Genç Mühendis Programı

KARADENİZ HOLDİNG A.Ş.

Yalova(Altınova)

İş Yerinde

İş Yerinde

9 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

Mühendislik

Mühendislik

Başvuru Sayısı

358 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

358 başvuru

Departman

Mühendislik

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

1948 yılında temelleri atılan ve ve 70 yılı aşkın süredir enerji başta olmak üzere finans, gayrimenkul, gemi inşa ve turizm sektörlerinde faaliyet göstermiş olan Karadeniz Holding sadece Türkiye’nin değil dünya enerji sektörünün başarılı oyuncularından birisidir. Grubumuz, son 20 yıldır iç ve dış piyasalardaki yatırımlarla yenilikçi enerji projelerinde öncüdür. Dünyadaki ilk yüzen enerji santrali Powership™ filosunun tek sahibi, işletmecisi ve kurucusudur. Dünya çapında Afrika, Asya, Avrupa ve Latin Amerika'da 20 farklı ülkede 2.500'e yakın çalışanı ile orta ve uzun vadeli yatırımlarda aktif rol oynamaktadır.

Karadeniz Holding'in bir parçası olan Karpowership, dünyadaki tek Powership™ (yüzer enerji santrali) filosunun sahibi, işletmecisi ve kurucusu olup, orta ve uzun vadeli yatırımlarda aktif rol oynayarak hızlı, uygun fiyatlı ve güvenilir elektriğe erişim sağlar. Enerji gemilerimiz 30 MW ile 480 MW arasında bir kurulu güce sahiptir ve 30 günden daha kısa sürede çalışmaya hazır olarak teslim edilir. Şu anda, Karpowership olarak 6.000 MW kurulu güce sahip 40 enerji gemisine sahibiz ve bu yapıları işletmekteyiz. Powership filosuna ek olarak, Karpowership kendi LNG filosunun da sahibi ve işletmecisidir. Alandaki uzmanlığımız ve tecrübemi ve değer zincirinin tüm parçalarıyla hizmet veren tek bir sağlayıcı kimliğimizle “LNG'den Enerji’ye’’ çözümler için tek durak noktası olarak hizmet vermekteyiz; LNG tedariği, nakliye, teslimat, yeniden gazlaştırma ve elektrik üretimi dahil olmak üzere; ihtiyaç duyulan her yerde hayata güç katma misyonuyla dünya çapında 10.000'den fazla kişiye sağladığımız istihdam olanaklarımız ile , Mozambik, Gana, Sierra Leone, Gine Bissau, Gambiya, Senegal, Sudan, Fildişi Sahili, Brezilya, Küba, Dominik ve Yeni Kaledonya'da faaliyet göstermekteyiz.

 

“Daha iyi bir dünya için düşünür, çalışır ve üretiriz.”

 

“Daha fazla enerji = Daha fazla refah, sağlık, eğitim, mutluluk”

 

“Hedefimiz: yaşadığımız TEK BİR DÜNYA’nın kaynaklarını akıllıca kullanmak ve uluslararası pazarlarda paydaşlarımız için sürdürülebilir çözümler sağlamak”

 

Powership™ operasyonları bünyesinde şirketimize değer katacağına inandığımız ve geleceğin liderlerini yetiştirmeyi amaçladığımız “Genç Mühendis Projesi” ile, birlikte büyümeyi ve gelişmeyi hedefliyoruz.


Eğer siz de;

  • Makine, Elektrik, Mekatronik ve Enerji Mühendisliği fakültelerinden mezun,
  • En fazla 2 yıl iş tecrübesine sahip,
  • En az B2 seviyesinde İngilizce bilen,
  • Seyahat engeli bulunmayan

 

"GENÇ MÜHENDİS” adayı iseniz, bu projenin bir parçası olmak ve bu eşsiz deneyime katılmak için başvurularınızı bekliyoruz.


*Projenin süreci ve kapsamı

Başvuruların tamamlanmasının ardından genç mühendis adaylarımıza teknik sınavİngilizce sınavı ve bilişsel testler uygulanacaktır. Testlerde başarılı olan genç mühendis adaylarımızla yüz yüze mülakat gerçekleştirilecek olup seçilen adaylarımız 2 aylık bir eğitim programına dahil edilecektir. Eğitimin tamamlanmasının ardından yapılan değerlendirmeler sonunda genç mühendis adaylarımız Powership™ operasyonlarımızda 7 aylık bir deneme sürecine alınacaktır. Bu sürenin başarılı bir şekilde sonuçlanmasının ardından işe başlangıç hakkı kazanılacaktır.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun)
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

Teknik Mühendis pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Teknik Mühendis Teknik Mühendis Maaşları Teknik Mühendis Nasıl Olunur? Teknik Mühendis Nedir? Teknik Mühendis İş İlanları
Hakkımızda

Karadeniz Holding A.Ş.

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMAKaradeniz Holding A.Ş. (“Karadeniz Holding”) olarak

Detaylı Bilgi

Teknik Mühendis pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Teknik Mühendis Teknik Mühendis Maaşları Teknik Mühendis Nasıl Olunur? Teknik Mühendis Nedir? Teknik Mühendis İş İlanları