İstanbul(Avr.)(Kağıthane)

İş Yerinde

İş Yerinde

26 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

E-Ticaret

E-Ticaret

Başvuru Sayısı

617 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

617 başvuru

Departman

E-Ticaret

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Hakkımızda

Atom Bilişim, 2010 yılında hizmet hayatına başlayan ve kısa süre içerisinde bilgisayar, bilgisayar bileşenleri ve çevre birimlerinin yurtiçi satış ve alımları, ithalat ve ihracatları noktasında geniş bir ürün yelpazesine ulaşan, yer aldığı sektörde edindiği tüm bilgi birikimlerini müşterilerine ve iş ortaklarına aktarmayı ilke edinen bir kuruluştur.

      Şirketimiz teknolojideki hızlı değişimleri güncel olarak takip etmekte ve Türkiye ‘nin her noktasında bulunan bireysel ve kurumsal müşterilerine kesintisiz ürün tedariki sağlamayı hedeflemektedir. Maksimum tüketici memnuniyeti prensibiyle her geçen gün gelişen ve Türkiye ‘nin her noktasında bulunan bireysel ve kurumsal müşterilerine kesintisiz ürün tedariki sağlamayı hedeflemektedir.

      Her geçen gün gelişen ve kendini yenileyen Atom Bilişim, %100 Türk sermayesi ile kurulmuş olup, kendi bünyesinde Dragos ve Turbox markalarının üretimini yapmakta ve sektörde bilinen birçok teknoloji markasının da satışını gerçekleştirmektedir.

      Kendi markalarımız ve dünya markaları satışının yanı sıra, kurumsal alımlar ve iç bünyesinden oluşturduğu üretim bandı aracılığıyla ikinci el bilgisayarda, özellikle server ve iş istasyonu ürünlerinde toptan ve perakende satışlar ile müşterilerine kaliteli, uygun fiyatlı ürünler sunmaya devam etmektedir.


Atom Bilişim Bünyesinde bulunan E-Ticaret departmanımızda görevlendirilmek üzere aşağıdaki kriterlerdeÇağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi ekip arkadaşı arayışımız vardır.



İş Tanımı ve Genel Nitelikler


Müşterilerden gelen çağrıları en kısa sürede ve uygun şekilde cevaplar,

Gelen çağrıların sistemsel kayıtlarını tutar,

Müşterilerden gelen talepleri, kaliteli hizmet anlayışımıza uygun ve müşteri memnuniyetini sağlayacak şekilde çözümler,

Müşteri sorunlarını dinleyerek onlara doğru ve pratik çözümler sunar,

Şirketimizin satış yaptığı platformlardan, canlı sohbetten ve whatsapp üzerinden gelen soruları cevaplar,

Gerektiğinde bağlı bulunduğu departmandaki kişilere destek olur,

Tercihen E-Ticaret ve pazaryeri konularından deneyimli,

Diksiyonu düzgün,

Sorumluluk sahibi,

İnsan İlişkilerinde başarılı,

Microsoft Office uygulamalarına hakim,

Call Center süreçlerini yönetebilecek,


Aday Kriterleri

Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Maaşları Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Nasıl Olunur? Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Nedir? Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi İş İlanları