warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Teb Geleceğin Liderleri Programı - Sales Trainee

TEB - Türk Ekonomi Bankası

Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Hatay(Antakya), Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Muğla(Fethiye), Sivas, Tekirdağ(Çorlu), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Finans

Finans

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Finans

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI


TEB’de heyecan verici bir kariyer fırsatı seni bekliyor...

 

TEB Geleceğin Liderleri Programı’na katıl, Sales Trainee olarak yenilikçi eğitim ve gelişim olanaklarıyla potansiyelini keşfet, kariyerine istediğin gibi yön ver.

 

  • 4 yıllık üniversitelerin İşletme, İktisat, Ekonomi, Finans vb. bölümlerinden mezunsan,
  • Yeni mezun veya en fazla 2 yıla kadar deneyimliysen,
  • İyi derecede İngilizce biliyorsan
  • Aşağıdaki illerde/ilçelerde ikamet ediyorsan ya da edebileceksen
  • Finans dünyasının geleceğini şekillendirme istiyorsan


15 Mayıs tarihine kadar başvurunu bekliyoruz.

 

Başvuru yapabileceğiniz iller/ilçeler: İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli, Konya, Adana, Antalya, Mersin, Kayseri, Denizli, Manisa, Aydın, Diyarbakır, Gaziantep, Antakya, Erzurum, Sivas, Balıkesir, Fethiye, Çorlu

 

Seni hangi adımlar bekliyor?

TEB Geleceğin Liderleri Programı'na katılmak için;

  • Başvuru
  • İngilizce Sınavı
  • Genel Yetenek Sınavı
  • Yetkinlik Envanteri Çalışması
  • Online Mülakat
  • Teklif


PROGRAMDA BİRLİKTE NELER YAPACAĞIZ?


TEB Geleceğin Liderleri Programı’na katılarak geleceğin finans dünyasını şekillendirenlerden biri olabilir, finans dünyasına yapacağın katkının ötesinde yaptığın her işte pozitif etki yaratabilirsin. 
 

  • Bankacılık, finans ve geleceğin iş dünyasına hazırlayan eğitim ve gelişim fırsatları
  • Bankacılık kariyerinizde bilgi ve deneyimlerinizi artırmaya yönelik sıra dışı kişisel gelişim ve teknik eğitimler
  • Bankamızın deneyimli liderleri ile bir araya gelerek kariyer yolunda ilham alabileceğin Liderlerle Kahve Buluşmaları
  • Alanında uzman eğitmen ve konuşmacılarla ilham verici TEB Talks seansları
  • Son teknolojik gelişmeleri, inovasyon trendlerini duyabilecekleri Innovation Talks etkinlikleri
  • Yöneticilerimizin deneyimlerini, kariyer hikayelerini dinleyebileceğin paylaşımlar ve ''Bankamızın geleceği sensin'' seansları
  • Sosyal hayata, topluma, çevreye pozitif etki yaratmayı amaçlayan Social Hackathon ile daha iyi bir gelecek için yenilikçi yaratıcı çözümler tasarlama
  • TEB SAKLIKÖY’ün eşsiz doğası ve keyifli ortamında gerçekleşecekve sadece seni iş hayatına hazırlayan bu zengin programa katılma fırsatı


TEB’DE NELER VAR?

 

EŞSİZ BİR GELİŞİM FIRSATI

Geleceğin Liderleri Programı işe alım sürecinin ilk adımından itibaren, tüm adaylarımıza benzersiz bir eğitim gelişim fırsatı sunuyor.

EN UYGUN KARİYER ALANI

Farklı illerdeki şubelerimizde KOBİ Portföyleri yönetebilir, sizinle bilgi ve deneyimini mutlulukla paylaşmaya hazır yöneticilerimizle, çalışma arkadaşlarınızla finans dünyasının geleceğini şekillendirebilirsiniz.

GLOBAL KARİYER FIRSATLARI

Hem TEB’de hem de  stratejik ortağımız 68 ülkede 200.000 üzerinde çalışanı olan BNP Paribas sayesinde uluslararası platformda farklı kariyer ve gelişim fırsatlarını değerlendirebilir, kariyerinizi tek bir alanda değil, bir çok alanda geliştirebilirsiniz. Teknolojiyi en ileri seviyede kullanan finans sektöründe kariyerine sağlam bir başlangıç yapabilirsin.

İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİĞİ TEŞVİK EDEN ÇALIŞMA ORTAMI

İnovasyon ve girişimciliği teşvik eden benzersiz bir çalışma ortamında bir kurumda çalışırken yenilikçi, yaratıcı fikirlerinizi kendi kurduğunuz ekiple, mentorluk ve koçlukla desteklenerek geliştirebilir, projelerinizi tüm yöneticilerimizle paylaşma fırsatı bulabilirsiniz.

DAHA İYİ BİR GELECEK İÇİN POZİTİF ETKİ YARATABİLECEĞİNİZ BİR İŞ YERİ

İyi ve sorumlu bir banka olma misyonumuzla daha iyi bir gelecek için aldığımız aksiyonlarımızın bir parçası olabilir, toplumsal, sosyal ve ekonomik pozitif etki yaratan projelerimizde aktif olarak rol alabilirsiniz. Haftada 2 saat gönüllülük projelerinde yer alma imkanı.

FİNANS DÜNYASININ LİDERLERİNDEN BİR OLMA FIRSATI

Son 1 yılda yöneticilerimizin % 83’ünü kendi içimizden yetiştirmekle gurur duyuyoruz ve bu programla geleceğin liderlerini arıyoruz.

AVRUPA VE TÜRKİYE’NİN EN İYİ İŞVERENİNDE ÇALIŞMA DENEYİMİ

Son 9 yıldır sürekli yenileyip geliştirdiğimiz uygulamalarımızla çalışma arkadaşlarımız için en çok çalışmak isteyecekleri işyerini yaratmaya devam ediyoruz.

 

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)

Banka Uzman Yardımcısı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Banka Uzman Yardımcısı Banka Uzman Yardımcısı Maaşları Banka Uzman Yardımcısı Nasıl Olunur? Banka Uzman Yardımcısı Nedir? Banka Uzman Yardımcısı İş İlanları
Hakkımızda

Türk bankacılık sektörünün saygın ve ayrıcalıklı finans kurumu olan TEB, bankacılık faaliyetlerine 1927 yılında başlamıştır. Kurulduğu yıldan bu yana

Şirket Sayfasına Git

Banka Uzman Yardımcısı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Banka Uzman Yardımcısı Banka Uzman Yardımcısı Maaşları Banka Uzman Yardımcısı Nasıl Olunur? Banka Uzman Yardımcısı Nedir? Banka Uzman Yardımcısı İş İlanları