warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Part Time Student (Project Commercial Specialist)

SIEMENS HEALTHCARE SAĞLIK ANONİM ŞİRKETİ

İstanbul(Asya)(Kartal)

Hibrit

Hibrit

Job Type

Part-Time

Position Level

Intern

Department

Finance

Finance

Redirection Count

235 redirection

Job Type

Part-Time

Position Level

Intern

Redirection Count

235 redirection

Department

Finance

QUALIFICATIONS AND JOB DESCRIPTION

Dünyanın en tehditkar hastalıklarıyla mücadeleye yardımcı olmak ve dünya çapında daha fazla insanın bakıma erişimini sağlamak için bize katılmak ister misiniz? Siemens Healthineers olarak sağlık hizmetlerinde çığır açan yeniliklere öncülük ediyoruz. Herkes için. Her yer. 


Kişisel ve profesyonel olarak büyümeniz için size konfor alanınızın ötesine geçme fırsatları sunan esnek ve dinamik bir ortam sunuyoruz. Kulağa ilginç geliyor mu? 


O halde gelin ve proje yönetim grubunu desteklemek için Yarı Zamanlı Çalışan Öğrenci (Proje Ticari Uzmanı) olarak global ekibimize katılın. 


Görev ve sorumluluklarınız:


• PM@Siemens Yönergeleri doğrultusunda projenin yürütülmesinde ticari sorumluluk alacaksınız

• Bir projenin ticari kurallara, standartlara ve ilgili kanunlara uygunluğunu sürdüreceksiniz

• Proje ticari verilerini ticari ve mali denetim amacıyla hazırlayacak ve sunacaksınız

• Geçiş belgelerinin hazırlanmasından, P58 için kullanıcı kabul testinden siz sorumlu olacaksınız.

Nitelikleriniz ve deneyiminiz:


• İşletme/İşletme Fakültesi veya ilgili bir alanda 3.sınıf/4.sınıf lisans öğrenciniz veya yüksek lisans öğrenciniz var.

• Kış aylarında haftada en az 3 gün, yazın ise haftada 4-5 gün çalışabilirsiniz.

• İyi derecede yazılı ve sözlü İngilizce bilgisine sahipsiniz.



Nitelikleriniz ve becerileriniz:


• Güçlü koordinasyon ve iletişim becerileriniz var.

• Güçlü analitik düşünme ile sonuç odaklılık.

• Esnek ve iyi bir takım oyuncusu.



Küresel ekibimiz: 

Biz, dünya çapında insanların yaşamlarını iyileştirmeye yardımcı olmak için sağlık hizmetlerinde mümkün olanın sınırlarını tutkuyla zorlayan, 70'den fazla ülkede 66.000 kendini adamış çalışandan oluşan bir ekibiz. Sektörde bir lider olarak, nerede yaşarlarsa yaşasınlar veya hangi sağlık sorunlarıyla karşı karşıya olurlarsa olsunlar hastalar için daha iyi sonuçlar ve deneyimler yaratmayı amaçlıyoruz. İn-vitro ve in-vivo teşhislerden, görüntü kılavuzluğunda tedaviye ve yenilikçi kanser bakımına kadar uzanan portföyümüz, klinik karar verme ve tedavi yolları için çok önemlidir.

Bizim kültürümüz:

Dünyanın dört bir yanındaki insanların yaşamlarını iyileştirmek için mümkün olanın sınırlarını zorlayan bilim adamları, klinisyenler, geliştiriciler, araştırmacılar, profesyoneller ve yetenekli uzmanlardan oluşan inanılmaz bir topluluğun parçasıyız. Her bireyin gücünün ve potansiyelinin açığa çıkarılabileceği bir kapsayıcılık kültürünü benimsiyoruz. Olumlu etkiye ve sürekli başarıya yol açan fikirleri harekete geçiririz.

Fırsat eşitliği sağlayan bir işveren olarak engelli bireylerin başvurularını memnuniyetle karşılıyoruz. 

Siemens Healthineers, (cinsiyet) çeşitlilik ve katılım kültürünü temsil ediyor. Bu nedenle kadınları bu pozisyona başvurmaya açıkça davet ediyoruz.

Veri gizliliğinize önem veriyoruz ve GDPR'nin yanı sıra diğer veri koruma mevzuatına uyumu ciddiye alıyoruz. Bu nedenle CV'nizi veya özgeçmişinizi e-posta yoluyla bize göndermemenizi rica ediyoruz. Bunun yerine yetenek topluluğumuzda CV'nizi yükleyebileceğiniz bir profil oluşturmanızı rica ediyoruz. Bir profil oluşturmak, bizimle kariyer fırsatlarıyla ilgilendiğinizi bilmemizi sağlar ve ilgili pozisyonlar açıldığında size bir uyarı göndermemizi kolaylaştırır. 

Tüm işe alım ajanslarına: Siemens Healthineers ajans özgeçmişlerini kabul etmemektedir. Lütfen özgeçmişlerinizi iş takma adımıza, çalışanlarımıza veya başka bir şirket lokasyonuna iletmeyin. Siemens Healthineers, istenmeyen özgeçmişlerle ilgili hiçbir ücretten sorumlu değildir.

Preferred Candidate

Inexperienced
Bachelor’s(Student)

Yarı Zamanlı Eleman pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yarı Zamanlı Eleman Yarı Zamanlı Eleman Maaşları Yarı Zamanlı Eleman Nasıl Olunur? Yarı Zamanlı Eleman Nedir? Yarı Zamanlı Eleman İş İlanları
Hakkımızda

Siemens Healthineers olarak sağlık sektöründe çığır açan yeniliklere öncülük ediyoruz. Herkes için. Her yerde. Sağlık sektörüne kesintisiz olarak geti

Şirket Sayfasına Git

Yarı Zamanlı Eleman pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yarı Zamanlı Eleman Yarı Zamanlı Eleman Maaşları Yarı Zamanlı Eleman Nasıl Olunur? Yarı Zamanlı Eleman Nedir? Yarı Zamanlı Eleman İş İlanları