warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Bilgi Teknolojileri-Mühendis

Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.

Kocaeli(Çayırova)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

Bilgi Teknolojileri / IT

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Bilgi Teknolojileri ekibimizi büyütüyoruz! Eğer Bilgi Teknolojileri alanında kariyerinin başlarındaysan veya kariyerine başlayacağın kurumla henüz tanışmadıysan Kuveyt Türk’e adım atmak için ilanımıza başvur!

Başvuru

·        Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği veya Yönetim Bilişim Sistemleri bölümlerinden mezunsan,

·        Bilgi teknolojilerinin tüm alanlarında 0-4 yıl tecrüben varsa değerlendirme süreçlerimize dahil olabilirsin.

Aşamalar

  •        Video Mülakat & Kişilik Envanteri
  •       Online İK Mülakatı
  •        Teknik Sınav

Kuveyt Türk’te Bilgi Teknolojileri

Kuveyt Türk olarak bünyemizdeki iki adet Bilgi Teknolojileri AR-GE Merkezi ile Bankacılık alanında yeni teknolojilerin gelişimine öncülük ediyoruz. Yetenekli Bilgi Teknolojileri kadromuz ile Türkiye’de katılım bankacılığı sektöründe yaygın şekilde kullanılan ve 20 ülkeye ihraç edilen BOA ismini verdiğimiz bankacılık platformunu geliştirdik ve geliştirmeye devam ediyoruz. BOA’yı geliştirirken geleneksel ve platform bankacılığından öte bulut teknolojileri, ileri düzey analitik, yapay bilgi edinimi ve biyometrik güvenlik çözümlerine odaklanıyoruz.

 

Kuveyt Türk’te Eğitim Olanakları

Kuveyt Türk 2017 yılında hayata geçen ve 2021 yılında yenilenen Kuveyt Türk Akademi’nin 6 Fakültesi ile çalışanlarına her alanda en yeni eğitimleri veriyor. AR-GE Merkezinde çalışan tüm çalışanlar devletin sunduğu özel desteklerden faydalanıyor ve Doktora eğitimlerine devam ediyor.

 

AR-GE Merkezi
Kuveyt Türk Bilgi Teknoloji Grubu olarak Türkiye'de en iyi AR-Ge merkezi olarak 3. kez ödül aldık. AR-GE merkezi çalışmaları kapsamında çalışma arkadaşlarımızın kişisel gelişimlerini desteklemek ve proje ve çalışmalarını ödüllendirmek önceliklerimiz arasında yer alıyor.

Bu kapsamda Yüksek Lisans ve Doktora eğitimleri için;

-        Öğrenim Desteği

-        Ek Eğitim İzin uygulaması

-        Mezuniyet sonrası Yüksek Lisans teşvik ödemesi veya Doktora tazminat ödemesi sunuyoruz.

Bununla birlikte geliştirilen projeler, patent başvuru ve kabul süreçleri veya akademik-bilimsel mecralarda yayınlaman makalaler için de ödüllendirme programlarımız bulunuyor.

 

Çalışma Ortamı

Kuveyt Türk’te biz, mutluluğumuzun sırrının her yönüyle insana verilen değerde saklı olduğunu biliriz. Bu yüzden, güçlü aile bağları olan Kuveyt Türk bünyesindeki istisnasız her bir çalışma arkadaşımızın mutluluğu bizim için çok önemli. Kuveyt Türk olarak %89 olan çalışan memnuniyeti oranımız ile Türkiye ve Avrupa Normuna göre Yüksek Performanslı Global şirketlerin önüne geçtik. Son 4 senedir aldığımız ödüller ile de başarımızı tescilliyoruz. Great Place to Work Enstitüsü tarafından düzenlenen “Türkiye'nin En İyi İşverenleri” yarışmasında Kuveyt Türk, “2000+ ÇalışanSayısı” kategorisinde Türkiye'nin En İyi İşvereni ve Finansın En İyi İşvereni ödüllerine layık görüldü. Bu başarı sadece Türkiye sınırlarında kalmayıp Avrupa sınırlarına kadar ulaşarak Kuveyt Türk’ü Avrupa’nın en iyi işverenleri listesine dahil etti. Ayrıca Kuveyt Türk, bu alanda katılım bankacılığı sektöründen listeye giren ilk ve tek banka olmayı da başardı.

 

Fiziksel Koşullar

Şekerpınar’da bulunan Bankacılık ve Yaşam Üssü’müzde 1200 kişi ile birlikte çalışıyoruz. Bankacılık Üssü’nde çalışma ortamından bekleyeceğin her şey düşünüldü. Otel, Spor Salonu, Caribou Café, Kuru Temizleme, Teknolojik Market, Terzi, Yemekhane, Futbol ve Basketbol Sahası, Kuaför, 3D Yazıcıların Bulunduğu Maker Lab, Inn House İnovasyon Merkezi, Hobi Salonu, Play Station Köşesi seni bekliyor.

 

Yan Haklar

Kuveyt Türk’te işe başladığın zaman piyasaya göre rekabetçi bir ücret ve performansa göre belirlenen yıllık primin dışında geniş bir yan haklar paketinden de faydalanmaya başlayacaksın. Türkiye’nin her yerinde geçerli özel sağlık sigortası, servis imkanı, yemek ücreti ile oluşturulmuş geniş yan haklar paketi, İngilizce ve Arapça Seviyene göre alacağın dil tazminatı ile Kuveyt Türk hayat standartlarınızı arttırmaya katkıda bulunur. Sadece bugünkü çalışma hayatını değil, emekliliğini de düşünerek bugünden kurum katkılı bireysel emeklilik ödemesi ile geleceğine bir katkı da bizden gelir.

Tüm bu yan haklar paketini 2019 Brandon Hall Grup tarafından “En Yenilikçi Yan Haklar Uygulamaları” kategorisinde Mükemmellik ödülünü alan ve Bankacılık sektöründe ilk olma özelliğini taşıyan Esnek Yan Haklar Uygulamamız “Sepetim” uygulamasını kullanarak esnetebilir, az kullandığınız yan haklardan çok kullandıklarınıza bütçe aktarabilirsin. Oluşan bütçelerle yurt içi veya yurt dışı turlar, akaryakıt, alışveriş kartları, telefon seçebilir ya da binlerce ürünün yer aldığı alışveriş sitelerinden ihtiyacınız olan ürünleri alabilirsiniz.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Yazılım Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yazılım Mühendisi Yazılım Mühendisi Maaşları Yazılım Mühendisi Nasıl Olunur? Yazılım Mühendisi Nedir? Yazılım Mühendisi İş İlanları

Hizmet / Finans ve Yatırım Danışmanlığı 2+

Hakkımızda

Kuveyt Türk Katılım Bankası 31 Mart 1989’dan bu yana faizsiz finans alanında faaliyetlerini yürütmektedir. Kuveyt Türk, müşteri odaklı yaklaşımı, tekn

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. | Büyükdere Cad. No: 129/1 Esentepe / Şişli / İstanbul.Mersis No: 0

Detaylı Bilgi

Yazılım Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yazılım Mühendisi Yazılım Mühendisi Maaşları Yazılım Mühendisi Nasıl Olunur? Yazılım Mühendisi Nedir? Yazılım Mühendisi İş İlanları