warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Malzeme Satın Alma Sorumlusu

Randstad Türkiye

İzmir, Manisa

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 3 yıl tecrübeli

Departman

Satınalma

Satınalma

Başvuru Sayısı

312 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 3 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

312 başvuru

Departman

Satınalma

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İş Tanımı: 

Üniversitelerin Makine / Elektrik / Metalurji / Endüstri mühendisliği alanlarından mezun 

Küresel bir ortamda satın alma alanında en az 3 yıl deneyim, tercihen farklı imalat süreçleri ve yüzey işlemleri konularında deneyim 

Küresel tedarik piyasaları hakkında bilgi 

Sözleşme hukuku bilgisine sahip olma 

Çok disiplinli projelerin yönetimi ve kontrolünde deneyim 

Uluslararası ekiplerde çalışma deneyimi 

Çok iyi iletişim becerileri, İngilizce dilinde akıcı 

Takım oyuncusu, açık fikirli, proaktif, ileriye dönük ve tutarlı 

Müzakere ve problem çözme becerilerine sahip

İyi analitik beceriler 

ERP sistemleri, tercihen SAP, ve MS Office, tercihen SAP Ariba konusunda deneyim ve bilgi 

İş Tanımı: 

  1. Belirli bir kategoride tanımlanan tedarikçilere yerel sorumluluk: Belirlenen kategori içinde faaliyet gösteren tedarikçilerle ilişkileri yönetmek, şirketin standartlarına uyumlarını sağlamak ve ortaya çıkabilecek sorunları ele almak bu sorumluluk kapsamına girer.

  1. Küresel kategori stratejisinde işbirliği ve uygulama: Genel kategori ekibiyle yakın çalışarak kategori için genel stratejiyi anlamak ve uygulamak. Bu, stratejide belirtilen önlemleri uygulamayı ve maliyet, kalite ve teslimat performansı açısından sürdürülebilir iyileştirme çalışmalarına katkıda bulunmayı içerir.

  1. Kategori içindeki yerel satın alma faaliyetlerinin koordinasyonu ve uyumu: Kategori içindeki satın alma faaliyetlerinin, küresel strateji ve hedeflerle uyumlu ve koordineli bir şekilde yürütülmesini sağlamak. Bu, Tedarikçi Kalite, Tedarikçi Entegrasyon Yönetimi, Ar-Ge ve Operasyonlar gibi çeşitli departmanlarla işbirliği yapmayı içerebilir ve süreçlerin düzgün işlemesi ve etkili sonuçlar elde edilmesi için gereklidir.

  1. Sürdürülebilir maliyet azaltma ve değer yaratma: Maliyetleri azaltma fırsatlarını aktif olarak aramak ve kategoride değer yaratma çalışmalarına katkıda bulunmak. ( maaliyet azaltma çalışmaları yapmak) 

  1. Atanan parça numaralarının doğrudan satın alma sorumluluğu: Türkiye'deki belirli parça numaralarının satın alma sorumluluğunu üstlenmek.

  1. Yerelleştirme projelerini yönlendirme: Kategori Stratejisi'ne dayanarak yerelleştirme projelerini yönlendirmek ve Kategori stratejisine uygun yeni tedarik projelerini desteklemek. Bu, RFQ süreci, araç transferi/araç siparişleri yönetimi, teknik tartışmalara katılım, örnek sürecini yönetme vb. süreçleri içerebilir.

  1. Geleceğe yönelik bir tedarikçi yapısının sağlanması: Sorumluluk alanındaki kararların sürdürülebilirlik ve geleceğe yönelik olmasını sağlamak, maliyet, kalite ve teslimat sorumluluğunu dikkate almak.

  1. Türkiye içinde yeni tedarikçilerin belirlenmesi, yönetilmesi ve geliştirilmesi: Türkiye içinde yeni tedarikçilerin tanımlanması, yönetilmesi ve geliştirilmesi.

  1. Sorumluluk alanında alınan kararların sürdürülebilirlik ve geleceğe yönelik olmasını sağlama: Maliyet, kalite ve teslimat sorumluluğunu dikkate alarak sorumluluk alanında alınan kararların sürdürülebilirlik ve geleceğe yönelik olmasını sağlama.

  1. Belirlenen hedeflere ve beklenen zamanlamalara ulaşmak için atanan projeleri yönetme ve yönlendirme: Matris organizasyonunda hedeflere ve beklenen zamanlamalara ulaşmak için atanan projelerin yönetilmesi ve yönlendirilmesi.

  1. Fiyat ve sözleşme müzakerelerinin hazırlanması ve yürütülmesi: Fiyat ve sözleşme müzakerelerinin hazırlanması ve yürütülmesi.

  1. Kategori için ilgili satın alma faaliyetlerinin uyumu ve koordinasyonu: Belirtilen hedefler doğrultusunda kategori için ilgili satın alma faaliyetlerinin uyumu ve koordinasyonu.


Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

Malzeme Satın Alma Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Malzeme Satın Alma Sorumlusu Malzeme Satın Alma Sorumlusu Maaşları Malzeme Satın Alma Sorumlusu Nasıl Olunur? Malzeme Satın Alma Sorumlusu Nedir? Malzeme Satın Alma Sorumlusu İş İlanları

İnsan Kaynakları Danışmanlığı

Hakkımızda

Randstad, İK hizmetleri sektöründe dünya lideridir. İnsanları ve kuruluşları gerçek potansiyellerini gerçekleştirmelerinde destekliyoruz. Bunu, günümü

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

kvkk aydınlatma metniRandstad Türkiye, sosyal medya veya CV'lerin direkt olarak e-mail adresimize ge

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası.

Malzeme Satın Alma Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Malzeme Satın Alma Sorumlusu Malzeme Satın Alma Sorumlusu Maaşları Malzeme Satın Alma Sorumlusu Nasıl Olunur? Malzeme Satın Alma Sorumlusu Nedir? Malzeme Satın Alma Sorumlusu İş İlanları