Johnson & Johnson MedTech Türkiye ve MISSA (Magreb, İran, Sahra Altı Afrika) Genel Müdürü olarak görev yapmakta olan Refik Öner, Johnson & Johnson MedTech NORDICS (İsveç, Norveç, Danimarka, Finlandiya, İzlanda) Genel Müdürü olarak atandı.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden 1997 yılında mezun olan Refik Öner, Johnson & Johnson’a katılmadan önce, Procter & Gamble, Reckitt Benckiser ve Koç Grubu şirketlerinde yöneticilik görevleri üstlendi. Yaklaşık 25 yıllık iş yaşantısında, Türkiye, Birleşik Krallık, Kıta Avrupası, ABD, Ortadoğu, Afrika gibi birçok coğrafyadaki farklı iş birimlerinde artan sorumluluklarla yöneticilik yapan Öner, çok çeşitli deneyimler ile dolu bir kariyer geçmişine sahip.

Refik Öner, Johnson & Johnson MedTech organizasyonuna, Gelişmekte Olan Pazarlar Strateji ve Operasyon Koordinasyon Direktörü göreviyle 2018 yılında katıldı. Öner, 2019 yılında Johnson & Johnson MedTech Türkiye ve MISSA Genel Müdürlüğü görevini üstlendi. Refik Öner, 1 Nisan 2022 itibarıyla Johnson & Johnson MedTech NORDICS (İsveç, Norveç, Danimarka, Finlandiya, İzlanda) Genel Müdürlüğü görevine atandı.