warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Kıdemli Yazılım Mühendisi

Simsoft Bilgisayar Teknolojileri

Ankara(Çankaya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 5 yıl tecrübeli

Departman

AR-GE

AR-GE

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 5 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Departman

AR-GE

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

·         Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun,

·         İyi derecede C++ bilgisi ve deneyimi olan,

·         En az 5 yıllık yazılım mühendisi tecrübesine sahip,

·         Tercihen simülasyon ve oyun teknolojileri konusunda deneyimli,

·         Tercihen Unreal Engine veya Unity konusunda deneyimli,

·         Tercihen proje yönetimi konusunda deneyimli,

·         Erkek adaylar için askerliğini yapmış olan.

 

İŞ TANIMI

Simsoft, 15 yıllık geçmişiyle simülasyon sistemleri konusunda önemli bir birikim sahibidir. Simsoft yeni nesil simülasyon sistemleri geliştirerek kullanıcılarına daha yararlı olmak için yeni projeler başlatmıştır.
Bu kapsamda, yeni başarılara birlikte imza atacağımız projelerde bilgisayar bilimleri ve yazılım mühendisliği alanlarındaki iddialı problemlere etkin ve yaratıcı çözümler bulacağız. Bu projelerde çalışan deneyimli ekip olarak hem sistemlerimizi hem de kendimizi en üst seviyelere çıkaracağız.

 

Bu pozisyonda görev alacak “Kıdemli Yazılım Mühendisi” söz konusu alanda iddialı problemlere yaratıcı çözümler bulmaya katkı vererek, C++ ve QT ile yazılım geliştirecek, hem de proje yöneticiliğine hazırlanma fırsatına sahip olacaktır.

 

 Simsoft Hakkında

Simsoft; simülasyon sistemleri, askeri yazılımlar ve ciddi oyun uygulamaları ile ilgili Ar-Ge projeleri geliştirmek amacıyla 2006 yılında kurulmuştur. Simsoft bugüne kadar ulusal ve uluslararası alanda sivil ve askeri kuruluşlar tarafından kullanılan yüzlerce simülatör üretmiş, çeşitli alanlarda geliştirdiği yazılım ürünlerini ise uluslararası alanda tanınmış kuruluşlara teslim etmiştir.

Simsoft, kuruluşundan itibaren sürekli büyüyen bir başarı grafiği izlemiş ve 2011-2014 yılları arasında göstermiş olduğu büyüme sayesinde, Deloitte tarafından yapılan araştırmaya göre Türkiye’de ilk 50, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde ise ilk 500 teknoloji şirketinden biri olarak ödüllendirilmiştir. 2017 yılında da yine Deloitte tarafından yapılan araştırmaya göre "Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen 50 Teknoloji Şirketi" arasında yerini almıştır. Aynı yıl içinde kazandığı ASELSAN “Yazılım Tasarım”, Kristal Piksel "En Iyi Ciddi Oyun" ve I/ITSEC (Dünyanın en büyük modelleme, simülasyon ve eğitim konferansı) "En iyi Mobil Oyun” ödülleriyle yurt içinde ve dünyada yükselen başarı grafiğini sürdürmüştür. 2018 yılında ISO 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetimi Sistemi sertifikasını almaya hak kazanmıştır.

CMMI Seviye 3 sertifikasına sahip olan Simsoft; Simülatörler, Savunma ve Havacılık Sistemleri, Görsel Sistemler, Oyun ve Simülasyon ve Bilgi İletişim Teknolojileri olmak üzere beş ana grupta faaliyet göstermektedir. Her grubun kendi uzmanlık alanlarında ileri teknolojilere dayalı hizmet ve ürünleri bulunmaktadır.

Simsoft'un merkezi Ankara ODTÜ Teknokent'te olup ayrıca Bilkent Cyberpark, Hacettepe Teknokent, Teknopark İstanbul, Amerika Florida, Türkmenistan Askabat ve Malezya Kuala Lumpur'da ofisleri ve bağlı birimleri bulunmaktadır.

Büyük çoğunluğu mühendislerden oluşan Simsoft'un çalışanlarının sayısı 200'ü aşmıştır.

 

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Doktora(Öğrenci)
Yapıldı, Muaf, Tecilli

Kıdemli Yazılım Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kıdemli Yazılım Mühendisi Kıdemli Yazılım Mühendisi Maaşları Kıdemli Yazılım Mühendisi Nasıl Olunur? Kıdemli Yazılım Mühendisi Nedir? Kıdemli Yazılım Mühendisi İş İlanları
Hakkımızda

Simsoft; simülasyon sistemleri, askeri yazılımlar ve ciddi oyun uygulamaları ile ilgili Ar-Ge projeleri geliştirmek amacıyla 2006 yılında kurulmuştur.

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Çalışan/Stajyer Adayı Kişisel Verilerinin İşlenmesine ilişkin Aydınlatma Metni Değerli Çalışan/Stajy

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Tam Gün Sağlık Hizmetleri.

Kıdemli Yazılım Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kıdemli Yazılım Mühendisi Kıdemli Yazılım Mühendisi Maaşları Kıdemli Yazılım Mühendisi Nasıl Olunur? Kıdemli Yazılım Mühendisi Nedir? Kıdemli Yazılım Mühendisi İş İlanları