warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Türkiye Geneli - Part Time Satış Danışmanı

FLO Mağazacılık

Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay(İskenderun), Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir(Çiğli), Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)

Hibrit

Hibrit

Çalışma Şekli

Yarı Zamanlı / Part Time

Pozisyon Seviyesi

Yeni Başlayan

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Yarı Zamanlı / Part Time

Pozisyon Seviyesi

Yeni Başlayan

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Satış

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Biz Kimiz?

Burası FLO! Hayatına dokunduğumuz tüm paydaşlarımıza “Benim Geleceğim Burada’’ dedirtecek olan gelişimin daima peşinden gideriz. Bu gelişim fırsatlarından yararlanarak FLO’yu aidiyet duygumuzu besleyecek bir yaşam alanına dönüştürürüz. Bu yaşam alanını da hayatlarımızın ayrılmaz bir parçası olan teknoloji imkanlarından ayrı düşünmeyiz.

3 kıtada 20’den fazla ülkede faaliyet gösteren şirketimiz bünyesinde; FLO, In Street, Nine West, Lumberjack ve Reebok mağaza zincirlerinin yanı sıra, mağazalarımızda satışnı gerçekleştirdiğimiz, toptan ve online satışını yaptığımızKinetix, Polaris, Butigo, Dockers by Gerli, U.S. Polo ASSN, İnci, Lotto gibi her biri kendi alanında lider ayakkabı markalarımız bulunmaktadır. 800’e yakın mağazamızla, 14.000’in üzerindeki çalışanımızla hizmet vermekteyiz.

FLO’da “Mağaza Satış Danışmanı” hangi görevlerden sorumludur?

  • Mağaza standartlarına uygun şekilde satış hedeflerini gerçekleştirmek,
  • Stok yönetimi sürecini destekleyecek şekilde uygulamak,
  • Mağazanın performansını arttırabilmek için mevcut iş süreçlerinde etkin rol almak,
  • Kasa, satış, müşteri hizmetleri süreçlerinde aktif rol almak.
  • İş tanımının senin için uygun olduğunu düşünüyorsan ve;
  • Yeni fikir ve projelerini hayata geçirme konusunda tutkuluysan,
  • Ekip ruhunun önemini biliyor ve “iyi bir takım oyuncusuyum” diyorsan,
  • Hızlı aksiyon alman gereken durumlarda analitik düşünüp yeri geldiğinde inisiyatif alabiliyorsan,
  • Perakende sektörünün dinamikliğini seviyorsan

Kendini her daim geliştirip kariyerinde zirveye çıkabileceğin FLO ailesinin bir parçası olman için başvurunu sabırsızlıkla bekliyoruz.

FLO’da işe alım süreci nasıl ilerler?

Başvuruda bulunan tüm adaylarımızı dil, din, ırk, cinsiyet ayrımı gözetmeden eşit görüyoruz. İlgili pozisyondan beklenen yetenekleri ölçümlemek adına test ve envanter uyguluyor, yetkinlikleri doğru belirleyebilmek adına yapılandırılmış mülakatlarla süreçlerimizi yürütüyoruz. Her adayımızı sürecin her aşamasında mutlaka bilgilendiriyoruz. 

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Lise(Öğrenci), Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun)
Yapıldı, Muaf, Tecilli

Satış Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Danışmanı Satış Danışmanı Maaşları Satış Danışmanı Nasıl Olunur? Satış Danışmanı Nedir? Satış Danışmanı İş İlanları

Ayakkabıcılık / Spor

Hakkımızda

1960 yılında kurulan FLO, bugün Türkiye ayakkabı pazarının öncü firmalarındandır. Türkiye’de ayakkabı sektörünün dönüşüm yolculuğuna yön verme ve bu s

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Özel olarak talep edilmediği sürece, bize iletmiş olduğunuz özgeçmişinizde aşağıda sıralanan özel ni

Detaylı Bilgi

Satış Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Danışmanı Satış Danışmanı Maaşları Satış Danışmanı Nasıl Olunur? Satış Danışmanı Nedir? Satış Danışmanı İş İlanları