Üretim Operatörü
İş İlanı Hakkında

Sango Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş., %100 Japon sermayeli bir şirket olup, 2002 yılından bu yana Türkiye’de otomotiv sektöründe faaliyet göstermektedir.
Ana merkezi Japonya olup, dünyada birçok ülkede (Tayland, Endonezya, Çin, Amerika) yüksek teknoloji ile üretim (robot-otomasyon) yapan fabrikaları bulunmaktadır.
Dünya genelinde 8500’den fazla çalışan ile 9 farklı ülkede 25 plant ve 4 Ar-Ge merkezi ile faaliyet göstermektedir.
Sango Türkiye (STI), TOSB Organize San. Bölgesinde kurulu olup, Egzoz ve manifold sistemleri, bunlara ek olarak birçok gövde ve şasi parçasıyla beraber paslanmaz çelik çubuklar, borular, teller (kapı barı, destek paneli, paslanır paslanmaz boru) ve şaftlar üretmektedir.
Büyüyen organizasyonumuzda, Üretim alanında kendini geliştirmek isteyen;
Tercihen teknik lise mezunu olan
İletişim becerileri ve insan ilişkileri güçlü, takım çalışmasına yatkın,
İş sağlığı ve güvenliği kurallarına uyumlu,
Vardiyalı çalışabilen,
Otomotiv sektöründe en az 1 yıllık tecrübe sahibi olan ekip arkadaşları arıyoruz.

