warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Kırklareli(Lüleburgaz)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Stajyer

Departman

Kalite

Kalite

Yönlendirme Sayısı

191 yönlendirme

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Stajyer

Yönlendirme Sayısı

191 yönlendirme

Departman

Kalite

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Gereksinimler ve Nitelikler

  • Üniversitelerin Kimya, Kimya Mühendisliği veya Eczacılık Fakültelerinin 3. yılında devam eden,

  • GMP ve GLP gereklilikleri konusunda bilgi sahibi,

  • MS Office, LIMS ve SAP programlarını etkin bir şekilde kullanabilen

  • Orta - Üst seviye ingilizce bilgisine sahip

  • En az 3 iş günü, tercihen 5 iş günü staj programına devam edebilecek

  • Lüleburgaz/Çorlu yakınında ikamet eden ya da edebilecek olan


Temel Sorumluluklar

  • Süreç validasyonu ve takip validasyonu faaliyetleri için gerekli belgelerin sağlanması,

  • Hazırlık imalat parti kayıtları,

  • CPV çalışmaları kapsamında ilgili dokümanların hazırlanması


İnsanların yaşamlarını iyileştirmek için bilimin mucizelerini kovalıyoruz.

Biz yenilikçi bir küresel sağlık şirketi olan Sanofi'yiz.İnsanların yaşamlarını iyileştirmek için bilimin mucizelerini kovalıyoruz.Ekibimiz, yaklaşık 100 ülkede, imkansızı mümkün kılmak için çalışarak tıp pratiğini dönüştürmeye kendini adamıştır.Taahhütlerimizin merkezine sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluğu koyarken, dünya çapında milyonlarca insana potansiyel olarak hayat değiştiren tedavi seçenekleri ve hayat kurtaran aşı koruması sağlıyoruz.1.600'den fazla çalışanımızla toplum sağlığına hizmet veren Türkiye'nin en büyük ilaç şirketlerinden biriyiz.Türkiye'de yerel ekonomiye ve kalkınmaya değer katan, yenilikçi tedavi çözümlerinden biyoteknolojik ilaçlara, aşılardan tüketici sağlığı ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz.Lüleburgaz'daki fabrikamız Türkiye'nin önde gelen ilaç üretim tesislerinden biridir.Üretim kapasitesi açısından da dünya çapında ilk üç Sanofi üretim tesisi arasındadır.Üretim tesisimiz, dünya sağlık standartlarına uygun olarak birçok farklı formda yüksek kaliteli ilaç üretmekte ve kendi bünyesindeki Ar-Ge Merkezi'nde jenerik ilaç geliştirmektedir.


İlerlemeyi takip et.

Olağanüstü keşfedin.

Daha iyisi orada. Daha iyi ilaçlar, daha iyi sonuçlar, daha iyi bilim.Ancak ilerleme insanlar olmadan gerçekleşmez - farklı geçmişlere sahip, farklı yerlerde, farklı roller üstlenen, hepsi tek bir şeyde birleşen insanlar: mucizeler yaratma arzusu.

Öyleyse o insanlar olalım.

Daha fazlasını keşfedelim ve becerilerimizin yanı sıra bir amaç paylaşalım.Sağlık hizmetlerini yeniden keşfedelim, değişimi kovalayalım ve yeni fikirleri kucaklayalım.Daha büyük riskler alalım ve yardım ettiğimiz insanlar için daha iyi çözümler bulalım.

İlerlemeyi takip edelim.

Ve sıra dışı olanı birlikte keşfedelim.

Bir sağlık yolculuğu ortağına katılın.

Hayat, inişleri, çıkışları ve zorluklarıyla bir sağlık yolculuğudur. Bunlar büyük veya küçük, ömür boyu veya geçici olabilir. Çocuklardan yaşlılara kadar herkes, nerede olursa olsun sağlık sorunları ve ihtiyaçları ile karşı karşıyadır.Sanofi olarak bizler, sağlık sorunları yaşayan insanları desteklemeye kendimizi adadık.İnsan sağlığına odaklanmış küresel bir biyofarmasötik şirketiyiz.Aşılarla hastalıkları önlüyor, ağrıyla savaşmak ve acıyı hafifletmek için yenilikçi tedaviler sunuyoruz.Nadir hastalıklardan mustarip birkaç kişinin ve uzun süreli kronik rahatsızlıkları olan milyonların yanındayız.

100 ülkede 100.000'den fazla çalışanıyla Sanofi, bilimsel yeniliği dünya çapında sağlık hizmetleri çözümlerine dönüştürüyor.

60 yılı aşkın süredir halk sağlığına hizmet veren, 1.800'den fazla çalışanı ile ülkenin en büyük ilaç şirketlerinden biri olan Sanofi Türkiye, yenilikçi tedavi edici çözümler, biyoteknolojik ilaçlar, aşılar ve tüketici sağlık ürünleri gibi geniş bir ürün yelpazesiyle yerele değer katıyor. ekonomi ve kalkınma.

Türk sağlık sektöründe faaliyet gösteren Sanofi Türkiye, 275'e yakın farklı formdaki ürünüyle 16 ana tedavi alanında çözümler sunuyor.Türkiye'nin önde gelen ilaç üretim tesisi olan Sanofi Lüleburgaz fabrikası, aynı zamanda dünyadaki ilk üç Sanofi üretim tesisi arasında yer almaktadır.Toplam 50'ye yakın futbol stadyumu üzerine kurulu fabrika, en son teknolojiye sahip ekipmanlarla ve en son yeniliklerle, dünya sağlık standartlarında çeşitli formlarda en yüksek kalitede ilaç üretmekte ve Ar-Ge faaliyetleri yürütmektedir.

Sanofi'de, insanların gelişmesine yardımcı olduğumuz, tutkuyla işbirliği yaptığımız ve hasta ve tüketicileri önemsediğimiz bir çalışma ortamı sağlıyoruz.

İŞTE BİZİM SANOFİ'MİZ. KENDİNİ KEŞFEDİN

Sanofi'de çeşitlilik ve kapsayıcılık, faaliyet gösterme şeklimizin temelidir ve temel değerlerimize bağlıdır.Bu farklılıkların gelişebileceği ve iş arkadaşlarımızın, hastalarımızın ve müşterilerimizin yaşamlarını güçlendirmek için kullanılabileceği bir iş yerine sahip olmak için çeşitlilik ve katılımın zenginliğinin farkındayız.Çalışanlarımızın çeşitliliğine, geçmişlerine ve deneyimlerine saygı duyuyor ve kutluyoruz ve herkes için eşit fırsat sağlıyoruz.

Gelin, Sanofi'nizi bugün keşfedin!

Aday Kriterleri

Tecrübesiz
Üniversite(Öğrenci)

Uzun Dönem Stajyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Uzun Dönem Stajyer Uzun Dönem Stajyer Maaşları Uzun Dönem Stajyer Nasıl Olunur? Uzun Dönem Stajyer Nedir? Uzun Dönem Stajyer İş İlanları
Hakkımızda

SANOFI HAKKINDA: İnsan hayatını iyileştirmek için bilimin mucizelerinin peşindeyiz. Biz Sanofi’yiz, yenilikçi bir global sağlık şirketiyiz. İnsa

Şirket Sayfasına Git

Uzun Dönem Stajyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Uzun Dönem Stajyer Uzun Dönem Stajyer Maaşları Uzun Dönem Stajyer Nasıl Olunur? Uzun Dönem Stajyer Nedir? Uzun Dönem Stajyer İş İlanları