.
  • Ürün değişiklikleriyle ilgili önerilerde bulunarak fabrikanın hedeflerine katkı sağlamak (verimlilik, kalite, maliyet, süre, iş güvenliği, müşteri memnuniyeti, ergonomi...)
  • Araç elektroniği konularında projelerde ve seri hayatta ortaya çıkabilecek eğitim ihtiyaçlarında mesleğiyle ilgili eğitimleri organize etmek ve ilgili birimlerle bilgi paylaşımını sağlamak.

Beklenen Yetkinlikler:

  • Elektrik/Elektronik Mühendisi.
  • İyi seviyede İngilizce veya Fransızca bilen.
  • Microsoft Office uygulamalarını iyi derecede kullanabilen
  • İlgili Mesleki Programlar: DDT2000, CANalyzer, SIDIS, Signe, TCS, KDO, PSFV, LUP, PUCE, New Dialogys.
  • Analitik Yetkinlikler: İletişim, araştırma, yaratıcı çözümler bulma, veri analizi, kritik düşünme, problem çözme.


Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyoruz. #ÖzdeEşitSözdeEşit

 

 

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

Süreç / Proses Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Süreç / Proses Mühendisi Süreç / Proses Mühendisi Maaşları Süreç / Proses Mühendisi Nasıl Olunur? Süreç / Proses Mühendisi Nedir? Süreç / Proses Mühendisi İş İlanları
Hakkımızda

1969 yılında Renault markalı otomobillerin Türkiye’de üretilmesi amacıyla kurulan ve bugün faaliyetini Oyak’ın %49 ve Fransız Renault Grubu’nun %51 pa

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

OYAK RENAULT OTOMOBİL FABRİKALARI A.Ş AYDINLATMA METNİVeri sorumlusu sıfatıyla Oyak Renault Otomobil

Detaylı Bilgi

Süreç / Proses Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Süreç / Proses Mühendisi Süreç / Proses Mühendisi Maaşları Süreç / Proses Mühendisi Nasıl Olunur? Süreç / Proses Mühendisi Nedir? Süreç / Proses Mühendisi İş İlanları