Ürün Planlama Uzmanı
İş İlanı Hakkında
2001 yılında İstanbul'da bir aile şirketi olarak başladığımız yolculuğumuza, bugün örme (örgü) ve hafif dokuma üretimi ve ihracatında Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden biri olarak devam ediyoruz. Global hazır giyim markalarının ihtiyaçlarını göz önüne alarak, çevre dostu üretim yöntemleriyle oluşturduğumuz kaliteli ve çeşitli ürün portföyümüzle müşterilerimize eksiksiz bir hizmet sunuyoruz. Örme konfeksiyon sektöründeki liderliğimizi, İstanbul firmamızda 150 Tokat üretim firmamızda ise 200 kişilik ekibimiz, 40 yılı aşan tecrübemiz, sürekli yenilediğimiz teknolojimizle birlikte çıktığımız bu yolcukta daha da ilerleyerek Sürdürülebilir hedefler doğrultusunda büyümeye devam etmekteyiz.
Kadın hazır giyim imalatı ve ihracatı yapan firmamızda bizimle kariyer yolculuğuna devam edecek ve Reha Tekstil 'in bir parçası olacak''Ürün Planlama Uzmanı'' arayışımız bulunmaktadır.
İŞİN TANIMI:
· Siparişi gelen modellerin verilen ÜG tarihlerinde üretime teslim edilebilmesi için iş süreçlerini izlemek, hızlandırmak ve geliştirilmesinin sağlanması, kontrolünün ve gelişinin detaylı takibini yaparak Üretim Planlamaya bilgi vermek. Gecikme hallerinde ilgili birim ve Üretim Planlamayı revize etmek.
· Haftalık Üretim Planlama toplantısında ÜG tarihleri hakkında Üretim Planlamaya bilgi vermek.
· Müşteri temsilciliği tarafından yayınlanan yeni siparişlerin, Kumaş Planlama Sorumlusu tarafından, Sentezde açılan Kumaş Talep Formlarının, Satın Almaya 24 saat içinde teslim edilmesini sağlamak.
· Siparişe dönüşen ve müşteri temsilciliğinden siparişi yayınlanan modeller için hazırlanmış Rezervasyon sorgulamalarına göre planlamalarını kontrol etmek ve yöneticisi ile beraber değerlendirmek.
· Siparişe dönüşen modellerin risk analiz toplantılarında konuşulan tüm detaylarının gerekli birimler ile birlikte takibinin ve uygulanmasını sağlamak
· Ürün Planlama Takip Tablosuna veri girişlerini yapmak.
· Siparişe dönüşen modellerin, tüm üretim birimleri içerisindeki ve koordinasyonun sağlanması ve takibi.
· Her hafta, Müşteri Temsilcileri, Planlama ve Satın Alma ile Ürün Planlama toplantısını gerçekleştirmek ve alınan bilgiler ile toplantı sırasında yapılan düzenlemeler doğrultusunda üretimin gidişatı ile ilgili son durum raporlarının yayınlanması.
· Üretim için, satın alma departmanlarından gelen ön numune/renk/baskı/varyant vb. donelerin istenileni sağlamadığı durumlarda yöneticisi ile paylaşarak sonuca erdirmesi.
GENEL NİTELİKLER:
- En az 3 yıl benzer pozisyonda tecrübeli olmak.
- Yabancı dil bilgisi İngilizce ileri seviyede yazma, okuma, konuşma becerisine sahip olmak.
- Eğitim seviyesi Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora (Mezun) mezun olmak.
- Bilgisayar bilgisi, MS ofis programlarına hâkim olmak.
- Tercihen Büyükçekmece, Beylikdüzü, Esenyurt, Avcılar çevresinde ikamet etmek.
Aday Kriterleri
Şirket Hakkında
Reha Tekstil adıyla 2001 yılında İstanbul'da bir aile şirketi olarak başladığımız yolculuğumuza, bugün örme (örgü) ve hafif dokuma üretimi ve ihracatında Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden biri olarak devam ediyoruz. Global hazır giyim markalarının ihtiyaçlarını göz önüne alarak, çevre dostu üretim yöntemleriyle oluşturduğumuz kaliteli ve çeşitli ürün portföyümüzle müşterilerimize eksiksiz bir hizmet sunuyoruz.
Yan Haklar
- Servis
- Yemekhane
