warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Zırhlı Araç Güvenlik Görevlisi

PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri

Adana, Afyon, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay(İskenderun), Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Muğla, Ordu, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Şanlıurfa, Uşak, Van, Zonguldak, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En çok 25 yıl tecrübeli

Departman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En çok 25 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş.;

Her türlü para, kıymetli maden ve kıymetli evrak taşıma, işleme ve saklama, ATM ikmal, bakım, izleme, nakit yönetimi, gece kasası hizmetleri ve fiziki güvenlik hizmetleri verecektir.

PTTPAL A.Ş., 178 yıllık ulu çınar olan PTT’nin %100 iştiraki olarak; güvencesi, yaygın hizmet ağı, bilgi birikimi ve tecrübesi ile hayata geçirilerek 2018 Haziran ayında kurulmuştur.

2018 yılı sonuna kadar, İstanbul Avrupa, Anadolu yakalarında ve Ankara, İzmir, Bursa, Adana ve Kocaeli illerinde toplam 6 Nakit Merkezi kurarak, TCMB Madeni Para Konsinye Deposu işlemleri ile PTT Merkez, Şube ve ATM’lerine hizmete başlanması hedeflenmiştir.

2019 sonu itibariyle toplam 40 şube, 360 zırhlı araç ve 1.100 personelle TÜM ÜLKE ÇAPINDA PTT merkez, şube ve ATM’lerine hizmet veriyor olmayı ve TCMB ile yapılan protokol doğrultusunda 24 merkezde MADENİ PARA KONSİNYE DEPO’larını işletmeyi hedefliyoruz.

Şirketimiz 2023 yılı ve takip eden yıllarda bölge ve dünya markası olma vizyonuyla yapılanacaktır.

PTTPAL ailesinde görev almak üzere, aşağıdaki görev tanımlarında çalışma arkadaşları arıyoruz;

 

İŞİN TANIMI:

 

a.    Koruma sorumluluğu verilen zırhlı araçların, personelin ve müşterilerin güvenliğini; başta 5188 sayılı kanun olmak üzere şirket prosedür ve talimatlarına göre sağlamak.

b.    5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun ve 4857 Sayılı İş Kanunu uygulanmasında belirtilen yükümlülüklere uygun çalışmak.

c.     Güvenlik ihlallerini belirlemek, raporlamak düzeltici tedbirler önermek.

d.     Görev verildiğinde güvenlik kontrol merkezinde görev yapmak.

e.     Görev esnasında Güvenlik Kontrol Merkezi Sorumlusu ile irtibatı sürekli devam ettirmek verilen talimatları yerine getirmek.

f.      Güvenlik Görevlisi, görevli olduğu zırhlı aracın genel güvenliğinin sağlanması kapsamında sürekli olarak kontroller yapmak.

g.    Göreve çıkmadan önce kılık kıyafet ve teçhizatının (silah, silahlı güvenlik kimlik kartı, Silah taşıma belgesi, görev belgesi, anahtarlar, portatif panik butonu, portatif kamera) tam olduğunu kontrol etmek.

h.    Zırhlı araç güvenlik görevlisi araç içinde veya araç dışında görev esnasında hiçbir koşulda silahını terk etmez.

 

GENEL NİTELİKLER

 

a)      Türk vatandaşı olmak.

b)      Erkeklerde en az orta okul mezunu, bayanlarda ise en az lise mezunu olmak.

c)      Erkekler 22-32, Bayanlar 18-27 yaşları arasında olmak

d)      Erkekler için askerliğini yapmış olmak.

e)      Erkekler en az 1.73 cm. , bayanlar en az 1.64 cm. boyunda olmak.

f)       İnsan ilişkileri, hitap tarzı, konuşma diksiyonu düzgün olmak ve prezantabl olmak.

g)     Taksirli suçlar hariç olmak üzere, ağır hapis veya altı aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsa bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, emniyeti suiistimal, sahtecilik, hileli iflas veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma,  devlet sırlarını açığa vurma, laf atma, sarkıntılık, ırza tasallut, ırza geçme, kız, kadın veya çocuk kaçırma ve alıkoyma, fuhşa teşvik, fuhuş için aracılık, uyuşturucu madde kullanma, uyuşturucu

h)      madde kaçakçılığı suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

i)       Kamu haklarından yasaklı olmamak.

j)       Görevin yapılmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile özürlü bulunmamak.

k)      5188 Sayılı Kanun gereği silahlı özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak.

l)       Tercihen Para ve Değerli Eşya Taşımacılığı konusunda tecrübeli olmak.

 



Aday Kriterleri

İlk Öğretim(Mezun), Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
Yapıldı, Muaf

Güvenlik Görevlisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Güvenlik Görevlisi Güvenlik Görevlisi Maaşları Güvenlik Görevlisi Nasıl Olunur? Güvenlik Görevlisi Nedir? Güvenlik Görevlisi İş İlanları

Güvenlik Görevlisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Güvenlik Görevlisi Güvenlik Görevlisi Maaşları Güvenlik Görevlisi Nasıl Olunur? Güvenlik Görevlisi Nedir? Güvenlik Görevlisi İş İlanları