Yönetici Asistanı

RENWERDEN ENERJİ

Ankara

İş Yerinde

İş Yerinde

11 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Departman

Yönetim

Yönetim

Başvuru Sayısı

130 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Başvuru Sayısı

130 başvuru

Departman

Yönetim

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Renwerden Enerji Çözümleri adı altında 2021 yılında kurulan şirketimiz kurulduğu günden bugüne kadar +50 MW yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı elektrik enerjisi üretim tesisi projesi geliştirmiştir. Şirketimiz 50 yılı aşkın ticari deneyime sahip iş ve esnaflık kültüründen gelmekte olup; zamanında teslim, sorunsuz organizasyon ve müşteri memnuniyetinden dolayı çalıştığı müşterilerin ikinci ve diğer projelerinde de rol üstlenmektedir.

Ankara merkezli yeni bir yapılanma sürecinde olan şirketimizin idari ve teknik kadrolarına; ekip çalışmasına uyum gösterebilen, en iyiyi benimseyen, şirket ve müşteri faydasını benimseyen, yenilikçi ve pratik ekipler istihdam edilecektir.

Şirketimiz; yenilenebilir enerji santralleri özelinde EPC (Mühendislik, Tedarik ve İnşaat) ve iş geliştirme organizasyonları yürütmekte olup +100 MW projeksiyon hedefine sahiptir.

İş Tanımı: Yönetici Asistanı, yöneticiye veya yönetim kadrosuna genel destek sağlar ve günlük iş akışını yönetir. Yönetici Asistanı, etkin iletişim ve organizasyon becerilerini kullanarak şirketin verimliliğini artırmak için önemli bir rol oynar.

Görevler:

1. Randevu ve Toplantı Yönetimi: Yöneticinin takvimini düzenlemek, toplantılar ve randevular ayarlamak ve gerektiğinde değişiklik yapmak.

2. İletişim Yönetimi: Telefon çağrılarını yönlendirmek, e-postaları yanıtlamak veya gerektiğinde yönetici için iletişim kurmak.

3. Seyahat Düzenlemeleri: Yöneticinin seyahat planlarını oluşturmak, uçuşlar, konaklama ve ulaşım düzenlemek.

4. Belge Yönetimi: Gelen ve giden belgeleri düzenlemek, önemli belgeleri dosyalamak ve gerektiğinde belgeleri hazırlamak.

5. Ofis Organizasyonu: Ofis malzemelerini yönetmek, ofis düzenini korumak ve gerektiğinde ofis envanterini yenilemek.

6. Proje Destek: Proje yöneticilerine veya departman liderlerine proje belgeleri oluşturma ve düzenleme konusunda destek sağlamak.

7. Misafir Karşılama: Şirket misafirlerini karşılamak, onları yönlendirmek ve gerektiğinde toplantı odalarına refakat etmek.

8. Özel Görevler: Yöneticinin istekleri doğrultusunda özel görevler yapmak, gerektiğinde araştırma yapmak veya raporlar hazırlamak.

Nitelikler: Üniversite mezunu olmak, iyi derecede İngilizce bilmek ve iyi derecede iletişim becerilerine sahip olmak, MS Office programlarına hâkim olmak, organizasyon yeteneği ve zaman yönetimi becerilerine sahip olmak, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmek, sağlık durumu seyahat yapmasına engel olmamak.

 İlan Formatı:

Enerji sektöründe Ankara’da faaliyet gösteren şirketimize, yöneticiye veya yönetim kadrosuna genel destek sağlayacak ve günlük iş akışını yönetecek, etkin iletişim ve organizasyon becerilerini kullanarak şirketin verimliliğini artıracak Yönetici Asistanı aramaktadır. 

Yönetici Asistanı’ndan yöneticinin takvimini düzenlemek, toplantılar ve randevular ayarlamak ve gerektiğinde değişiklik yapmak, telefon çağrılarını yönlendirmek, e-postaları yanıtlamak veya gerektiğinde yönetici için iletişim kurmak, yöneticinin seyahat planlarını oluşturmak, uçuşlar, konaklama ve ulaşımı düzenlemek, gelen ve giden belgeleri düzenlemek, önemli belgeleri dosyalamak ve gerektiğinde belgeleri hazırlamak, ofis malzemelerini yönetmek, ofis düzenini korumak ve gerektiğinde ofis envanterini yenilemek, proje yöneticilerine veya departman liderlerine proje belgeleri oluşturma ve düzenleme konusunda destek sağlamak, şirket misafirlerini karşılamak, onları yönlendirmek ve gerektiğinde toplantı odalarına refakat etmek, yöneticinin istekleri doğrultusunda özel görevler yapmak, gerektiğinde araştırma yapmak veya raporlar hazırlamak gibi görevleri yerine getirmesi beklenmektedir.

Aranan Nitelikler: Bir üniversiteden, tercihan işletme, kamu yönetimi veya iletişim alanlarından mezun olmak, iyi derecede İngilizce bilmek ve iyi derecede iletişim becerilerine sahip olmak, MS Office programlarına hâkim olmak, organizasyon yeteneği ve zaman yönetimi becerilerine sahip olmak, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmek, sağlık durumu seyahat yapmasına engel olmamak.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

Yönetici Asistanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yönetici Asistanı Yönetici Asistanı Maaşları Yönetici Asistanı Nasıl Olunur? Yönetici Asistanı Nedir? Yönetici Asistanı İş İlanları

Enerji / Yenilenebilir Enerji

Yönetici Asistanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yönetici Asistanı Yönetici Asistanı Maaşları Yönetici Asistanı Nasıl Olunur? Yönetici Asistanı Nedir? Yönetici Asistanı İş İlanları