Multinet – Gökhan Erol

Multinet Up’ın Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevine Gökhan Erol atandı. İTÜ’de Bilgisayar Mühendisliği ardından Marmara Üniversitesi’nde Fransızca Siyaset Bilimi okuyan Erol, 1998’de Grafika: Lintas’ta reklam yazarlığına başladı. Lowe ve McCann Ericsson’da Yaratıcı Grup Başkanı olarak çalıştı. 2004 yılında ise Medina Turgul DDB’de Executive Creative Director ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı. Unilever, Volkswagen, Ülker, Türkiye İş Bankası, Koç Grubu, Dominos, Pepsico, Total, Vakıfbank, Digiturk, Pegasus, Siemens ve Bosch gibi birçok ulusal ve uluslararası marka için yüzlerce kampanya üreten Erol, Cannes Lions, Eurobest, Golden Drum, New York Festivals, Kristal Elma, Kırmızı, Felis gibi yaratıcılık festivallerinde 300’den fazla ödül kazandı.

Emlakjet – Tolga İdikat

Emlakjet’in Genel Müdürlük görevine, Tolga İdikat atandı. Lisans eğitimini ODTÜ İstatistik bölümünde, yüksek lisans eğitimini ise Boğaziçi Üniversitesi Finans Mühendisliği bölümünde tamamlayan İdikat, iş hayatına QNB Finansbank’ta başladı. Daha sonra Yapı Kredi Bankası’nda Kıdemli CRM Analiz Uzmanı olarak çalışma hayatına devam etti. İdikat, 2009 yılında çalışmaya başladığı Vodafone’da farklı pozisyonlarda deneyim kazandıktan sonra Kıdemli Pazarlama Müdürü olarak görev yaptı. Ekim 2017’de, iLab Holding bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin en büyük emlak seri ilan portalından biri olan Emlakjet’e transfer olan İdikat, Genel Müdürlük görevine atanmadan önce, Pazarlama ve Büyümeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak Emlakjet’in gelecek stratejisinin oluşturulması ve uygulamasından sorumluydu.

MediaMarkt Türkiye – Seçil Namruk

MediaMarkt Türkiye’nin yeni İnsan Kaynakları Direktörü Seçil Namruk oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Jeofizik Mühendisliği üzerine lisans eğitimi alan Seçil Namruk, Marmara Üniversitesi CSF La Salle & Maine Üniversitesi’nde İşletme ve Yönetim üzerine MBA programını tamamladı. Profesyonel iş yaşamına 2002 yılında Merck Sharp & Dohme’da başlayan Namruk, 2007 – 2011 yılları arasında Nike bünyesinde Türkiye ve İsrail’den sorumlu İnsan Kaynakları Departmanı’nda görev adı. 2011 – 2013 yıllarında Bunge’nin Türkiye İK Ülke Müdürlüğünü yürüten Seçil Namruk, ardından KPMG Türkiye bünyesine katılarak İnsan Kaynakları ve İç İletişim Direktörü olarak görev yaptı. 2017 yılında PepsiCo’nun Uluslararası İK Çözümleri Liderliğini üstlenen Namruk, artık MediaMarkt Türkiye’de İnsan Kaynakları Direktörü olarak görev alacak.