warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Intern - Mobile Services

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

İstanbul(Avr.)(Sarıyer)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Operasyon

Operasyon

Başvuru Sayısı

694 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

694 başvuru

Departman

Operasyon

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

COVID-19 ile ilgili not: Aday ve çalışanlarımızın güvende kalmasını sağlamak üzere devreye aldığımız yeni süreçlerle işe alım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda, ikinci bir duyuruya kadar uzaktan işe alım ve oryantasyon süreci uygulayacağız. 

                                                                 

Hep birlikte daha iyi bir geleceğe bağlanmak için çıktığımız bu yolculukta seni de aramızda görmek isteriz. Hazır mısın?


Aşağıdaki pozisyonda yeni bir takım arkadaşı arıyoruz:

Intern – Mobile Services


#Vodafonespirit


Vodafone olarak amacımız hep birlikte daha iyi bir geleceğe bağlanmak. Bir Global İletişim Teknoloji şirketi olarak, yaptığımız her işin merkezine müşterilerimizi koyuyoruz. Sürekli olarak statükoyu sorguluyor, sınırları zorluyor ve müşterilerimizi dijital toplumun parçası haline getirmenin yenilikçi yollarını keşfediyoruz. 


Dünyanın dört bir yanından bireyleri, kurumları ve toplumları birbirine bağlayarak geleceği yazıyoruz. Müşterilerimizin gönlünü kazanıyor, deneyerek hızlı öğreniyor ve hep birlikte başarıyoruz. Ve bunu, Vodafone’da harika bir çalışma ortamı yaratmamızı sağlayan beceri ve insan profili açısından zengin bir çeşitliliğe sahip, renkli ve dinamik bir ekiple yapıyoruz. 


GÖREV AMACI


Performans ve Program ekibinde Program tarafında Reward, competition, Live broadcast ve Vodafonization dallarında çalışacak bir stajer ihtiyacımız var. 


Ekipteki rolünüz

Fiyat tekliflerinin alınması;

Outsource & Inhouse ekiplerinin aktiviteleri için farklı firmalardan fiyat tekliflerinin alınması,konsolide edilmesi .

Raporlama;

Inhouse & Outsource ekiplerden gelen verilerin işlenmesi, Workplace ile ilgili görüntüleme, aktif kullanıcı sayısı vb raporlar

Vodafonization

Welcome Pack, Pr Planı,WP içerik oluşturma , SMS gönderimleri ile 3rd Parti Vodafone Çalışanları ile düzenli iletişim kurmak.İndirim anlaşmaları sağlamak. Konsept Çalışmaları, Eş dost şifrelerinin verilmesi, Yarışmalar & Ödüllendirmeler düzenlenmesi


Aşağıdaki niteliklere sahipsen aradığımız kişi sensin!

Tercihen İletşim Mezunu ( Reklam , Medya , Haklka İlişkiler vb.)

Türkçeyi etkin kullanabilen ve kısa metinler yazabilen 

Duyuru yada görsel afiş,davetiye hazırlayabilen

Takım çalışmasına yatkın

Organizasyon yapmayı seven 

Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilen

Seyahat engeli bulunmayan

Sunum becerilirine sahip

İleri derecede excel bilgisi, İngilizce 

Tercihen ajans deneyimi olan


Çeşitlilik ve Dahiliyet


Vodafone olarak kapımız herkese açık.  Daha çeşitli bir insan profili içeren ekiplerle faaliyetlerimizi daha başarılı ve etkin bir şekilde yürütebileceğimize inanıyoruz. Ve herkesin saygı gördüğü, kendisi olabildiği ve en yüksek potansiyeline ulaşmak için çaba gösterdiği bir kültür yaratarak bu çeşitliliği bir güce dönüştürebileceğimize ve böylece çalışanlarımız, paydaşlarımız, parçası olduğumuz toplum ve müşterilerimiz için daha iyi bir gelecek yaratabileceğimize inanıyoruz. 

Aday Kriterleri

Üniversite(Öğrenci)

Stajyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Stajyer İş İlanları
Hakkımızda

About Vodafone: Every great brand stands for something and at Vodafone we exist to connect for a better future. At Vodafone, our people live the bran

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

VODAFONE TÜRKİYE ÇALIŞAN ADAYLARI İÇİNKİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİVodafone

Detaylı Bilgi

Stajyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Stajyer İş İlanları