warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Garanti Bbva Talent Camp

Garanti BBVA

İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

İnsan Kaynakları

İnsan Kaynakları

Yönlendirme Sayısı

999+ yönlendirme

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Yönlendirme Sayısı

999+ yönlendirme

Departman

İnsan Kaynakları

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

GARANTİ BBVA TALENT CAMP

Garanti BBVA Talent Camp 3-5 Nisan'da gerçekleşiyor.

Heyecanının, hayallerinin farkındayız. Yeni adımlar atmaya hazır olduğunu biliyoruz. Biz, planlarını hayata geçirmen için buradayız. Eğitimlerle kariyerini şekillendireceğin, geleceğine yön vereceğin Garanti BBVA’daki yolculuğuna birlikte çıkalım.


Eğer üniversite 2. veya 3. sınıf öğrencisiysen Garanti BBVATalent Camp’e seni de bekliyoruz.

3 günlük bu kampta, farklı üniversitelerden öğrencilerle tanışacak, gelişimine katkı sağlayacak eğitimler alacak ve belki de en önemlisi Garanti BBVA’yı yakından tanıyacaksın. Kamp boyunca seninle birlikte olacağız ve aklına takılan tüm sorulara gittiğin yolda birlikte yanıt bulacağız. 

Talent Camp’ten sonra tüm aşamaları tamamladığında Bankamızın staj programına katılacaksın. 6 veya 8 hafta süren staj programı süresince Garanti BBVA’da çalışmanın farklı yönlerini gözlemleyebileceğin projelerde aktif rol alacak ve eğitimlere katılacaksın. Takımınla birlikte hazırladığın proje ile BBVA Grubu’nun Madrid’deki ana merkezini ziyaret etme fırsatını da yakalayabilirsin.

Bizimle bu yolculuğa devam etmek istersen, son sınıfa kadar staj programımız sana açık. Ayrıca 4. sınıfa geldiğinde, Genel Müdürlük birimlerimizde Management Trainee olma yolunda ilerleyebilirsin.

Garanti BBVA Talent Camp’te seni bekleyen adımlar:

Kampa katılmak için: Başvuru, İngilizce Sınavı, Genel Yetenek Sınavı ve Kişilik Envanteri, Video-kayıt.

Kamp sırasında: Mülakat

Kamptan sonra: Biriminle tanışma görüşmesi

Staj programımız Haziran ve Eylül ayları arasında yaz dönemini kapsıyor.

Son Başvuru tarihi: 23 Şubat 2020 Pazar


Garanti BBVA olarak farklı bakış açılarına sahip çalışma arkadaşlarıyla gelişeceğimize, daha iyi bir çalışma ortamına ulaşacağımıza inanıyoruz. Eşit istihdam sağlamayı görev edinen bir kurum olarak çeşitliliği destekliyoruz. Çalışanlarımızın mesleki ve kişisel gelişimine fırsat sunan, kendilerini en iyi şekilde göstermelerini sağlayan, gelişimlerine odaklanan işbirlikçi ve kapsayıcı bir çalışma ortamı yaratmak için yeni adımlar atmaya devam ediyoruz.

Aday Kriterleri

Üniversite(Öğrenci)

Stajyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Stajyer İş İlanları
Hakkımızda

1946 yılında Ankara’da kurulan Garanti Bankası, 31 Mart 2019 tarihi itibarıyla 423 milyar Türk Lirası’nı aşan konsolide aktif büyüklüğü ile Türkiye'ni

Şirket Sayfasına Git

Stajyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Stajyer İş İlanları